Publicat: 7 Mai, 2013 - 17:42
Share

Începând de marţi, se vor efectua tratamente exterioare de combatere a ţânţarilor în parcuri, grădini publice, cimitire, aliniamente stradale, zone rezidenţiale şi industriale. Acestea vor fi executate în fiecare zi, între orele 19.00-02.00.

Mentionam ca tratamentele pentru combaterea tantarilor au debutat din data de 15 martie, in habitatele unde dezvoltarea acestora a fost posibila in anotimpul rece precum subsolurile imobilelor de la asociatiilor de locatari si proprietari, ale spitalelor, ale scolilor, ale creselor si gradinitelor, ale agentilor economici sau in subsolul retelelelor edilitare - APA NOVA,  RADET. Astfel, pentru anul 2013 se aplica tratamente de combatere a tantarilor pentru cca 18.000 guri canalizare la reteaua RADET, pentru cca. 17.000 canale apartinand APA NOVA, pentru cca. 22.000 scari si subsoluri apatinand Asociatiilor de locatari/proprietari etc.

Toate produsele insecticide utilizate au o toxicitate redusa pentru om si animalele de companie, precum si pentru vegetatie.