Publicat: 21 Noiembrie, 2017 - 18:03
Share
platformă de comunicare pentru afaceri globale

Conceptul Superkombat inițiat în România în urmă cu 7 ani, a devenit un brand global după ce a intrat pe stații TV din întreaga lume ca Europsort International, CBC Sports Network, Fightbox! Binecunoscut în lumea sporturilor de contact,  Eduard Irimia creatorul conceptului 100% românesc SuperKombat, s-a adresat celor care țintesc afacerea la nivel global, în cadrul evenimentului organizat în parteneriat cu USH ProBusiness, GO GLOBAL ! Gândește la nivel global. Gândește ”Out of The Box”, eveniment ce a avut loc luni, 20 noiembrie 2017.

        Pornind de la tendința economiei de a se globaliza în permanență, un spațiu în care apar noi jucători, invitații, alături de participanții la eveniment, au discutat deschis despre nevoia ca jucătorii să își gândească, încă din faza de proiect, afacerea la nivel global, despre implicarea părții afective în promovarea afacerii, curajul de a te impune pe o piață internațională, cum să îți alegi proiectul și să îți asumi riscuri precum și despre modul cum după modelul conceptului Superkombat, să transformi o afacere într-o cultură de export .

        ” E nevoie ca cei care doresc să înceapă o afacere să creadă în ideea lor, să aibă forța de a se adapta și reinventa dacă este cazul, în funcție de cerințele și rigorile pieței, și nu în ultimul rând  să aibă capacitatea de a transforma partea negativă într-una pozitivă folosindu-se de atuurile locului, transformând astfel ideea de afaceri într-una cât mai ”exotică”. Acestea sunt câteva din secretele succesului”, a declarat Eduard Irimia, Președinte Superkombat Global.

” Vrem să transferăm această agresivitate pozitivă, transmisă de Eduard Irimia și brandul său Superkombat, către generațiile de manageri care trebuie să gândească global și să aibă curajul să o facă. Împreună cu domnul Irimia am decis să dezvoltăm Hub de Export, o platformă de comunicare care să le dea curajul și cunoștințele necesare pentru a-și găsi propriul drum de succes internațional”, a declarat domnul Costin Lianu, director general USH Pro Business.