Publicat: 10 Aprilie, 2012 - 19:30
Share

Organizaţia de Tineret a PNL Cluj-Napoca semnalează următoarele:  "conform noii declaraţii de avere, postată pe site-ul cjcluj.ro, Alin Tişe şi-a vândut cinci din cele 7 imobile pe care le deţinea.  Ceea ce atrage atenţia este însă faptul că a înstrăinat un imobil pentru suma de 1.000 lei. Ori 1.000 lei costă până şi o cuscă pentru un câine de talie mare, ceea ce ne face să adresăm preşedintelui Alin Tişe, următoarea întrebare: ce fel de imobil a vândut pentru suma de 1.000 lei? Sau a făcut acest lucru doar ca să evite taxele către stat?

Încă două tranzacţii atrag atenţia din declaraţia de avere a preşedintelui Alin Tişe, faptul că vinde alte două imobile unor persoane cu iniţialele C.M., I.M şi C.C.B pe care apoi le împrumută cu sume mari de bani. De exemplu, către C.M, I.M, preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe vinde un imobil cu 80.000 lei şi apoi pe aceleaşi persoane le împrumută cu 60.000 lei. Tot un împrumut de 10.000 de euro acordă unei persoane cu iniţialele A.C.B iar persoanei cu iniţialele C.C.B îi vinde un imobil cu 21.000 euro.

Cerem public domnului Tişe să precizeze cine sunt persoanele C.M., I.M, C.C.B şi A.C.B către care a vândut imobilele şi pe care apoi le împrumută cu mai bine de jumătate din suma cât au costat imobilele", se arată într-un comunicat de presă, remis, Marti, AMOS News.