Marţi, 24 Noiembrie, 2020 - 10:39
„Putem lua împrumuturi chiar și fără Bruxelles. Economia Ungariei, spre deosebire de 2008, are o bază foarte solidă ”

Într-un interviu  difuzat la Kossuth Rádió, premierul Orbán a vorbit despre cea mai recentă ofensivă a lui George Soros împotriva țărilor care se opun migrației, vetoul maghiar al bugetului UE, testarea în masă a coronavirusului, restricțiile de circulație și transferurile de vaccinuri împotriva coronavirusului.

În interviuul său obișnuit de vineri dimineață la Kossuth Rádió, premierul Viktor Orbán a vorbit despre George Soros care dă instrucțiuni birocraților de la Bruxelles despre cum să „ocolească” „veto-ul Orbán-Kaczyński” al bugetului UE.

Sâmbătă, 21 Noiembrie, 2020 - 10:53

UE nu își poate permite să facă compromisuri cu privire la noile dispoziții de stat de drept pe care le va aplica fondurilor pe care le alocă statelor membre, potrivit George Soros. Consiliul European va trebui să decidă în curând să asigure finanțarea pentru următoarea perioadă bugetară.

Marţi, 17 Noiembrie, 2020 - 14:55

Nu tot ceea ce, în ultima perioadă, cel puțin, se petrece în jurul nostru, poate fi catalogat drept "conspirație", multe chestiuni și evoluții chiar au o bază reală: speculatorul George Soros tocmai a investit 175 de milioane de dolari în achiziționarea de acțiuni la Palantir, „cel mai mare aparat de spionaj din Silicon Valley” .

Duminică, 17 Decembrie, 2017 - 00:00

AMOS News a monitorizat cele mai importante evenimente înregistrate în această săptămână:  
 1. Funeraliile regelui Mihai - eveniment regal european
2.„Lupta de casă” Justiție-Parlament se...ascute!
3. Votarea bugetului 2018 în parlament
4. Comentariu american.Roger Stone: „Serviciile secrete au scăpat de sub control!”
5. Pitella: „România ar trebui să intre cât mai repede în Schengen!”
 

Subscribe to George Soros