Publicat: 8 August, 2012 - 20:00
Share

Concertul trupei Red Hot Chili Peppers este aproape sold out, mai puţin de 2000 de bilete rămânând la acest moment disponibile pentru show-ul din 31 August. Prezentat de Ursus şi susţinut de Vodafone, acesta este primul concert susţinut de Red Hot Chili Peppers în România, fiind totodată şi primul spectacol al unui artist internaţional ce va avea loc pe Arena Naţională din Bucureşti.
 
 După ce toate biletele pentru categoriile Golden Circle şi Gazon au fost epuizate în doar câteva săptămâni de la punerea în vânzare, fanii Red Hot Chili Peppers au luat cu asalt locurile rămase libere în tribune: "Biletele pe gazon au avut cea mai mare căutare, desigur, însă, după ultima suplimentare fanii trupei s-au reorientat către tribune, în special către locurile situate mai aproape de scenă. Cu mai puţin de patru săptămâni până la eveniment, se simte o creştere a ritmului de vânzare, în prezent rămânând doar aproximativ 2000 de bilete disponibile, împărţite pe mai multe categorii", a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.
Aceasta este ultima şansă pentru fanii Red Hot Chili Peppers de a-şi achiziţiona un bilet la concertul trupei preferate, o altă suplimentare fiind imposibilă, întrucât numărul de locuri pe stadion este limitat, iar capacitatea maximă pe gazon a fost deja atinsă.
Ultimele bilete pentru concertul Red Hot Chili Peppers, ce va avea loc pe 31 August, pe Arena Naţională, mai pot fi achiziţionate atât online, de pe MyTicket.ro, cât şi din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu şi Sala Palatului, la preţuri începând de la 155 de lei.

Autor: Călin Angheluţă