Miercuri, 23 Septembrie, 2020 - 18:19

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a prezentat normele ce trebuie respectate pentru a se putea relua antrenamentele colective şi competiţiile în sporturile de luptă, publicate în cel mai recent ordin comun al MTS şi Ministerului Sănătăţii.

Între acestea figurează dezinfectarea mâinilor şi picioarelor a suprafeţelor de luptă, teste, izolare în cantonamente, circuite separate şi purtarea măştii în săli.

Luni, 22 Iunie, 2020 - 09:57

Organizațiile de tineri, studenți și elevi din România salută demersurile inițiate de Ministerul Tineretului și Sportului privind reglementarea de urgență a situației fundațiilor pentru tineret, care au administrat în mod deficitar bunurile fostului UTC. Nevoia unei schimbări în acest sens este susținută și de proiectul depus în Parlament privind desființarea acestor fundații, urmată de implementarea unor instituții publice specializate în subordinea consiliilor județene, care să preia administrarea acestui patrimoniu în beneficiul real al tinerilor. 

Vineri, 5 Iunie, 2020 - 09:53

Federaţia Română de Dans Sportiv a luat act de aprobarea de către Ministerul Tineretului şi Sportului a regulamentelor privind permiterea reluării antrenamentelor în spaţii închise şi permiterea reluării competiţiilor sportive organizate în aer liber.

Miercuri, 13 Mai, 2020 - 17:25

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a afirmat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că este devreme deocamdată să se discute despre reînceperea competiţiilor sportive, acest lucru putând avea loc dacă în perioada de pregătire nu vor exista focare de infecţii cu COVID-19 în cantonamente.

Luni, 4 Mai, 2020 - 16:38

​Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, luni, că sportivii de performanţă vor putea să înceapă cantonamentele din 15 mai.

"Sportivii de performanţă vor putea, în condiţii foarte speciale, care vor fi detaliate de specialişti, să înceapă cantonamentele, dar nu vor începe competiţiile sportive decât după o perioadă suficient de lungă de pregătire. Atenţie, sportivii de performanţă!

Vineri, 3 Aprilie, 2020 - 13:00

MTS a pus la dispoziţia personalului medical aflat în prima linie a luptei cu coronavirusul 301 locuri cazare în Bucureşti. 'Este datoria noastră să încercăm să ajutăm cât de mult putem' - Ionuţ Stroe

Ministerul Tineretului şi Sportului a pus la dispoziţia personalului medical aflat în prima linie a luptei cu coronavirusul 301 de locuri de cazare în municipiul Bucureşti. Măsura a fost anunţată ieri după-amiază de către premierul Ludovic Orban în cadrul şedinţei de guvern. El a mulţumit MTS pentru efortul făcut în aceste vremuri dificile.

Joi, 23 Ianuarie, 2020 - 14:43

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că va căuta soluţiile legale pentru a opri acordarea indemnizaţiei de merit din partea MTS pe care o primeşte fosta preşedintă a Agenţiei Naţionale Anti-Doping (ANAD), Graziela Vâjială, acuzată de WADA că ar fi ordonat acoperirea unor teste pozitive.

Vineri, 20 Decembrie, 2019 - 20:00

Sportul românesc îşi va reupera sursa de finanţare din taxa pe viciu, se arată într-un comunicat al Ministerului Tineretului şi Sportului.

Vineri, 27 Septembrie, 2019 - 14:03

Fundaţia Renaşterea, susţinută de Ministerul Tineretului şi Sportului invită publicul duminică, 29 Septembrie 2019 în Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle, să luaţi parte la evenimentul 'Happy Run - Race for the cure', cursă de renume care sărbătoreşte învingătoarele în lupta cu cancerul şi care promovează prevenţia.

Anul acesta cursa va avea loc, pentru prima dată, în 16 oraşe europene simultan - Bucureşti, Brescia, Matera, Sofia, Split, Sankt Petersburg, Belgrad, Praga, Kosovo, Gdansk, Tbilisi, Atena, Bruxelles, Anvers, Namur, Sarajevo.

Vineri, 22 Februarie, 2019 - 09:05

Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti anunţă ediţia a XXIII-a a Salonului Naţional de Fotografie 'Fotogeografica'. 

Înscrierile se pot efectua până pe 31 martie 2019, on-line prin intermediul adresei de e-mail [email protected], cu lucrări în cele trei secţiuni ale concursului: patrimoniu cultural, peisaj natural şi/sau wildlife care surprind imagini din România şi întreg continentul european.

Luni, 12 Noiembrie, 2018 - 08:37

A fost un weekend plin de activităţi pentru reprezentanţii Ministerului Tineretului şi Sportului aflaţi la Baia Mare, unde a avut loc a treia ediţie a Summitului Tinerilor un eveniment cu un program foarte dens şi cu multe dezbateri interesante.

Ziua de sâmbătă a început cu lansarea în România a Corpului European pentru Solidaritate, o iniţiativă a Comisiei Europene care oferă tinerilor posibilitatea de a se redescoperi şi de a învăţa lucruri noi prin stagii de voluntariat.

Subscribe to Ministerul Tineretului şi Sportului