Joi, 1 Octombrie, 2020 - 00:00

De când privarea corpului și minții de oxigen și respirația dioxidului de carbon expulzat (CO2) sunt bune pentru sănătatea oamenilor?

De când este util să porți o acoperire parțială a feței care este de mai multe ori mai poroasă decât poate proteja împotriva oricărei penetrări a virusului?

De când ascunderea tuturor expresiilor față de alții nu dăunează psihologic?

De când este legitim și nu ipocrit ca statul să scoată în afara legii femeile musulmane de la îmbrăcămintea capului și a feței care fac parte din cultura lor și, în aceeași respirație, îi obligă pe toți americanii să-și acopere fețele cu o mască?

De când are vreun politician dreptul de a dicta întregii populații că trebuie să poarte măști sau orice alt tip de îmbrăcăminte?

De când, în zilele noastre, sclavia absolută a tuturor a devenit un pilon al societății americane?

Purtarea forțată a măștii datorită controlului politic asupra oamenilor este un aspect major al răspunsului tiranic la această „pandemie” de virus fraudulos.

Distanțarea socială, testarea forțată, carantinele, închiderea obligatorie a afacerilor, verificarea temperaturii, supravegherea în masă și orice alte invazii atroce ale vieții private sunt toate înjositoare și opresive, dar ordinele statale și locale susținute de organizațiile politice și de „sănătate” naționale poartă măști, este deosebit de instructiv pentru agenda reală căutată.

Această agendă este la fel de clară ca ziua și este pusă în aplicare nu numai ca un test al conformității societății în masă, ci și pentru a forța oamenii să se despartă și să elimine apropierea, expresia și emoția din psihicul uman.

Acesta este un exercițiu de stat cu intenția de a distruge spiritul publicului american

Acesta este un exercițiu de stat intenționat cu intenția de a distruge spiritul publicului american, lăsând doar o societate de drone nesimțite și ascultătoare care așteaptă următorul ordin dat de sus.

Oricât de rău a fost răspunsul totalitar al clasei conducătoare și politice la această așa-numită urgență, acesta pălește în comparație cu reacția jalnică a oamenilor acestei țări.

Pentru o populație care a pretins multă vreme statutul de superioritate față de toate celelalte de pe pământ, considerând că sunt excepționale, majoritatea s-au închinat față de autoritatea falsă a statului ca și cum ar fi sclavi care se închină în fața unui stăpân.

Aceasta este asemănătoare unei reacții religioase care ar putea fi posibilă numai dacă oamenii cred acum că statul este Dumnezeu. De ce altfel ar permite atât de mulți voluntari să se distrugă pe ei înșiși și pe familiile lor, respectând ordinele de a nu lucra pentru a-și susține mijloacele de trai?

De ce ar fi umiliți atât de mulți la fiecare pas, pentru că erau prea înspăimântați să pună la îndoială astfel de măsuri draconice care să fie puse în aplicare fără ca măcar o urmă de adevăr să fie evidentă.

Cum ar putea chiar oamenii care și-au avut viața în mod intenționat distrusă de statul pe care îl sancționează și îl susțin, să ignore toate minciunile care au fost expuse mereu despre această farsă pandemică? Cum ar putea un om gânditor să nu poată vedea natura absurdă a acestei escrocherii numită Covid-19? Cum ajunge o populație în masă la această stare de ignoranță?

Obținerea conformității de către stat a purtării obligatorii a măștii este testul suprem al acceptării turmei la guvernare

Obținerea conformității de către stat a purtării obligatorii a măștii este testul suprem al acceptării turmei la guvernare și va fi folosit ca măsură de către autoritatea de guvernământ de elită revendicată pentru a vedea cât de departe poate merge statul în eforturile sale de a supune publicul american.

De asemenea, va acționa ca un ghid pentru toate atrocitățile viitoare planificate de monștrii din vârful piramidei de control.

Aceasta va include momentul eliberării următorului vaccin otrăvitor și mortal Covid.

Când majoritatea tuturor se sperie mai mult de acest virus fals decât de a pierde toate libertățile, vaccinul va apărea în mod magic. Acest lucru se va întâmpla în următoarele câteva luni, cu excepția cazului în care va fi pus la dispoziție chiar înainte de alegerile prezidențiale farcice pentru a spori șansele titularului.

Indiferent de momentul în care este eliberat, se va baza pe o decizie politică, nu pe vreo eficacitate imposibilă a preparatului contaminat conceput să dăuneze pentru a avansa o anumită agendă.

Întregul fiasco și pandemia fabricată planificate de mult au fost organizate pentru a iniția și perpetua o resetare globală care va include schimbări cataclismice pentru întreaga umanitate.

Acest lucru necesită distrugerea economică la nivel mondial, conformitatea totală a populației, un sistem monetar nou și restructurat, urmărirea și urmărirea în masă pentru a obține un stat de supraveghere totală la nivel mondial și o construire a infrastructurii tehnocratice controlate care începe în toate orașele mari, cu extindere în timp.

SUA este capul șarpelui și, atunci când elitele puterii americane câștigă controlul total asupra acestei populații, restul lumii se va alinia.

Americanii sunt cele mai mari șanse pe care le are lumea în acest moment pentru a evita această răsturnare dictatorială oligarhică globală

De aceea, americanii sunt cele mai mari șanse pe care le are în acest moment lumea de a evita această răsturnare dictatorială oligarhică globală, dar în prezent, aceasta este una dintre cele mai puțin rezistente și mai slabe populații de pe pământ. Această dinamică va trebui să se schimbe înainte ca orice disidență de succes să poată lua forma.

Miercuri, 30 Septembrie, 2020 - 18:30

Este foarte probabil să ne confruntăm cu al doilea val al pandemiei, spune medicul infecționist Virgil Musta. Potrivit acestuia, România este în faza în care nu atât focarele produc noi îmbolnăviri, ci transmiterea comunitară.

Miercuri, 30 Septembrie, 2020 - 12:56

                                                                                                                                  

 

BULETIN DE PRESĂ 

30 septembrie 2020, ora 13.00

          

 Până astăzi, 30 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 127.572 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

102.476 de pacienți au fost declarați vindecați.

 

Marţi, 29 Septembrie, 2020 - 18:39

Slovacia şi Republica Cehă vor declara fiecare starea de urgenţă în această săptămână pentru a lupta împotriva pandemiei de COVID-19, au anunţat, luni, separat premierii celor două ţări care au înregistrat o puternică recrudescenţă a cazurilor de contaminare, notează AFP.

"Situaţia este extrem de gravă şi consider că trebuie să adoptăm măsuri foarte radicale şi foarte îndrăzneţe", a declarat şeful guvernului slovac, Igor Matovic, la finalul unei reuniuni a celulei de criză din ţara sa.

Marţi, 29 Septembrie, 2020 - 18:18

Ministerul Sănătăţii a anunţat marţi că a finalizat distribuirea unui număr de 70.000 doze de vaccin gripal pentru imunizarea copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 luni şi 3 ani la care este recomandată vaccinarea.

Ministerul Sănătăţii reaminteşte că a achiziţionat 3 milioane de doze de vaccin gripal pentru sezonul 2020-2021, o cantitate "dublă" faţă de anul trecut, în vederea imunizării unui număr cât mai mare de persoane cu risc ridicat de îmbolnăvire.

Marţi, 29 Septembrie, 2020 - 18:00

Restaurantele, cafenelele și cazinourile din Petroșani și din alte 11 localități din județul Hunedoara se închid din cauza înmulțirii numărului de persoane infectate cu virusul SARS CoV-2. Decizia aparține Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Hunedoara.

Marți, CJSU Hunedoara a decis să restricționeze și, în unele cazuri, să mențină restricțiile privind desfășurarea unor activități comerciale în localitățile unde incidența cumulată a cazurilor confirmate pozitiv cu virusul SARS-COV 2, în ultimele 14 zile, trece peste pragul de 1,5/1.000 locuitori.

Marţi, 29 Septembrie, 2020 - 16:00

Toate școlile și grădinițele din orașul Galați și din trei comune din județ vor face și cursuri online din cauza înmulțirii cazurilor de infectare cu COVID-19. Decizia de intrare în scenariul galben (hibrid) aparține Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi a adoptat hotărâri prin care se aprobă scenariul II (galben) de funcţionare pentru toate unităţile de învăţământ din municipiul Galaţi şi din alte trei localităţi, informează, marţi, Prefectura Galaţi.

Marţi, 29 Septembrie, 2020 - 13:14

Până astăzi, 29 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 125.414 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID - 19).

100.636 de pacienţi au fost declaraţi vindecaţi.

În urma testelor efectuate la nivel naţional, faţă de ultima raportare, au fost înregistrate 1.470 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS - CoV - 2 (COVID - 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuţia pe judeţe a cazurilor per total şi a celor noi o regăsiţi în tabelul de mai jos.

Luni, 28 Septembrie, 2020 - 17:05

Medicii de familie sunt surprinsi de intenţia Guvernului de a reintroduce obligativitatea utilizării cardului de sănătate pentru consultaţiile la cabinet, începând cu data de 01 octombrie 2020. Utilizarea acestuia a fost suspendată pe perioada stării de urgență și a stării de alertă.

Luni, 28 Septembrie, 2020 - 13:00

Până astăzi, 28 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 123.944 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID - 19).

99.344 pacienţi au fost declaraţi vindecaţi.

În urma testelor efectuate la nivel naţional, faţă de ultima raportare, au fost înregistrate 1.271 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS - CoV - 2 (COVID - 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuţia pe judeţe a cazurilor per total şi a celor noi o regăsiţi în tabelul de mai jos.

Luni, 28 Septembrie, 2020 - 11:54

În cadrul celui de-al doilea webinar Sănătatea este în alimentație”, care a avut ca temă Cum ajung copiii să dezvolte bolile cronice?, dna. dr. Gabriela Ion, șef de lucrări UMF “Carol Davila” București, medic primar pediatrie Spitatul Grigore Alexandrescu din București și doctor în Științe Medicale, a discutat despre importanța unui sistem imun competent și o floră intestinală echilibrată la copii.

 

Duminică, 27 Septembrie, 2020 - 12:56

Autoritatile au raportat duminica, 27 septembrie 2020, un numar de 1.438 de cazuri noi si 31 de decese, in 24 de ore. 535 de pacieti sunt internati la Terapie Intensiva

De la inceputul epidemiei de coronavirus, in Romania au fost raportate 122.673 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID - 19).

98.607 pacienti au fost declarati vindecati.

Sâmbătă, 26 Septembrie, 2020 - 14:08

Autoritatile responsabile au raportat sambata, 26 septembrie, faptul ca 54 de romani si-au pierdut viata in ultimele 24 de ore din cauza infectiei cu COVID-19. 512 persoane sunt internate la Terapie Intensiva.

In urma testelor efectuate la nivel national, fata de ultima raportare, au fost inregistrate 1.552 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS - CoV - 2 (COVID - 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Sâmbătă, 26 Septembrie, 2020 - 11:02

Fundația pentru Apărarea Cetățenilor Împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) salută demersul Asociației Distribuitorilor de Medicamente, de a importa 25.000 de cutii de Euthyrox, însă reamintește că situația stocurilor de medicament este în continuare critică.

Vineri, 25 Septembrie, 2020 - 15:46

Două focare de COVID-19 au fost declarate în județul Galați după ce zeci de persoane care lucrează într-o fabrică de confecții și la Primărie s-au îmbolnăvit.

Potrivit autorităților locale, cele mai multe cazuri au apărut la o fabrică din localitatea Vânători situată în vecinătatea orașului Galați. Aici, 21 de persoane s-au infectat cu virusul SARS-CoV-2 și au ajuns la spital.

La Primăria Galați au fost confirmate patru infectări, toate ale unor angajați care au călătorit cu un microbuz în interes de serviciu.

Vineri, 25 Septembrie, 2020 - 11:57

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 25 septembrie a.c., următoarele decrete:

Vineri, 25 Septembrie, 2020 - 10:21

Avocatul Poporului recomandă ministrului sănătăţii revizuirea Ordinului nr. 418/2005, precum şi atragerea medicilor specialişti şi primari pentru specializarea endocrinologie şi diabet pediatric

Potrivit unui articolul publicat în Covasnamedia.ro în luna noiembrie 2019, lunar, la medicii pediatri de la Spitalul Judeţean "Fogolyan Kristof" din Sfântu Gheorghe ajung până la cinci cazuri noi de copii diabetici.

Joi, 24 Septembrie, 2020 - 17:30

Colegiul Economic din Buzău, unul dintre cele mai mari din județ cu aproape o mie de elevi, a intrat în scenariul roșu după ce o profesoară a fost depistată pozitiv la coronavirus. Ea a predat la mai multe clase, de aceea Direcția de Sănătate Publică a decis să mute toate cursurile colegiului online timp de 14 zile.

Colegiul Economic din Buzău trece în scenariul roşu după ce un cadru didactic care a predat la mai multe clase a fost confirmat cu coronavirus. Este a doua școală din Buzău care îşi mută cursurile exclusiv online după confirmarea cu COVID-19 a unor cadre didactice.

Joi, 24 Septembrie, 2020 - 16:00

Ministerul Afacerilor Externe anunţă că autorităţile germane au actualizat lista "zonelor de risc" din România, cu intrare în vigoare din 23 septembrie, introducând şi judeţul Covasna în categoria de risc, pe lângă celelalte 11 judeţe şi municipiul Bucureşti.

Joi, 24 Septembrie, 2020 - 15:10

Google lansează o nouă funcţie. Google Maps va afişa câte cazuri de Covid-19 sunt într-o anumită zonă a lumii. Informația îi va ajută pe cei care vor să călătorească.

Reprezentanții Google au anunţat miercuri că au realizat o nouă funcţie a Google Maps care va arăta câte cazuri de Covid sunt într-o zonă geografică. Asta înseamnă că persoanele care călătoresc vor afla imediat cât de rău este afectată zona în care se află sau în care vor să ajungă.

Funcţia se lansează săptămâna aceasta pentru telefoanele iPhone şi Android, notează CNBC, citat de Mediafax.

Joi, 24 Septembrie, 2020 - 14:45

Dacă pandemia trimite tot mai multe unități de învățământ în scenariul roșu, devin tot mai importante platformele online dedicate activităților școlare. O astfel de platformă de testare a cunoștințelor ar putea ajuta copilul să își cunoască nivelul cunoștințelor și să se obișnuiască cu emoțiile de la testările școlare.

Dragoș Iiliescu, profesor universitar la Facultatea de Psihologie, și-a pus in valoare inteligența si creativitatea pentru a face o platforma de teste relevante pentru copii.

Joi, 24 Septembrie, 2020 - 12:32
#ÎnapoiLaCorpulTău – o campanie de educare inițiată de clinica Nativia

70% dintre paciente ajung la medicul ginecolog doar atunci când au suspiciunea unei afecțiuni și doar o treime vin la un control de rutină, arată datele clinicii Nativia, specializată în obstetrică-ginecologie, neonatologie și senologie. Acesta este motivul pentru care în luna septembrie s-a demarat o campanie de conștientizare asupra necesității controalelor anuale ca măsură de prevenire a cancerului și nu numai.

Miercuri, 23 Septembrie, 2020 - 18:00

Concediile medicale pentru COVID-19 vor putea fi acordate și de medicii de familie, dar numai pentru perioada dintre momentul confirmării infecției cu virusul și momentul internării în spital, în cazul în care internarea în spital întârzie câteva zile, de la momentul testului pozitiv. Modificarea apare într-un Ordin comun al Ministerului Sănătății și al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, publicat în Monitorul Oficial.

Miercuri, 23 Septembrie, 2020 - 16:21

Cel mai mare liceu din Galați, Colegiului Național Costache Negri, se închide din cauza COVID-19, după confirmarea a trei cazuri de infectare. Toți cei peste 1.400 de elevi vor învăța online în perioada următoare.

Decizia privind închiderea celui mai mare liceu din județul Galați a fost luată de Direcția de Sănătate Publică, împreună cu Inspectoratul Școlar, după ce miercuri au fost confirmate încă două cazuri de infectare.

Miercuri, 23 Septembrie, 2020 - 16:00

România nu exclude posibilitatea introducerii testelor obligatorii pentru persoanele care vin din țări cu multe cazuri de COVID-19.

Ministrul Sănătății spune că propunerea urmează să fie făcută Comitetului Național pentru Situații de Urgență. În prezent,

40 de țări au fost evaluate de România cu risc epidemiologic, iar cine revine din aceste zone este obligat să între 14 zile în auto-izolare.

Miercuri, 23 Septembrie, 2020 - 13:06

Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii şi secretarul de stat Andrei Baciu au evaluat, în această dimineaţă, stadiul în care se află organizarea primului centru modular pentru copii cu afecţiuni grave care va funcţiona în cadrul Institutului Clinic Fundeni.

Miercuri, 23 Septembrie, 2020 - 12:54

                                                                                                                                  

 

BULETIN DE PRESĂ 

23 septembrie 2020, ora 13.00

          

 Până astăzi, 23 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 116.415  cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

93.558 de pacienți au fost declarați vindecați.

 

Miercuri, 23 Septembrie, 2020 - 12:34

Clinica de neurologie Neuroaxis a lansat a treia ediție Neuroaxis TalksEpilepsie sau crize psihogene? Află cum să faci diferența. Au participat la webinar Dr. Dan Mitrea, medic neurolog, Dr. Cătălina Hogea, medic psihiatru, și Dr.

Miercuri, 23 Septembrie, 2020 - 11:47

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat miercuri la Institutul Fundeni că nu se aşteaptă la o nouă stare de urgenţă, ci speră ca toată lumea să respecte regulile pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus.

Miercuri, 23 Septembrie, 2020 - 10:11

Beatrice Mahler, managerul Institutului Marius Nasta, spune ca in spital ajung pacienti cu forme grave sau moderate de COVID-19, iar tot mai multe forme de boala raspund mai greu la tratament, iar in spital ajung pacienti cu forme grave sau moderate de COVID-19.

Subscribe to Sanatate