Publicat: 22 Ianuarie, 2013 - 19:23
Share

Trimiţând o fotografie din anii '80, împreună cu partenera, un mesaj de dragoste sau câteva versuri dedicate persoanei iubite, spectatorii pot deveni parte din show: imaginile şi mesajele vor fi proiectate la începutul spectacolului BAD BOYS BLUE, într-un colaj ce va crea atmosfera perfectă pentru melodiile care ne-au însoţit adolescenţa: "You're a Woman", "Pretty Young Girl", "I Wanna Hear Your Heartbeat" sau "Come Back and Stay."
 
Fotografiile şi mesajele sunt aşteptate pe adresa events @ kompasevents.ro până la data de 10 Februarie.
Trupa CLASS, adevărat trend-setter în muzica autohtonă, va avea statutul de invitat special şi îţi va trezi pofta de dans cu hituri precum: "Răspuns", "A dui, doina", prima piesă etno-dance din muzica românească, "Luna mi-a zâmbit", care a devenit cea mai difuzată melodie românească a anului 2003, "Într-o zi", "Ocean în Deşert" sau "Castel de nisip".
Iar pentru ca distracţia să fie completă, spectacolul va fi urmat de program disco în care se vor succeda cele mai îndrăgite hituri ale acelei perioade. Ia-ţi perechea, vino la BAD BOYS BLUE şi fi gata de dans pe 15 Februarie la Cinema Patria!

Pentru concertul BAD BOYS BLUE & CLASS sunt în vânzare 4 categorii de bilete:
Categoria VIP – 250 RON (întâlnire & poza cu artistul, CD & afiş cu autograf)
Categoria I – 200 RON
Categoria II – 150 RON
Categoria III – 100 RON
 
Biletele pentru regalul muzical, găzduit de Cinema Patria pe 15 Februarie sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald's), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi Cinema Patria. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe Biletoo.ro, blt.ro, bilete.ro, myticket.ro
 
Autor: Călin Angheluţă