Duminică, 20 Septembrie, 2020 - 12:05

Unionistul George Simion, președintele Alianței pentru Unirea Românilora anunță că, începând de sâmbătă, vor rămâne în protest.

De azi înainte rămânem în protest maraton în Piața Victoriei. Așteptăm pe toți românii de bună credință alături de noi. Dreptate pentru România!”, spune Simion, pe pagina de socializare.

Manifestanții au campat sâmbătă seara în Piața Victoriei, în fața Guvernului, anunțând că vor rămâne într-un protest maraton,

Solicitările protestatarilor

Sâmbătă, 12 Septembrie, 2020 - 13:43

Incendiul izbucnit sambata dimineata la hotel Triumf aflat in centrul Capitalei, pe soseaua Kiseleff, a fost localizat si se actioneaza pentru decopertarea invelitorii, anunta ISU Bucuresti Ilfov.

Potrivit sursei citate, arderea s-a manifestat pe 100 mp, iar suprafata totala afectata (de fum, apa, etc) este de 600 mp. Potrivit unor precizari ale pompierilor, din hotel au fost evacuate 10 persoane si s-a actionat cu 14 autospeciale de stingere. "Nu sunt persoane ranite," arata sursa citata.
 

Duminică, 6 Septembrie, 2020 - 17:01

Atingem vârful anului 2020: septembrie. Septembrie va fi cea mai aglomerată, cea mai ciudată și cea mai inexplicabilă lună din 2020.

Poate vi se pare că cel mai incredibil lucru care s-ar putea întâmpla s-a întâmplat deja și nu mai puteți fi surprins de nimic.

Dar toate evenimentele cele mai interesante și remarcabile din acest an vor avea loc în septembrie. Spațiu foarte energic, intuitiv și impetuos.

Vom trece printr-o perioadă dintre cele mai neașteptate evenimente din acest an.

Vineri, 28 August, 2020 - 23:13
Prevenirea globalizată. Se potrivește cu o agendă, o agendă sinistră uriașă

UNMD se referă la noile reglementări ale Cantonului Geneva, bazate pe afirmația Elveției de o creștere constantă a „infecțiilor” cu Covid-19. De la începutul lunii iulie, noile „cazuri” au depășit 100 pe zi și au ajuns chiar peste 200 la sfârșitul lunii iulie și peste 250 la mijlocul lunii august. Se presupune că testele pozitive au crescut constant și deseori cu aproape 10% pe zi. Acum, surprinzător - spun ei - 40% din „cazuri” se referă la persoane între 20 și 40 de ani. Dar cine verifică? - Este un mandat al OMS să diversifice statisticile, pentru a justifica mai bine vaccinarea universală și o altă blocare totală?

Știm până acum că nimic din toate acestea, măști, „cazuri / infecții”, carantină, blocare, vaccinare sau orice altă măsură represivă nu au nicio legătură cu covidul. Ele sunt mijloace și instrumente pentru Noua Ordine Mondială (NWO) pentru a „antrena” populația pentru ascultarea totală și controlul de către super-putere invizibilă sau starea de întuneric profund. OMS joacă un rol cheie în aceste planuri nefaste, întrucât este încă considerată de majoritatea oamenilor și de guverne ca o autoritate, în ceea ce privește sănătatea mondială, care, din păcate, a încetat să mai fie decenii în urmă.

Cantonul Geneva, unde, de altfel, se află OMS și ONU, este cel mai „grav” Canton al Elveției, reprezentând aproximativ o treime din toate „infecțiile”. Deci, spun autoritățile elvețiene. Un purtător de cuvânt al Ministerului Elvețian al Sănătății a remarcat: „dacă Geneva ar fi o țară separată, oricine ar veni din Geneva în restul Elveției ar trebui să intre în carantină”.

Cât de înfricoșător!

Acesta este nivelul de desfășurare a activității - justificarea măștilor de față obligatorii în locuri publice și magazine și în zone închise. Nu trebuie să vă amintiți că există un protest puternic al micilor păstrători de magazine și a corporațiilor cu amănuntul, deoarece pierd clienți rapid. Oamenii nu vor să cumpere cu măști. De asemenea, le consideră inutile. Deci, migrează spre cumpărături online, o mare parte din străinătate. Pierderile cu amănuntul sunt estimate cel puțin la 30%. Se vorbește deja despre forțarea unei mascarate și pe străzi. De asemenea, se pune accentul pe „distanțarea socială”. Oamenii trebuie instruiți și reamintiți în fiecare colț să stea departe unul de celălalt. O mascaradă cu oameni care merg - în pas - sau stând la doi metri distanță.

Dacă un marțian ar vedea rasa umană, nici o coloană vertebrală, nici o stimă de sine, doar urmând ordinele pentru ceea ce oamenii de știință serioși consideră cea mai gravă farsă a istoriei umane - el sau ea, marțianul, ar crede că „rasa umană a înnebunit, lăsați-i blocându- se în uitare. Să ieșim dracu din această minunată planetă albastră, dar nebună. ”

Vineri, 28 August, 2020 - 21:10
Aeronavei uriașe B767 i s-a rupt trenul de aterizare, dar nu s-au înregistrat victime de zbor

Un avion cu 68 de persoane la bord, militari americani, a avut parte de o aterizare cu probleme pe aeroportul Baneasa, in urma unei defectiuni la trenul de aterizare.

Unui avion Boeing 767,  i s-a rupt trenul de aterizare pe pista, chiar in momentul aterizarii.
Nicio persoana nu a fost ranita in urma incidentului.

Miercuri, 26 August, 2020 - 08:36

Un incendiu violent a izbuncnit marți dimineața, în jurul orei 04:00 , la o casă a drumului 1 Decembrie 1918 din Sfântu Gheorghe, în zona Gării.(Foto Ilie Bumbac)

Miercuri, 12 August, 2020 - 16:47

Sâmbătă se împlinesc 160 de ani de la înfiinţarea Forţelor Navale Române. Festivitățile de Ziua Marinei se desfăşoară anul acesta cu precădere în mediul online.

Sâmbătă va avea loc defilarea navelor militare pe mare, de la Constanţa la Midia, între orele 11.30 - 13.30.

Pe Dunăre, la Brăila şi la Tulcea, navele militare fluviale vor saluta publicul în intervalul orar 10.00 - 11.00.

Luni, 10 August, 2020 - 12:19

Presupunând că explozia este rezultatul unui atac ...

Povestea conform căreia explozia de la Beirut a fost singura consecință a neglijenței și corupției actualei guvernări libaneze este acum pusă în piatră, cel puțin în sfera atlantistă.

Și totuși, după ce am săpat puțin mai adânc, descoperim că neglijarea și corupția ar fi fost exploatate pe deplin, prin sabotaj, pentru a dezvolta atacul.

Libanul este primul teritoriu al lui John Le Carré. Un bâlci multinațional de spioni de tot felul - agenți ai Casei Saud, agenți sioniști, furnizori de arme către „rebeli moderați”, intelectuali Hezbollah, dezamăgit „regalitate” arabă, contrabandiști glorificați - într-un context de Dezastru economic răspândit care afectează un membru al Axei de Rezistență, o țintă permanentă a Israelului alături de Siria și Iran.

De parcă nu ar fi fost suficient de vulcanice, președintele Trump a intrat în tragedie pentru a tulbura apele deja contaminate din estul Mediteranei. Informat de „marii noștri generali” , președintele Trump a declarat marți: „Ei cred - ei ar ști mai bine decât mine - dar par să creadă că este un atac”.

Trump a adăugat: „A fost un fel de bombă”.

Oare această observație incandescentă a lăsat pisica din geantă dezvăluind informații clasificate? Sau președintele arunca un alt non-sequitur?

În cele din urmă, Trump și-a retras comentariile după ce Pentagonul a refuzat să susțină ceea ce au spus „generalii” și secretarul său de apărare, Mark Esper, a susținut explicația despre accident pentru explozie.

Aceasta este încă o ilustrare grafică a războiului care a cuprins centura. Trump: atac. Pentagon: accident. "Nu cred că oricine poate spune asta", a declarat Trump miercuri. „Am auzit ambele versiuni”.

Trebuie să menționăm în același timp un raport al agenției de știri iraniene Mehr care indică faptul că patru avioane de recunoaștere ale Marinei Americane au fost depistate lângă Beirut în momentul exploziei. Informațiile americane sunt conștiente de ceea ce s-a întâmplat cu adevărat în întreaga gamă de posibilități?

Nitrat de amoniu

Miercuri, 5 August, 2020 - 15:18
Complexul Pipera Gardens, format din 36 de case, este situat în zona de Nord a Capitalei, cu acces facil la noua autostradă București – Ploiești 

Ospinas, unul dintre cei mai mari dezvoltatori premium de pe plan local, inaugurează Pipera Gardens, un complex rezidențial exclusivist format din 36 de case, fiecare cu o suprafață construită de peste 200mp. Acesta este cel de-al treilea proiect imobiliar dezvoltat de Ospinas în Capitală, după ansamblul rezidențial Occidentului40 și clădirea de birouri Regina Elisabeta 28.

Marţi, 4 August, 2020 - 15:43

Enel a fost inclusă în Grupul Consultativ pentru Piața Obligațiunilor Durabile al Bursei de la Londra (SBMAG). Enel este singura companie italiană și singura companie de utilități din lume inclusă în această inițiativă. SBMAG, care cuprinde actori cheie de pe piață care lucrează activ în domeniul finanțărilor durabile, are ca scop consilierea companiilor și a investitorilor care doresc să atragă capital pentru tranziția la o economie cu emisii reduse de carbon.

Luni, 3 August, 2020 - 09:39

Doi astronauţi americani de pe Staţia Spaţială Internaţională au aterizat duminică în Golful Mexic la bordul unei capsule SpaceX, încununând de succes această primă misiune demonstrativă a companiei spaţiale fondate de Elon Musk pentru NASA, informează France Presse.

Bine aţi venit pe Pământ şi vă mulţumesc că aţi zburat cu SpaceX„, i-a anunţat directorul de zbor pe astronauţi, care au răspuns imediat.

Joi, 30 Iulie, 2020 - 15:24

Fregata "Regina Maria" (F-222), cu un elicopter IAR-330 Puma Naval ambarcat, a revenit, joi, în Portul Militar Constanţa, la finalul misiunii internaţionale în cadrul Grupării navale permanente NATO SNMG-2 (Standing NATO Maritime Group Two), informează Statul Major al Forţelor Navale (SMFN).

Joi, 30 Iulie, 2020 - 10:53

• OLE. Primul ministru, Petre Roman, în Spania. Sînt semne că nu este vorba despre o acţiune „Don quijottescă" şi verii noştri latini din peninsula hispanică sînt mai hotărîţi decît alte rude apropiate, să ne ajute printr-o cooperare reală • DULCE CA MIEREA... Nu e zahăr pe piaţă? Nu-i nimic! Este, în schimb, la Constanţa pe vapoarele pe care bravii noştri docheri nu se grăbesc să Ie descarce pentru că: deocamdată şi-au concentrat atenţia asupra navei italiene „Francesca Fori“ care ne-a adus vin alb şi roşu! • DATORIE. Deşi desfiinţată (teoretic, cel puţin) C.A.D.A.

Miercuri, 29 Iulie, 2020 - 15:19
Suntem la al șaselea imn!

De la constituirea statului român modern, s-au succedat şase imnuri de stat, ilustrând regimul politic în timpul căruia au fost concepute şi intonate. „Deşteaptă-te, române!”- simbol al unităţii Revoluţiei Române de la 1848 - este începând din anul 1990 Imnul Naţional al României.

Potrivit Articolului 12, alineatul 3 din Constituţie, "Deşteaptă-te, române!" a devenit Imn Naţional, cu versurile strofelor 1, 2, 4, şi 11, iar prin Legea nr. 99 din 1998, data de 29 iulie a fost proclamată Zi a Imnului Naţional al României.

Marţi, 28 Iulie, 2020 - 13:00

Mercedes-Benz Vans este furnizor de autovehicule în segmentele de autovehicule comerciale ușoare de dimensiuni mici, mijlocii și mari, care îndeplinesc toate cerințele clienților pentru un spațiu încăpător. În prezent, o platformă de autovehicule comerciale ușoare va fi folosită pentru a crea un model nou, adaptat nevoilor familiilor, fiind totodată destinat pasionaților de călătorii în aer liber. Similar Clasei V, poziționată cu succes în segmentul mijlociu, Mercedes-Benz Vans va oferi, de asemenea, din prima jumătate a anului 2022 un monovolum pentru clienții privați.

Sâmbătă, 25 Iulie, 2020 - 12:31
Sunt bănuieli - la nivel de premier - că cineva a dat alarma

Patronii din România respectă legile cu sfințenie sau au ponturi de la organele legii. Nimeni nu știe care este adevărul, însă, ieri, în timpul controalelor făcute de Poliția Capitalei, au fost aplicate doar 11 amenzi. Ipoteza că patronii au ponturi e susținută chiar de premierul Ludovic Orban.

Duminică, 19 Iulie, 2020 - 10:23

Polițiștii din Portland, Oregon, au fost prinși pe picior greșit, după ce au fost înfruntați de o manifestantă de sex feminin goală pușcă, dar neînarmată, care s-a întins pe stradă și a început să facă yoga. Polițiștii au fost apoi filmați „retrăgându-se” cu discreție.

O femeie care nu purta altceva decât o mască și o beanie s-au apropiat de un grup de ofițeri care au ieșit din centrul orașului în primele ore ale zilei de sâmbătă. O linie de agenți de poliție și federali stăteau în fața unei intersecții, când femeia dezbrăcată părea a ieși de nicăieri.

Duminică, 19 Iulie, 2020 - 10:13

Pirații au atacat petrolierul Curacao Trader la aproximativ 210 mile (aproximativ 338 km) în largul coastei Beninului, în Golful Guineei din Africa de Vest, a declarat operatorul grec al navei, potrivit Buletinului Maritim.

Autorii înarmați s-au urcat pe navă și au răpit „13 din cei 19 membri ai echipei sale din Ucraina și Rusia”. Nava a fost lăsată în derivă de la atac, din cauza lipsei de forță de muncă, dar o altă navă a fost trimisă să o ajute.

Sâmbătă, 18 Iulie, 2020 - 15:59

Poveștile frumoase se scriu mai departe. Între 20 și 22 august pe cele mai frumoase drumuri din Sibiu vor concura mașini prestigioase care au scris istorie de-a lungul timpului, dar și mașini electrice care prefigurează viitorul.

TRANSYLVANIA CLASSIC a rămas în calendarul internațional al Federației Internaționale a Vehiculelor Istorice (FIVA) și în 2020, alături de cele mai prestigioase evenimente din lume, iar anul acesta, între 20 și 22 august, orașul Sibiu va fi din nou punctul de întâlnire al mașinilor clasice și al celor electrice.

Sâmbătă, 18 Iulie, 2020 - 00:00
Un amănunt „uitat” de secui, dar și de istoria românească

Consemnată în documentele ungurești încă la 1128, familia Fay a dat, de-a lungul secolelor, vestiți militari, ambasadori (la înalta Poartă și la Veneția), guvernatori, scriitori, pictori, muzicieni etc, precum Fay Andras (1786-l864), Ștefan Fay, clasic al literaturii maghiare și ilustrul Joseph (Iosif) Fay fiul lui Ștefan Fay, asupra căruia vom stărui în rândurile ce urmează.

Joi, 16 Iulie, 2020 - 13:29
Prima femeie parașutist după cel de-al Doilea Război Mondial

 

 

Prima femeie parașutist după cel de-al Doilea Război Mondial, FLORICA IONIȚĂ

a fost sărbătorită de Primăria Capitalei prin Centrul pentru Seniori al Municipiului București la

împlinirea venerabilei vârste de 90 de ani.

 

La inițiativa Alexandrei DOBRE, Director General al Centrului pentru Seniori al Municipiului București,

doamna IONIȚĂ a fost aniversată într-un cadru festiv, respectând restricțiile impuse de starea de alertă.

Marţi, 14 Iulie, 2020 - 10:26

Ceea ce ne-am obișnuit să credem că se va întâmpla cândva, are deja loc, aproape fără ca să ne dăm seama. Iată câteva exemple suficient de edificatoare:

Vineri, 10 Iulie, 2020 - 17:12

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea pentru instituirea pe 2 august a Zilei naţionale de comemorare a Holocaustului împotriva romilor - Samudaripen.

La 2 august 1944, în lagărul de concentrare de la Auschwitz-Birkenau, cei 2.897 de romi rămaşi în viaţă au fost exterminaţi în camerele de gazare.

Joi, 9 Iulie, 2020 - 16:00
Care au participat la lucrările de restaurare a Cazinoului din Constanța la începutul anilor ’50

Joi, 9 iulie, experții Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului și Memoria Exilului Românesc (IICCMER) s-au reunit în vederea planificării detaliate a proiectului pentru recuperarea memoriei foștilor deținuți politic care au participat la reabilitarea Cazinoului din Constanța la începutul anilor ‘50.

Duminică, 28 Iunie, 2020 - 10:00

«A fost o crimă în masă», a declarat comisarul Christopher Gioia într-un interviu.

La 24 iulie ultim, comisarii pompierilor din Franklin Square și districtul Munson, în apropiere de Queens, în New York, au adoptat în unanimitate o rezoluție prin care se solicită o nouă investigație asupra tuturor aspectelor din 11 septembrie și citează „dovezi copleșitoare” despre prezența explozibililor în cele trei turnuri înainte de 11 septembrie. Rezoluția afirmă că, comisarii consiliului de pompieri ai districtului «susțin pe deplin o anchetă completă din partea marelui juriu federal și urmărirea penală a tuturor crimelor legate de atentatele din 11 septembrie».

Raportul afirmă că «dovezi copleșitoare (…) explozibili puși anterior (…) au provocat distrugerea celor trei clădiri ale World Trade Center.»

Comisarul Christopher Gioia a declarat presei că „A fost un asasinat în masă, trei mii de persoane au fost asasinate cu sânge rece”. Acest număr include peste 202 pompieri și peste 500 de alți cetățeni din rândul personalului de urgență și personal de securitate și al poliției. Gioia a adăugat cu emfază că: „Nu-i vom lăsa pe frații noștri în urmă, nu îi vom uita. Ei merită dreptate și vom lupta pentru asta.”

Rezoluția departamentului pompierilor din districtul Munson nu este singura care a fost aprobată în ultimele săptămâni. În martie AE911Truth a intentat un proces federal împotriva FBI. Aceștia susțin că FBI nu a evaluat dovezile din 11 septembrie despre care aveau cunostința, din moment ce nu au fost examinați de Comisie la 11 septembrie.

Cele mai importante progrese au fost înregistrate pe 3 septembrie, odată cu publicarea studiului asupra Clădirii 7 de către Universitatea din Alaska Fairbanks.

Rezoluția, redactată și prezentată de comisarul Christopher Gioia, a fost aprobată în unanimitate de către cei cinci comisari ai orașului.

Entretien avec Laurent Guyénot - John F. Kennedy et l'État profond ...

În ceea ce urmează, să citim un extras din rezultatele investigației riguroase și interesante pe care cercetătorul francez Laurent Guyénot, inginerul Școlii Naționale de Înaltă Tehnologie (1982), istoric medievalist (doctor în Studii Medievale la Paris) a făcut-o despre tragedia din 11 septembrie. IV-Sorbona, 2009), în special acele anchete care se referă la acuzațiile aduse Mossadului israelian de a fi implicat în acest atentat terorist. Guyénot a petrecut trei ani studiind istoria profundă a Statelor Unite, țara în care a trăit timp de cinci ani.

11 septembrie: O operațiune care a fost organizată din interior sau o operațiune Mosad?

Rolul pe care l-a jucat Israel în evenimentele tragice din 11 septembrie 2001 – evenimente decisive care au conturat geopolitica secolului XXI – a fost obiectul unor controverse acide, pentru a deveni ulterior un subiect tabu în cadrul Mișcării pentru Adevăr asupra 11 septembrie (9/11 Truth Movement). Pentru că a abordat acest subiect, cercetătorul francez Thierry Meyssan a fost marginalizat, în ciuda faptului că el a fost cel care a demascat minciunile Washingtonului. Cele mai multe asociații militante, mobilizate sub sloganul «9/11 was an Inside Job» (11 septembrie a fost o operatie care s-a organizat din interior), păstrează o mare discreție în ceea ce privește elementele care dovedesc și duc la implicarea directă din serviciile secrete ale Israelului. Colegul nostru Laurent Guyénot examinează diverse date la fel de indiscutabile ca necunoscute și analizează mecanismele celor care continuă să nege dovezile.

De Laurent Guyénot

https://i1.wp.com/www.voltairenet.org/local/cache-vignettes/L390xH270/mo...

În timp ce treptat devine cunoscut rolul jucat de Israel în destabilizarea lumii după 11 septembrie 2001, se întelege mai bine ideea că o fracțiune a Likudului, ajutată de aliații săi infiltrați în aparatul de stat din SUA, sunt responsabili de operațiunea de steag fals  din 11 septembrie, așa că acest lucru devine credibil și contundent, și există inclusiv exista unele persoane care au avut curajul să denunțe public acest lucru. Unul dintre aceștia a fost Francesco Cossiga, președintele Italiei între 1985 și 1992, care a declarat, pe 30 noiembrie 2007, în ziarul Corriere della Sera: „Vor să credem că Bin Laden a mărturisit că este autorul atacului din 11 septembrie 2001 privind turnurile gemene din New York – în ciuda faptului că serviciile de informații americane si europene știau foarte bine că atacul dezastruos a fost planificat și executat de CIA și Mossad pentru a acuza țările arabe de terorism și pentru a putea ataca Irakul și Afganistanul. » [1]

The Realist Report – Dr. Alan Sabrosky | Al-Ayham Saleh Aggregator

Alan Sabrosky, fost profesor la Colegiul Superior de Război al Armatei SUA și al Academiei Militare SUA, nu a ezitat nicio clipă să-și proclame convingerea că 11 septembrie este o „operațiune clasică orchestrată Mosad”, operațiune realizată cu complicitate cu guvernului american.

Vocea lui Alan Sabrosky sună, reverberează și se transmite puternic în cercurile veteranilor armatei americane, care sunt bolnavi de războaiele infame în care sunt implicați și trebuie să le ducă la bun sfârșit, toate din cauza unei minciuni, minciuna din 11 septembrie sau cum au fost și minciunile armelor de distrugere în masă ale lui Saddam Hussein, adică minciuni și mai multe minciuni. [2]

Argumentele în favoarea ipotezei implicării Mosad nu se datorează reputației [propagandei de care se bucură] ca cel mai „puternic” serviciu secret din lume, ci mai degrabă unui raport al Statelor Unite în sine. U.S. Army School for Advanced Military Studies – Scoala de Înalte Studii Militare ale SUA – (citat de Washington Times cu puțin înainte de 11 septembrie), care descrie Mosad-ul ca fiind „cinic, furios, nemilos și viclean. Capabil să efectueze un atac împotriva acelorași forțe americane și să-l deghizeze ca faptă comisă de palestinieni / arabi «. [3]

Implicarea Mosad-ului, împreună cu alte unități de elită israeliene, sunt reale și evidente dintr-o serie de evenimente puțin cunoscute.

Cartea în format digital a autorului Hicham Hamza, „Israel și 11 septembrie: Marele Tabu” (2013) compune toate fișierele, precum și alte date din raportul poliției americane care indică și pune în pericol responsabilitatea Israelului. Această investigație este scrisă cu o rigurozitate jurnalistică ireproșabilă, iar sursele cărții sunt ușor accesibile cititorului.

„Dansatorii israelieni”

Știți, de exemplu, că singurele persoane care au fost arestate în aceeași zi în legătură cu atacurile teroriste din 11 septembrie 2001 sunt toți israelienii? [4] Informația a fost publicată a doua zi de jurnalistul Paulo Lima în ziarul The Record, un cotidian din Bergen County, New Jersey, informații bazate pe surse locale ale poliției americane.

Dancing Israelis on 9/11 points to the real criminals of that day: ‘Our purpose was to document the event’
Imediat după primul impact asupra Turnului de Nord, trei indivizi au fost văzuți de mai mulți martori [locuitori ai districtului] urcați pe acoperișul unei autoutilitare parcate la Liberty State Park din Jersey City, acești indivizi „sarbatoreau facând salturi de bucurie» (sărind în sus și-n jos), și au fost fotografiați cu turnurile gemene în spate arzând. Apoi și-au mutat camionul într-o altă parcare situată în Jersey City, unde alți martori i-au văzut din nou sărbătorind ostentativ [atacurile teroriste].

Poliția a lansat imediat o alertă BOLO (care trebuie să fie la vedere): „Vehicul posibil legat de atacul terorist din New York. Camionul model alb 2000 Chevrolet cu plăcuța de înmatriculare din New Jersey și logo-ul Urban Moving Systems pe spatele camionului, care a fost văzut la Liberty State Park, Jersey City, NJ, la momentul primului impact al avionului împotriva Turnurilor Gemene ale WTC (World Trade Center). Trei persoane din autoutilitară au fost văzute sărbătorind și bucurându-se după impactul inițial și explozia care a urmat». [5].

Sivan Kurzberg

Camionul a fost interceptat și reținut de poliție câteva ore mai târziu, la bord se aflau cinci tineri israelieni: Sivan și Paul Kurzberg, Yaron Shmuel, Oded Ellner și Omer Marmari. Forțat să iasă din vehicul fizic și obligat să stea la pământ, șoferul Sivan Kurzberg (foto) a lansat apoi această enigmatică frază: „Suntem israelieni. Nu suntem problema ta. Problemele tale sunt problemele noastre. Palestinienii sunt problema.» [6].

Sursele poliției care au furnizat informații și alte detalii jurnalistului Paulo Lima au fost convinse de implicarea acestor israelieni în atacurile care au avut loc dimineața împotriva Turnurilor Gemene: „Aveau hărți ale orașului în dubă și unde marcau câteva puncte. important. Parcă știau tot ce avea să se întâmple … au dat impresia că erau conștienți de evenimentele de pe vremea când se aflau în Parcul de stat Liberty ». [7]

Informațiile publicate de ziarul The Record, informații confirmate de raportul poliției, au fost preluate de site-uri de investigații precum Raportul Wayne Madsen (14 septembrie 2005) și Counterpunch (7 februarie 2007). Această informație a fost folosită și de unii mass-media, dar într-un mod care și-a minimalizat importanța: New York Times (21 noiembrie 2001) a omis să menționeze naționalitatea persoanelor arestate, la fel ca și canalul  Fox News  și Agenția de știri Associated Press Deși ziarul Washington Post (23 noiembrie 2001) spunea că erau israelieni, nu a menționat nimic despre cunoștințele [sau implicațiile] pe care acești israelieni le aveau despre evenimentele tragice. În schimb, revista The Forward (15 martie 2002), o publicație a comunității evreiești din New York, a dezvăluit, citând o sursă de informații americane fără nume, că compania în mișcare Urban Moving Systems era acoperirea antenă a Mosad (fapt care nu l-a împiedicat să primească un împrumut federal în valoare de 498.750 de dolari), după cum reiese din evidențele și dosarele taxei și ale tezaurului american. [9]

FBI a dispus o anchetă în acest caz, o anchetă care a fost capturată într-un raport de 579 de pagini, o anchetă parțial declasificată în 2005 … Jurnalistul independent Hisham Hamza – care analizează detaliat acest raport în cartea sa Israel și 11 septembrie: «Un mare Taboo (publicat în franceză) -, demonstrează într-un mod convingător și copleșitor, cu o serie de elemente, implicarea serviciilor secrete israeliene în atacurile din 11 septembrie 2001. În primul rând, fotografiile pe care acești tineri le-au făcut, israelienii arată atitudini de sărbătoare și bucurie în fața Turnului de Nord în flăcări: „Sunt fericiți și zâmbitori, se îmbrățișează și își sprijină mâinile unul pe celălalt”.

Pentru a explica acest comportament, suspecții israelieni au spus [poliției] că sunt pur și simplu încântați să știe că „de acum Statele Unite vor trebui să ia măsuri drastice de combatere a terorismului în lume” … Un martor a văzut acești tineri deja poziționați la 8:00 dimineața, adică cu mult înainte ca primul avion să se ciocnească cu primul turn, făcând fotografii la doar cinci minute de la primul accident de avion cu turnul, fapt confirmat prin verificarea conținutului camerelor și fotografiilor lor.

În cele din urmă, „un câine polițist, antrenat pentru detectarea explozivilor, a dat un rezultat pozitiv al prezenței urmelor de substanțe explozive în vehiculul israelian”. [10]

Omer Marmari, Oded Ellner și Yaron Shmuel, trei dintre cei cinci „dansatori israelieni” au fost invitați să depună mărturie la o emisiune TV ebraică atunci când s-au întors în Israel în noiembrie 2001. Negândind apartenența la Mosad, unul dintre ei a spus cu sinceritate: „ obiectivul a fost înregistrarea evenimentului »

Dacă israelienii nu ar fi fost reținuți la apus, această poveste s-ar fi transformat probabil în ceva senzațional și ar fi fost publicată în primele pagini ale ziarelor americane cu titlul: The Dancing Arabs (adică direct acuzatoare) către arabi de la atacurile din 11 septembrie 2001. În schimb, povestea a fost transmisă în tăcere și nu a fost vehiculată în mod confidențial sub titlul The Israelis dance, sau The highfivers.

Ehud Barak, fost șef al informațiilor militare israeliene (Sayeret Matkal) a fost prim-ministru al Israelului între iulie 1999 și martie 2001. Înlocuit de Ariel Sharon, s-a mutat apoi în Statele Unite, în calitate de consultant la Electronic Data Systems și la SCP Partners, o companie din față [acoperire] Mosad specializată în probleme de securitate care, împreună cu partenerii săi din Holdings Metallurg și Advanced Metallurgical, aveau capacitatea de a produce  nano-termita. SCP Partners avea un birou la doar 10 kilometri de compania în mișcare Urban Moving Systems. La doar o oră după dezintegrarea turnurilor, Ehud Barak apare pe ecranele canalului  BBC Mundo pentru a-l evidenția pe Bin Laden drept principalul suspect (Bollyn, Rezolvarea 9/11, paginile 278-280).

200 spioni experți în explozivi

Puțini oameni, chiar și printre cercetătorii asociației americane 9/11 Truthers, au cunoscut această poveste a „dansatorilor israelieni” (încă așteptăm, de exemplu, asociația franceză Reopen 9/11 să vorbească despre această poveste pe site-ul său francez , deși sunt puternici în această privință – se tem că vor fi acuzați că sunt antisemiti, cu toate acestea, ceva care nu are nicio legătură cu subiectul din 11/11 -). Puțini oameni știu, de asemenea, că la momentul atacurilor din 11 septembrie 2001, poliția federală americană era foarte ocupată să demonteze cea mai mare rețea de spionaj israeliană identificată și funcționând pe solul american.

În martie 2001, National Counter Intelligence Center  (NCIX) a postat acest mesaj pe site-ul său web: „În ultimele șase săptămâni, angajații oficiilor federale situate în diferite părți ale Statelor Unite au raportat o activitate suspectă legată de persoane fizice. care se prezintă ca fiind studenți străini care vând sau sunt responsabili de livrarea operelor de artă ». NCIC indică faptul că acești oameni sunt cetățeni ai Israelului, „au apărut și la casele private ale oficialilor federali, cu pretextul vânzării de obiecte de artă”. [unsprezece]

Apoi, mai târziu în vară, Agenția de aplicare a drogurilor Drug Enforcement Agency (DEA), după ce a fost hărțuită de un număr mare de astfel de incidente, a elaborat un raport care a fost parțial publicat de ziarul Washington Post pe 23 noiembrie 2001 și de ziarul francez Le Monde la 14 martie 2002, înainte ca raportul respectiv să fie complet accesibil, în integralitatea sa, de revista franceză Intelligence Online. Acest raport ne spune că 140 de israelieni [spionii] au fost reținuți [în SUA] din martie 2001. Vârstele lor sunt între anii 20 și 30, acești [spioni] sunt organizați în echipe de 4 până la 8 membri, acești agenți vizitați cel puțin „36 de departamente sensibile ale Departamentului Apărării. Mulți dintre ei au fost identificați ca membri ai Mosad și Aman  (informații militare israeliene), iar șase dintre ei [spionii] aveau în posesie telefoane mobile care au fost cumpărate [plătite] de un fost vice-consul israelian care lucra în Statele Unite. După 11 septembrie 2001, alți șaizeci de spioni israelieni au fost prinși, totalizând 200 de spioni israelieni reținuți de Statele Unite. Până la urmă, toți au fost eliberați. Raportul DEA a ajuns la concluzia că „comportamentul și conduita acestor persoane […] ne face să credem că acțiunile lor au legătură cu o sarcină de culegere de date sau informații despre anumite informații”. [12] Dar natura exactă a acestor informații colectate nu este cunoscută.

Michael Chertoff, cetățean israeliano-american, fiul unui rabin ortodox și fondator al Mosad. Michael Chertoff a condus Divizia penală a Departamentului de Justiție al SUA [2001] în administrația Bush] și, cu această acuzație, cea mai mare, a fost responsabil pentru păstrarea și distrugerea tuturor probelor cu privire la 11 septembrie 2001 – acestea sunt înregistrările. de la camerele de securitate din jurul clădirii Pentagon sau în ceea ce privește grinzile de oțel din World Trade Center [adică, dacă grinzile de oțel WTC ar fi fost păstrate după distrugerea lor, s-ar fi putut ști științific dacă acestea au avut tăiat de acțiunea termitei, exploziv pentru demolarea clădirilor]. De asemenea, datorită lui, „dansatorii israelieni” au reușit să părăsească SUA fără alte acuzații și discret. În 2003, a fost numit în fruntea noului Departament de Securitate Internă,  Department of Homeland Security, organismul însărcinat cu combaterea terorismului pe pământul american, deoarece îi permite să controleze în același timp disidența internă [proteste și cetățenii care susțin că Constituția a fost respectată], pe de altă parte, restricționează accesul la arhiva de stat din 11 septembrie tuturor curioșilor care se întreabă despre lucrurile anormale și inexplicabile care s-au întâmplat la acea dată datorită legii privind informațiile de securitate sensibile.

Potrivit raportului DEA, „Orașul Hollywood din Florida [aveți grijă să nu-l confundați cu Hollywoodul, orașul de film din California] pare să fie punctul focal și atracția acestor agenți” [13]. De fapt, mai mult de treizeci dintre acești spioni studenți israelieni arestați cu puțin înainte de 11 septembrie 2001 locuiau în Hollywood sau în apropierea acestui oraș din Florida, destul de ciudat în aceeași locație unde se adunaseră 15 dintre cei 19 suspecti și viitori piratieri pirați.

Avioanele islamice care s-au prăbușit în Turnurile Gemene (9 israelieni locuiau la Hollywood și 6 foarte aproape de acest oraș). Unul dintre ei, pe nume Hanan Serfaty al cărui cont bancar tranzitează cel puțin 100.000 de dolari în trei luni, închiriase două apartamente în Hollywood, unul foarte aproape de apartamentul închiriat de Mohamed Atta și de pe cutia poștală de la oficiul poștal din oraș. Nu uitați că Mohammed Atta a fost prezentat de Washington ca fiind liderul bandei de pirați aerieni sinucigași, care s-au aruncat în aer în Turnurile Gemene.

Întrebarea este: care este relația dintre acești „spioni israelieni” și „teroriștii islamici?”.

11-September: "It's on the air that I live, that I learn, that I ...

Conform explicației răspândite în suferință de mass-media aliniate cu versiunea oficială a Washingtonului, aceasta a spus că primii nu au avut decât să vegheze asupra celui de-al doilea. Să ascultăm, de exemplu, cunoscutul jurnalist francez David Pujadas [jurnalistul din Franța pe care guvernul îl promovează întotdeauna în prima linie în lupta mass-media]. Ofertând la emisiunea de știri din 5 martie 2002 pe canalul de televiziune de stat France 2, când comentează informațiile publicate de Intelligence Online, acesta spune: „Din nou, este vorba despre Israel, dar în ceea ce privește Afganistanul, acest caz de spionaj care a supărat: o rețea israeliană a fost desființată în Statele Unite, mai exact în Florida: una dintre misiunile sale ar fi fost să urmărească oamenii din Al Qaida (aceasta a fost înainte de 11 septembrie). Unele surse merg mai departe: afirmând că Mosad nu ar fi furnizat toate informațiile pe care le deținea».

Această explicație eufemistică [14] este un bun exemplu de control al daunelor (controlarea daunelor presei, adică încercarea de a contracara informatorul colaborator al lui Mossad, care s-a infiltrat în rezistența palestiniană și în Hezbollahul libanez din 1983. El se află în prezent în închisoare în Liban. Să reamintim că Mohamed Atta din Florida  [cel care a studiat ca pilot] a fost unul fals, adevăratul Mohamed Atta, care a telefonat tatălui său în ziua următoare atacurilor (după cum a confirmat Ziad al-Jarrah la revista germană Bild am Sonntag la sfârșitul anului 2002), este descris de familia sa drept rezervat, evlavios, evitând femeile și temându-se să călătorească cu avionul.

Pașaportul îi fusese furat în 1999, în timp ce studia arhitectura la Hamburg [Germania]. Falsul Mohamed Atta din Florida trăia cu un stripper, mânca carne de porc, îi plăcea luxul și mașinile sport, cazinourile și cocaină. După cum a raportat ziarul South Florida Sentinel din 16 septembrie 2001 (sub titlul: „Acțiunile suspecților nu se adaugă”), informații confirmate de multe ziare regional [SUA], că Atta este un băiat notoriu, dependent de droguri și plătește serviciile mai multor prostituate pe săptămână. Cu câteva zile înainte de atacurile din 11 septembrie 2001, falsul Atta și alți patru pirați sinucigași aveau un comportament similar, oarecum incompatibil cu comportamentul fanaticilor religioși islamici care se pregătesc să se omoare. [15] [1] A se vedea: Articolul original în italiană: «Demystifying 9/11: Israel and Tactics of Mistake», («Demystifying 9/11: Israel and tactica de eroare »).

Duminică, 28 Iunie, 2020 - 08:52

Ministrul de Interne, Marcel Vela, afirmă, după inundaţiile din Valea Jiului, că ”proiectele cu finanţare europeană pentru amenajarea hidrografică a zonei au fost neglijate ani de zile de către guvernele PSD şi că acestea vor trebui demarate în cel mai scurt timp”. De asemenea, Vela apreciază că lucrările de reparaţii pe fonduri guvernamentale, făcute în unele localităţi de pe cursul Jiului în urma inundaţiilor din anii anteriori, ”nu au fost de cea mai bună calitate”.

Sâmbătă, 27 Iunie, 2020 - 17:16
Avea 111 ani și 231 de zile

”Regretăm nespus trecerea în neființă a domnului Dumitru Comănescu, care a avut în această dimineață! Întâlnirea cu dumnealui a fost o adevărată lecție despre viață si credință, despre responsabilitatea pe care o avem față de fiecare suflet pe care îl întâlnim, despre puterea de a depăși și a învinge marile, dar și micile încercări ale vieții, despre virtute, omenie, bunătate și înțelegere.

Vineri, 26 Iunie, 2020 - 17:41

Drapelul tricolor a fost folosit prima dată în Ţara Românească în 1834, ca steag de luptă, când domnitorul Alexandru Ghica a prezentat sultanului spre aprobare modelul drapelelor şi pavilioanelor navale de luptă. Cele trei culori care apar pe steag ar fi fost folosite în documentele oficiale încă din timpul lui Mihai Viteazul şi se regăsesc şi pe diverse structuri de scuturi şi steme.

Joi, 25 Iunie, 2020 - 16:45

Miercuri, 1 iulie (ora 20:00) este termenul limită până la care mai puteți depune cereri de finanțare în cadrul Apelului național de proiecte finanțate prin Timbrul Monumentelor Istorice, sesiunea mai-iulie 2020, lansat de Institutul Național al Patrimoniului pe 19 mai a.c.

Subscribe to Evenimente