Duminică, 19 Iulie, 2020 - 10:23

Polițiștii din Portland, Oregon, au fost prinși pe picior greșit, după ce au fost înfruntați de o manifestantă de sex feminin goală pușcă, dar neînarmată, care s-a întins pe stradă și a început să facă yoga. Polițiștii au fost apoi filmați „retrăgându-se” cu discreție.

O femeie care nu purta altceva decât o mască și o beanie s-au apropiat de un grup de ofițeri care au ieșit din centrul orașului în primele ore ale zilei de sâmbătă. O linie de agenți de poliție și federali stăteau în fața unei intersecții, când femeia dezbrăcată părea a ieși de nicăieri.

Luni, 2 Septembrie, 2019 - 10:58

Un operator de la Centrul unic pentru apeluri de urgenţă a fost suspendat şi a fost pus la dispoziţie după ce s-a aflat că acesta a folosit un limbaj injurios la adresa unei femei de etnie romă care ceruse ajutor la 112.
Precizările vin după ce ziarul „Libertatea” a relatat o discuţie între o femeie de etnie romă şi un angajat 112. Femeia a sunat la 112 după ce a fost lovită in autogara din Zalău de către un şofer de microbuz pe 25 aprilie, dar operatorul 112 le-ar fi jignit atat pe ea cat si pe martora numindu-le "ciori”.

Subscribe to politie