Publicat: 1 Ianuarie, 2013 - 15:15
Share

Trupa simbol a pop dance-ului anilor ‘80 concertează pe 15 Februarie la Bucureşti! Vor cînta toate melodiile cunoscute: "You're a Woman", "Pretty Young Girl", "I Wanna Hear Your Heartbeat" sau "Come Back and Stay".
 
Iar pentru ca distracţia în stil 80s să fie completă, spectacolul va fi urmat de program disco în care se vor succeda cele mai îndrăgite hituri ale acelei perioade. Ia-ţi perechea, vino la BAD BOYS BLUE şi fii gata de dans pe 15 februarie la Cinema Patria!!

Pentru concertul BAD BOYS BLUE se pun în vânzare 4 categorii de bilete:

Categoria VIP – 250 RON (întâlnire & poza cu artistul, CD & afiş cu autograf)
Categoria I – 200 RON
Categoria II – 150 RON
Categoria III – 100 RON
 
Biletele pentru regalul anilor 80, găzduit de Cinema Patria pe 15 februarie 2013 sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi în Hard Rock Cafe. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.rowww.blt.ro, www.bilete.ro,www.myticket.ro
 
 
Bad Boys Blue a luat fiinţă în 1984 în oraşul german Koln, la iniţiativa producătorului Tony Hendrik şi a soţiei acestuia, Karin Van Harren. Trupa a pornit la drum în formulă de trio  (Andrew Thomas, John McInerney şi Trevor Taylor - voce) şi în scurt timp a înregistrat primul success la nivel European, cu piesa “You're A Woman.” Următorul hit, Come Back And Stay (1987) l-a consacrat pe John McInerney în postura de vocalist, fapt ce a şi condus la despărţirea de Travor Taylor.
 
Odată cu apropierea anilor 90 trupa a devenit un adevărat fenomen în toată Europa de Est, piesele lor fiind adevărate melodii simbol, în rândul a generaţii întregi de tineri. În anii premergătorii schimbării mileniului formaţia a trecut prin câteva schimbări de componenţă. Toate formulele au fost însă construite în jurul lui John McInerney, personajul cheie al trupei, iar şlagărele au continuat să curgă: „Lovers In The Sand”, „Kisses And Tears”, „Kiss You All Over Baby”, „Queen Of Hearts” etc.