Vineri, 2 Octombrie, 2020 - 10:22
15 persoane furioase au încercat să intre în pavilion pe ferestre

Unul dintre principalele spitale COVID din tara, Institutul "Marius Nasta" din Bucuresti, a fost atacat joi seara de rudele furioase ale unui pacient cu COVID-19 care a decedat, arata digi24.ro.

Potrivit sursei citate, spitalul a fost atacat de un grup destul de numeros, care a amenintat medicii si pacientii internati la Institutul Marius Nasta. Managerul institutiei va merge vineri sa depuna o plangere penala.

Miercuri, 23 Septembrie, 2020 - 10:11

Beatrice Mahler, managerul Institutului Marius Nasta, spune ca in spital ajung pacienti cu forme grave sau moderate de COVID-19, iar tot mai multe forme de boala raspund mai greu la tratament, iar in spital ajung pacienti cu forme grave sau moderate de COVID-19.

Vineri, 11 Septembrie, 2020 - 23:21
La Marius Nasta au fost aduși trei pacienti corona cu infecții nosocomiale de la alte spitale

"Atunci cand ai pacienti critici, care vin din diverse spitale, care au fost internati in alte terapii in unitatile respective, de foarte multe ori vin incarcati cu o flora de spital. In acest moment avem trei pacienti care au flora multiplu rezistenta, motiv pentru care am limitat internarile in terapie intensiva COVID, pentru ca este normal sa-i tratam pe cei pe care ii avem, sa facem curat si dupa aceea sa primim alti pacienti", a declarat Beatrice Mahler, managerul institutului Marius Nasta.

Luni, 7 Septembrie, 2020 - 07:13

Directorul Spitalului Marius Nasta pune numarul mare de cazuri care se inregistreaza zilnic in Bucuresti pe seama concediilor si spune ca aceasta evolutie este ingrijoratoare.

Marţi, 5 Mai, 2020 - 11:05

Astăzi, în mod tradițional, ar fi fost Ziua Mondială a Astmului – campania globală inițiată și derulată anual de către Global Initiative for Asthma, dar contextul mondial generat de pandemia de COVID-19 a amânat campania din acest an. Managementul astmului rămâne, însă, o provocare majoră cu atât mai mult în perioada acestei pandemii, iar educația pacienților în acest sens este extrem de importantă.

Joi, 28 Martie, 2019 - 09:20

Ministerul Sănătății derulează cel mai amplu program de screening pentru tuberculoză, la nivel național:
Proiectul „Organizarea de programe de depistare precoce (screening), diagnostic și tratament precoce al tuberculozei, inclusiv al tuberculozei latente” - cod SMIS 2014+: 117426.

Proiectul beneficiază de cofinanțare din fonduri europene nerambursabile în valoare de 63,3 milioane lei, la care se adaugă  contribuția din bugetul Ministerului Sănătății, în valoare de 975 mii lei. 

Beneficiarul acestui Proiect este Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”.

Miercuri, 20 Februarie, 2019 - 11:20

Încă un pacient al Institutului de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" din Capitală a decedat în urma infecţiei cu acinetobacter multirezistent, numărul total al victimelor ridicându-se la trei persoane, a declarat managerul instituţiei, Beatrice Mahler, miercuri, într-o conferinţă de presă.

"Trei persoane au decedat. Încă un pacient se află în triaj în stare foarte gravă", a mai spus Beatrice Mahler.
 

Subscribe to Beatrice Mahler