Publicat: 21 Mai, 2016 - 11:00
Share

 „Am creat acest univers al culorilor și-al muzicii gândindu-mă că doar arta este cea care ne mai poate salva. Dincolo de toate, sunt fericit că am reușit să pun în aplicare o pasiune, ce a prins contur și cu ajutorul și susținerea dumneavoastră. Tocmai de aceea, o parte din fondurile strânse vor fi donate către o cauză umanitară, dorind în felul acesta să sprijin copiii instituționalizați și persoanele vârstnice cărora vreau să le dăruiesc puțină bucurie. Asta pentru că eu niciodată n-am făcut ceva fără să-mi pese sau să mă gândesc la soarta celor din jurul meu” – Paul Surugiu – FUEGO.

 

Un eveniment cu totul și cu totul special, cu aer boem, va avea loc marți, 31 mai 2016, ora 18.30, la CASA DE LICITAȚII GOLDART, strada  Str. I. L. Caragiale 7 bis, Bucuresti.
 

Publicul va descoperi poezia tăcută a culorilor, într-un exercițiu de introspecție a artistului Paul Surugiu, care pictează cântece și ascultă povești ale picturilor. În luna octombrie a anului trecut lansa proiectul „ART BY FUEGO - ARTĂ PENTRU SUFLET, o inițiativă care-și propune să sprijine marii artiști ai României, ajunși, din diverse motive, într-o situație dificilă, dar și tinerele talente.

Astfel, majoritatea fondurilor obținute din vânzarea picturilor realizate de Paul Surugiu au mers si merg către legendele României, dar și către tinerii care bat la porțile afirmării. În 8 luni, prin acest proiect s-au făcut fapte deosebite, susţinând peste 40 de cazuri, printre care amintim artiști mari precum Ilie Micolov, Lucky Marinescu, Cornel Constantiniu, Aimee Iacobescu, Anca Pandrea, Elisabeta Preda, Petru Demetru Popescu, Ioan Voicu, Gheorghe Urschi și mulți alții.
 

Voi toți, cei care susțineți în diverse forme, cauza nobilă sunteți parte a acestei inițiative care sprijină, care încurajează frumosul și care, câtuși de puțin, aduce și arta plastică, chiar dacă la nivelul de pasiune, în atenția marelui public neavizat, dar dornic de cunoaștere Acum istoria noastră ajunge la capitolul FLORI DE ROUĂ”...
 

Moderator: OCTAVIAN URSULESCU.

 

„FLORI DE ROUĂ" reuneşte 40 de lucrări la cei 40 de ani pe care artistul îi împlinește anul acesta; Paul Surugiu lucrează de zor, fără întrerupere la operele ce vor înnobila Casa de Licitații GOLDART, de pe 1 pe 10 iunie 2016.

 

Iubitorii de artă, oamenii ce-și doresc să sprijine acest proiect nobil, specialiștii dar și publicul larg căruia expoziția i se adresează în egală măsură sunt invitați să viziteze Casa de Licitații GOLDART din București, Str. I. L. Caragiale 7 bis, de pe 1 pe 10 iunie, după următorul program - de luni până vineri între orele 10.00 – 18.00, sâmbata:11.00 – 15.00. 

Intrarea este liberă.