Joi, 24 Octombrie, 2019 - 11:05

Ilfov Business Hub, incubatorul de afaceri fondat de Consiliul Județean Ilfov, este un loc unde tinerii pot învăța să facă business, unde vor fi asistați de oameni de afaceri și mentori, vor primi consiliere și vor avea la dispoziție și un spațiu de birouri, în mijlocul Bucureștiului, în Centrul Vechi. 

Înscrierile în program se fac până în 30 noiembrie accesând link-ul http://s9.ro/10xr.

În Ilfov Business Hub pot intra tineri care au cel puțin 18 ani împliniți și care vor să dezvolte o afacere în județul Ilfov, indiferent de unde sunt.

Miercuri, 20 Martie, 2019 - 17:37

Consiliul Județean Ilfov organizează luni, 25 martie, de la ora 10.00, la semnarea contractului de administrare a Incubatorului de afaceri Ilfov Business Hub.  Evenimentul va avea loc la Universitatea Politehnica București, din Splaiul Independenței nr. 313, Clădirea Reactoratului, etaj 2, sala Senatului. Printre participanți se vor numărapreședintele Consiliului Județean Ilfov, Marian Petrache, administratorul public al județului, Irinel Scrioșteanu, rectorul Universității Politehnica, Mihnea Costoiu, reprezentanți ai mediului de afaceri și ai organizațiilor studențești.

 

Luni, 13 August, 2018 - 10:18

Chiar dacă ne aflăm în mijlocul vacanţei de vară, 200 de liceeni din întreaga ţară au spus prezent unui proiect educativ inedit, dezvoltat de către Universitatea Politehnică din Bucureşti. Prima Conferinţă Naţională, dedicată elevilor din liceele româneşti, se va desfăşura la Bucureşti, în perioada 19-24 august. Acestora li se vor alătura şi 50 de studenţi ai UPB şi împreună vor încerca să depăşească etapele unui adevărat Extemporal la Inginerie.

Joi, 14 Iunie, 2018 - 12:24

Conferința „We are inventing the future! OUR BET ON SCIENCE!”, a reunit astăzi, 12 iunie 2018, la Palatul Regal, importanți reprezentanți ai mediului academic și de cercetare, ai mediului de afaceri, autorități publice și societatea civilă, în proiectul de reconstrucție a economiei României pentru mileniul III - MAGURELE SCIENCE PARK. 

Deschiderea Conferinței „We are inventing the future! OUR BET ON SCIENCE!” a fost oficiată de președintele Consiliului Județean Ilfov, Marian Petrache, inițiatorul MAGURELE SCIENCE PARK și de ES domnul Klaus Werner Iohannis, Președintele României. 

Miercuri, 28 Martie, 2018 - 10:19

Punţi durabile între Şcoală, Universitate şi Angajator. Mii de participanţi, elevi, studenţi, părinţi, oameni de afaceri şi o multitudine de oportunităţi socio-profesionale. Peste 50 de companii atrase de inteligenţa şi capacitatea de inovare a viitorilor ingineri ai României. Ofertă extinsă şi atractivă de locuri de muncă, dar şi disponibilitate pentru internship-uri. Într-un cuvânt - PoliFest, un brand de referinţă al Universităţii POLITEHNICA din Bucureşti.

Subscribe to Mihnea Costoiu