Luni, 29 Iunie, 2020 - 21:12

Grupul de firme Interagro are plăcerea să își anunțe partenerii, colaboratorii și pe toți cei interesați că fabrica de îngrășăminte agricole Donau Chem Turnu Măgurele și-a reluat activitatea. După o perioadă de peste 5 ani în care producția a fost suspendată(data opririi: 11 martie 2015), întreprinderea a repornit gradual instalațiile astfel încât, în 23 iunie, Donau Chem ajunge, din nou, la o producție zilnică de circa 1.500 de tone de uree și 850 de tone de azotat de amoniu, pentru care consumă 1,6 milioane de mc de gaze.  Menționăm că toată această cantitate reprezintă importuri.

Joi, 11 Aprilie, 2019 - 18:53
Declarațiile lui Ioan Niculae, președinte InterAgro, pe marginea Ordonanței de Urgență a Guvernului 114/2018

În contextul discuțiilor interminabile din mass media, mediul politic și alte medii de informare, precum că grupul de firme InterAgro ar fi fost beneficiarul “ascuns” și major al OUG 114/2018 care plafona prețul de vânzare către sectorul non casnic al gazelor de producție internă, dorim să vă transmitem, cuvant cu cuvant, principalele declarațiile făcute de președintele Ioan Niculae, cu ocazia participării la o dezbatere pe această temă.

Joi, 1 Noiembrie, 2018 - 18:42
Pentru cumpărare de influenţă, instigare la evaziune fiscală şi instigare la spălare de bani

Patronul grupului Interagro, Ioan Niculae, a fost condamnat joi de Tribunalul Bucureşti la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunilor de cumpărare de influenţă, instigare la evaziune fiscală şi instigare la spălare de bani.

În acelaşi dosar, Gheorghe Bunea Stancu, fost preşedinte al CJ Brăila şi fost preşedinte al PSD Brăila, a fost achitat pentru trafic de influenţă.

Subscribe to INTERAGRO