Marţi, 20 Octombrie, 2020 - 12:43

La data de 20.10.2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Timişoara împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Timişoara au efectuat un număr de 20 de percheziţii domiciliare, pe raza judeţelor Timiş, Hunedoara, Gorj şi Sibiu, într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor de trafic de migranţi şi trafic de droguri de mare risc.

Vineri, 9 Octombrie, 2020 - 18:00

Poliţiştii antidrog şi procurorii DIICOT au fost descoperit în trei locuinţe din Sectorul 2 al Capitalei culturi indoor de cannabis, formate din 81 de plante, o persoane fiind reţinută în acest caz pentru 24 de ore.

Potrivit unui comunicat al IGPR, poliţiştii antidrog din cadrul Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate şi procurorii DIICOT - Structura Centrală au efectuat, joi, patru percheziţii la mai multe persoane bănuite de trafic de droguri.

Vineri, 9 Octombrie, 2020 - 12:50

La data de 08.10.2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Oradea au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane şi trafic de minori.

Joi, 8 Octombrie, 2020 - 11:48

La data de 08.10.2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Piteşti împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Piteşti au efectuat un număr de 13 percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Câmpulung, la locuinţele unor persoane suspectate de săvârşirea infracţiunilor de efectuare fără drept de operaţiuni comerciale cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deţine autorizaţie conform legii şi trafic de droguri de risc.

Marţi, 6 Octombrie, 2020 - 15:42

Fostul președinte al Federației Române de Fotbal Mircea Sandu a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT în dosarul privind contractul pentru construirea unui centru de fotbal în Buftea, prejudiciul fiind estimat de procurori la peste 3,85 de milioane de lei.

Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a anunțat marți că procurorii au dispus trimiterea în judecată a trei persoane, pentru infracțiunile de constituire a unui grup infracțional organizat, delapidare și spălare de bani.

Vineri, 18 Septembrie, 2020 - 13:19

Urmare a comunicatului din data de 26.06.2019, https://diicot.ro/mass-media/2377-comunicat-de-presa2-26-06-2019, Biroul de Informare şi Relaţii Publice aduce la cunoştinţa opiniei publice, următoarele:

Vineri, 18 Septembrie, 2020 - 12:42

La data de 15.09.2020, procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Iaşi împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, Direcţia de Combatere a Criminalităţii Organizate - Serviciul Antidrog, Centrul de Cooperare Poliţienească şi poliţiştii ai Serviciului de Investigaţii Criminale, Biroului Urmăriri Iaşi, au organizat o acţiune pentru combaterea traficului de droguri de mare risc la nivel internaţional (cocaină).

Miercuri, 16 Septembrie, 2020 - 14:45

Polițiștii și procurorii DIICOT au destructurat o grupare de trafic de droguri, oamenii legii având informații că liderul grupării aducea substanțele din China și Olanda, plasând comenzi online. Un număr de 15 persoane vor fi aduse la audieri, la sediul DIICOT Timişoara, în urma percheziţiilor domiciliare care au avut loc în judeţele Timiş şi Gorj.

Miercuri, 16 Septembrie, 2020 - 13:39

La data de 16.09.2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Timişoara împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Timişoara au efectuat un număr de 13 percheziţii domiciliare, pe raza judeţelor Timiş şi Gorj, la domiciliile unor persoane suspectate de săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc, efectuare fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive şi deţinere de droguri de risc, în vederea consumului.

Joi, 10 Septembrie, 2020 - 14:43

Un traficant de droguri care acţiona în sectorul 4 al Capitalei a fost prins de poliţişti şi procurorii DIICOT în timp ce încerca să vândă 2 kg de canabis.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Structura Centrală au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui inculpat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

În cauză s-a reţinut faptul că inculpatul a desfăşurat activităţi de comercializare de droguri pe raza sectorului 4 al municipiului Bucureşti.

Joi, 10 Septembrie, 2020 - 09:12

La data de 08.09.2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Structura Centrală împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul IGPR - Direcţia de Investigaţii Criminale şi IPJ Buzău - Serviciul de Investigaţii Criminale au efectuat un număr de 11 percheziţii domiciliare, în baza unui ordin european de anchetă emis de autorităţile din Belgia, într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor contra patrimoniului.

Joi, 10 Septembrie, 2020 - 09:00

La data de 09.09.2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Structura Centrală, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate, au efectuat, simultan cu omologii lor englezi, un număr de 32 percheziţii domiciliare, din care 23 în România, pe raza judeţelor Ilfov, Călăraşi şi Caraş-Severin, şi 9 în Marea Britanie, într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism şi spă

Miercuri, 2 Septembrie, 2020 - 09:14

Cea mai mare captură de pastile de captagon şi haşiş din istoria DIICOT şi a Poliţiei Române

În cursul lunii august 2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Structura Centrală împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate - Serviciul Antidrog şi Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Porturi Maritime au efectuat investigaţii într-o cauză având ca obiect săvârşirea infracţiunii de trafic internaţional de droguri de risc şi de mare risc.

Marţi, 1 Septembrie, 2020 - 12:38

La data de 01.09.2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Iaşi împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul B.C.C.O. Iaşi şi S.C.C.O.

Joi, 27 August, 2020 - 13:40

La data de 26 august 2020, urmare a unui număr de 3 percheziţii domiciliare efectuate pe raza municipiului Bistriţa şi a comunei Livezile, judeţul Bistriţa Năsăud, procurorii DIICOT- Biroul Teritorial Bistriţa Năsăud au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat,în vârstă de 36 de ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane, trafic de minori şi spălare de bani.

Luni, 24 August, 2020 - 13:56

La data de 23.08.2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Bistriţa - Năsăud au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 2 inculpaţi, iar faţă de alţi doi inculpaţi măsura controlului judiciar, pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi trafic de droguri de risc.

Vineri, 14 August, 2020 - 17:30

Trei tulceni acuzaţi de săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc au fost reţinuţi de poliţişti, după ce unul dintre ei a înfiinţat o cultură de canabis într-un solar în care familia lui cultiva şi creştea fructe de pădure, legume şi flori.

Vineri, 14 August, 2020 - 13:52

La data de 12.08.2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Structura Centrală au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat şi măsura controlului judiciar faţă de o altă inculpată, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic intern de droguri de risc.

Vineri, 14 August, 2020 - 09:15

La data de 12.08.2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Târgu Mureş au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic intern de droguri de risc.

Joi, 13 August, 2020 - 13:16

La data de 12.08.2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Structura Centrală au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic intern de droguri de risc.

La data de 11.08.2020, procurorii DIICOT - Structura Centrală împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Bucureşti au efectuat o acţiune de prindere în flagrant a două persoane, în timp ce încercau să comercializeze cantitatea de aproximativ 5 kilograme de cannabis.

Miercuri, 5 August, 2020 - 20:59
A constituit un grup infracțional cu care a reusit sa distruga in totalitate fabrica de vagoane de la Caracal

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT)- Structura Centrala au pus, pe 1 iulie, mai multe masuri asiguratorii pe bunuri aflate in proprietatea omului de afaceri Cristian Burci, cercetat pentru mai multe infractiuni economice.

Miercuri, 5 August, 2020 - 16:41

Procurorii DIICOT și polițiștii au făcut 37 de percheziții în București și județele Ilfov și Constanța, într-un caz de contrabandă cu țigări. Doi frați sunt bănuiți că gestionează grupări infracționale ce vând țigări de contrabandă în două locuri din Piața Reșița.

Miercuri, 5 August, 2020 - 10:50

La data de 05.08.2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Structura Centrală împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului Grupuri Infracţionale Violente - DGPMB au efectuat un număr de 37 de percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţelor Ilfov şi Constanţa, într-o cauză vizând destructurarea a două grupuri infracţionale organizate specializate în săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

Marţi, 4 August, 2020 - 17:45

Procurorul şef al DIICOT, Giorgiana Hosu, a infirmat parţial marţi soluţia de clasare a dosarului ''10 august'' şi a dispus redeschiderea urmăririi penale în cazul foştilor şefi din Jandarmerie.

Vineri, 31 Iulie, 2020 - 13:32

La data de 31.07.2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Structura Centrală au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, pentru săvârşirea infracţiunii de pornografie infantilă.

În cauză s-a reţinut faptul că inculpatul, angajat al unei societăţi de livrare de produse alimentare, a abordat, iniţial într-un restaurant, iar apoi pe stradă, o persoană vătămată minoră, în vârstă de 8 ani, pe care a transportat-o într-o locaţie retrasă, unde a pozat-o în diferite ipostaze indecente.

Marţi, 21 Iulie, 2020 - 13:45

La data de 20.07.2020, procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Arad au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor T.B.A., S.E.M. şi R.D., pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

În cauză s-a stabilit faptul că, în cursul anului 2020, inculpaţii au înfiinţat la locuinţele lor mai multe culturi de cannabis.

Luni, 20 Iulie, 2020 - 09:14

La data de 19.07.2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Dâmboviţa împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul SCCO Dâmboviţa au efectuat un număr de 11 percheziţii domiciliare, pe raza judeţelor Ilfov şi Dâmboviţa, la domiciliile unor persoane suspectate de săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi deţinere în vederea consumului propriu de droguri de risc.

Vineri, 17 Iulie, 2020 - 13:42

La data de 16.07.2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Caraş-Severin au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului P.A., în vârstă de 48 de ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de pornografie infantilă în formă continuată şi corupere sexuală a minorilor.

În fapt s-a reţinut că, în perioada 2015 - 2019, inculpatul P.A. a căutat pe diverse reţele imagini/filmuleţe în care apăreau fete îmbrăcate sumar cu ciorapi, machiaj şi tocuri.

Joi, 16 Iulie, 2020 - 19:08
Nnu toate "victimele colaterale" ale violentelor au fost si "victime inocente"

DIICOT sustine, in ordonanta de clasare a dosarului "10 august", ca a existat o complicitate morala a protestatarilor pasnici din Piata Victoriei, care nu s-au delimitat de cei care au exercitat violente asupra fortelor de ordine, ci chiar s-au amuzat.

Mai mult, DIICOT spune ca nu toate "victimele colaterale" ale violentelor din Piata Victoriei au fost si "victime inocente".

Miercuri, 15 Iulie, 2020 - 13:42

Prin rechizitoriul din data de 03.07.2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Structura Centrală au dispus trimiterea în judecată a unui număr de 33 de inculpaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, evaziune fiscală şi complicitate la evaziune fiscală şi spălare de bani.

Subscribe to DIICOT