Publicat: 12 August, 2015 - 13:40
Share

Fostul ministru Elena Udrea explică mesajul transmis luni pe Facebook în care a lăsat să se înțeleagă că revine pe scena politică. 

"I'm back... Sper că am lipsit nu suficient încăt să credeți că îmi place mai mult vacanța decât politica, sau mai mult soarele decât lupta...", a fost mesajul fostei șefe a PMP.

Fostul ministru spune că nu este vorba despre o reîntoarcere, pentru că nu a plecat niciodată din luma politicii. Aceasta mărturisește că a avut nevoie de un tip pentru a reflecta asupra aspectelor vieții.

"Dupa anuntul ca "m-am intors", am vazut si concluzii care m-au amuzat. "Udrea revine in politica". De fapt, Udrea a fost tot timpul in politica. Chiar si din puscarie... Doar ca experienta traita, mi-a cerut un timp de analiza. Ce merita si ce nu merita in viata? Raspunsul mi l-am dat fara niciun efort: doar lucrurile in care crezi, fara nicio ezitare si cu toate dificultatile pe care le intampini. Pentru ca sunt putini cei care astazi mai au curaj sa spuna adevarul si nebunia sa se implice, sa le pese. 
Ca urmare, dupa o perioada de introspectie, am revenit. Ceea ce mi-a atras deja atentia sporita a celor care sunt pe cale sa preia controlul tarii in spatele perdelelor de fum pe care le folosesc, gen interesul national si lupta cu coruptia si, care inchid gura oricui indrazneste sa vorbeasca, cu un dosar penal sau cu o campanie de discreditare prin acoperitii din presa. Sa vedem ce urmeaza...", scrie Elena Udrea.