Marţi, 25 August, 2020 - 13:17

Asociația Environ lansează campania ,,Recycling is a choice! Save it or waste it” un proiect inedit de conștientizare care are drept concept central o paralelă între impactul poluării cu deșeuri electrice și efectele reciclării, privite în oglindă.

 

Joi, 6 August, 2020 - 12:28

În perioada 6 – 23 august, AFI Cotroceni, cel mai mare mall din România, va găzdui expoziția „Amintirile rămân cu tine! Electronicele merg la reciclare!” organizată de Asociația Environ. Dacă ești nostalgic după produsele pe care le foloseai în adolescență sau îți dorești să descoperi obiectele pe care părinții sau bunicii tăi le foloseau, vino cu gașca să vizitați expoziția și să vă creați noi amintiri. 

 

Luni, 15 Iunie, 2020 - 11:16

Începând de luni, 15 iunie 2020, românii vor avea din nou posibilitatea să se debaraseze de aparatura veche și bateriile uzate în cadrul campaniei naționale ,,România Reciclează”, organizată de Asociația Environ și Asociația Sistemul Național de Reciclare a Bateriilor (SNRB).

Miercuri, 5 Iunie, 2019 - 15:35

Miercuri, 5 iunie, de Ziua Mondiala a Mediului, Asociatia Environ da startul competitiei “Leapsa Reciclarii”, parte din programul de responsabilitate sociala pentru companii Recycle Mit! -  Provocare la reciclare implementat in parteneriat cu AHK Romania - Camera de Comert si Industrie Romano-Germana.

“Leapsa Reciclarii” are loc in perioada 5-19 iunie si vizeaza stimularea competitivitatii intre companiile din mediul de afaceri local, pentru incurajarea predarii si reciclarii de deseuri electrice si a bateriilor uzate.

Subscribe to Asociatia Environ