Duminică, 3 Iunie, 2018 - 14:42

Atleta de la CSM București a reușit cel mai bun rezultat al ei în proba de triplu salt, succes care-i dă speranțe pentru cea mai strălucitoare medalie la Europenele de la Berlin, programate la începutul lunii august.

Cluj Arena este gazda ediției cu numărul 63 a Internaționalelor României de Atletism "Iolanda Balaș Soter", competiție la care s-au înscris 252 de sportivi din 8 țări care se întrec atât pentru medaliile puse în joc cât și pentru a realiza baremurile care asigură prezența la Europenele din această vară.

Marţi, 6 Martie, 2018 - 16:51

După ce a reușit cea mai bună performanță în carieră în proba de triplu salt, la CM de sală de la Birmingham, Andreea Panțuroiu promite că se va întoarce cu medalie de la Europenele de la Berlin

CSM București a fost puternic reprezentat la Mondialele de sală de atletism, competiție care s-a încheiat recent la Birmingham. Andreea Panțuroiu și Alina Rotaru, prima la triplusalt, a doua la săritura în lungime, au concurat pentru țara noastră și n-au făcut-o deloc rău.

Sâmbătă, 3 Martie, 2018 - 18:11
La Campionatele Mondiale de Atletism Indoor de la Birmimgham

Bucureşti, 3.03. 2018:  Andreea Panţuroiu s-a clasat pe locul 4 în finala de triplu salt. Cu o săritură de 14.33 m reuşită din a patra încercare, Andreea şi-a egalat cea mai bună performanţă. Podiumul la triplu salt a fost ocupat de Yulimar Rojas din Venezuela (aur – 14.63 m), jamaicana Kimberly Williams (argint – 14.48 m) şi Ana Peleteiro din Spania (bronz - 14.40 m).

Vineri, 2 Februarie, 2018 - 18:02

Campioană europeană de tineret la triplusalt în 2017, Andreea Panțuroiu, este noua sportivă a clubului CSM București. Ea va concura în premieră pentru gruparea din capitală la Campionatul Național indoor, programat în acest weekend, în Sala "Lia Manoliu".

Subscribe to Andreea Panțuroiu