Miercuri, 25 Septembrie, 2019 - 09:53

După ce primele analize ADN nu au reușit să stabilească profilul genetic al osemntelor indicate de Dincă ca aparținând Luizei Melencu, procurorii au cerut repetarea acestora. Surprinzător, mama Luizei a refuzat categoricsă facă acest lucru., după ce în spațiul public a apărut înformația că ADN-ul tatălui nu este cel al părintelui natural. Tatăl protestează spunând că a fost totr timpul lângă mamă pe parcursul sarcinii și refuză să înțeleagă de ce ADN-ul se încăpățânează să spună că nu este el tatăl biologic.

Marţi, 13 August, 2019 - 08:14

Mesajul Majestăţii Sale Custodele Coroanei Române

De câteva săptămâni, suntem împreună martori la tragedia tinerelor Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu. Gândurile şi compasiunea noastră se îndreaptă către familiile îndurerate.

Luni, 5 August, 2019 - 15:17

Anchetatorii au găsit rămășițe umane într-o pădure din apropiere de Caracal. Gheorghe Dincă este cel care le-a spus anchetatorilor că acolo ar fi aruncat resturi din corpul Luizei Melencu, tânăra dispărută în aprilie 2019.

Gheorghe Dincă a spus anchetatorilor că el a ucis-o pe Luiza Melencu, a incendiat-o ca și pe Alexandra Măceșanu și a aruncat cenușa și resturile de oseminte într-o pădure de lângă Caracal.

Anchetatorii au găsit osemintele în locul indicat de acesta.

Sâmbătă, 3 August, 2019 - 20:20

Mama Luizei a făcut o dezvăluire pe care anchetatorii nu au confirmat-o. Luiza ar fi încercat să fugă din încăperea în care fusese sechestrată dar a fost atacată de unul dintre câinii lui Dincă și trântită. În cădere s-ar fi lovit la cap de un corp dur și a decedat. Este explicatia pe care Dincă ar fi dat-o anchetatorilor prin care vrea să acrediteze ideea unui accident, la fel ca și în cazul Alexandrei, despre care a spus că a lovit-o când a găsit-o cu telefonul în mână, iar aceasta a căzut și s-a lovit la cap, decedând.

Sâmbătă, 27 Iulie, 2019 - 12:46
Buda: Procurorul nu a permis intervenţia Poliţiei decât la ora 6:00

 Polițiștii au vrut să intre în curtea lui Gheorghe Dincă, cel acuzat că le-ar fi omorât pe Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani), dar procurorul Cristian Ovidiu Popescu, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal, ar fi interzis acest lucru.

Șeful-demis al Poliției Române, Ioan Buda, a declarat, vineri, că polițiștii au vrut să intervină dar procurorul nu a perms acest lucru.

„Nu puteau interveni poliţiştii mai devreme de ora 6:00, pentru că procurorul nu a permis intervenţia Poliţiei decât la ora 6:00”, a afirmat Buda.

Subscribe to Luiza Melencu