Miercuri, 23 Septembrie, 2020 - 18:19

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a prezentat normele ce trebuie respectate pentru a se putea relua antrenamentele colective şi competiţiile în sporturile de luptă, publicate în cel mai recent ordin comun al MTS şi Ministerului Sănătăţii.

Între acestea figurează dezinfectarea mâinilor şi picioarelor a suprafeţelor de luptă, teste, izolare în cantonamente, circuite separate şi purtarea măştii în săli.

Marţi, 30 Iunie, 2020 - 09:53

Luni, 29 iunie, la sediul Ministerului Tineretului și Sportului, a avut loc o întâlnire de lucru între Monica Anisie, ministrul educației și cercetării și Ionuț Stroe, ministrul tineretului și sportului.

Ministerul Educației și Cercetării a stabilit cadrul pentru reluarea activităților în unitățile de învățământ cu program sportiv suplimentar (cluburi sportive școlare) și cele cu program sportiv integrat (liceele și școlile gimnaziale cu clase cu program sportiv).

Vineri, 19 Iunie, 2020 - 11:21

După două luni în care s-au antrenat exclusiv de acasă şi încă o lună în care au avut voie să se antreneze doar în ambarcaţiuni de simplu şi dublu, cantonamentul sportivilor din Lotul Olimpic de Canotaj al României şi-a reluat cursul normal, mulţumită noilor măsuri de relaxare adoptate după 15 iunie.

Marţi, 2 Iunie, 2020 - 13:58

"De ieri, 1 iunie, în România se poate face mult mai mult sport. Am reuşit această deschidere poate mai repede decât se aşteptau mulţi. Le oferim sportivilor posibilitatea de a se antrena şi de a participa la competiţii. Dar această deschidere vine cu răspundere uriaşă, pe care o avem noi, ca instituţii ale statului, cât şi instituţiile sportive şi entităţile care organizează pregătirea şi competiţiile sportivilor români, a avertizat ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă.

Marţi, 19 Mai, 2020 - 10:57

Federaţia Română de Fotbal a depus la UEFA ultima scrisoare de garanţie din cele 24 necesare reafirmării disponibilităţii de găzduire a Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2020. Astfel, România şi-a reconfirmat oficial angajamentul pentru organizarea acestui important eveniment sportiv. Pe 15 aprilie 2020, Cabinetul Orban a adoptat o Hotărâre de Guvern prin care s-a prelungit statutul de interes public şi importanţă naţională al EURO 2020, până la încheierea acestuia.

Miercuri, 13 Mai, 2020 - 17:25

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a afirmat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că este devreme deocamdată să se discute despre reînceperea competiţiilor sportive, acest lucru putând avea loc dacă în perioada de pregătire nu vor exista focare de infecţii cu COVID-19 în cantonamente.

Miercuri, 6 Mai, 2020 - 16:00

Ionuţ Stroe a declarat ”miercuri” că este impresionat de calea ferată care va lega Gara de Nord de Aeroportul ''Henri Coandă'', care ''va duce Bucureştiul în secolul XXI'', Ministrul Tineretului şi Sportului susținând că lucrările vor fi finalizate la sfârşitul lunii august.

Luni, 4 Mai, 2020 - 16:38

​Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, luni, că sportivii de performanţă vor putea să înceapă cantonamentele din 15 mai.

"Sportivii de performanţă vor putea, în condiţii foarte speciale, care vor fi detaliate de specialişti, să înceapă cantonamentele, dar nu vor începe competiţiile sportive decât după o perioadă suficient de lungă de pregătire. Atenţie, sportivii de performanţă!

Vineri, 3 Aprilie, 2020 - 13:00

MTS a pus la dispoziţia personalului medical aflat în prima linie a luptei cu coronavirusul 301 locuri cazare în Bucureşti. 'Este datoria noastră să încercăm să ajutăm cât de mult putem' - Ionuţ Stroe

Ministerul Tineretului şi Sportului a pus la dispoziţia personalului medical aflat în prima linie a luptei cu coronavirusul 301 de locuri de cazare în municipiul Bucureşti. Măsura a fost anunţată ieri după-amiază de către premierul Ludovic Orban în cadrul şedinţei de guvern. El a mulţumit MTS pentru efortul făcut în aceste vremuri dificile.

Joi, 23 Ianuarie, 2020 - 14:43

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că va căuta soluţiile legale pentru a opri acordarea indemnizaţiei de merit din partea MTS pe care o primeşte fosta preşedintă a Agenţiei Naţionale Anti-Doping (ANAD), Graziela Vâjială, acuzată de WADA că ar fi ordonat acoperirea unor teste pozitive.

Luni, 6 Ianuarie, 2020 - 13:05

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a anunţat, luni, că bugetul alocat MTS în 2020 este sensibil egal cu cel din 2019 plus un procent de 0,5% din veniturile din accize.

Vineri, 20 Decembrie, 2019 - 20:00

Sportul românesc îşi va reupera sursa de finanţare din taxa pe viciu, se arată într-un comunicat al Ministerului Tineretului şi Sportului.

Subscribe to Ionuţ Stroe