Publicat: 28 Aprilie, 2015 - 08:42
Share

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii "Grigore Alexandrescu" din București a primit la Londra, în cadrul Achievements Forum, premiul "Cel mai bun spital". De asemenea, managerul unității, Dan Mircea Enescu, a primit premiul "Cel mai bun manager".

Nominalizarea a fost făcută la categoria "Inovație în sănătate și management public", conform unui comunicat de presă al spitalului.

La această categorie au fost nominalizate instituțiile și companiile publice, precum și profesioniști din domeniu care s-au remarcat prin rezultate deosebite prin: atragerea de fonduri pentru modernizarea anumitor secții, spitale și clinici publice, implementarea de programe naționale pentru diferite afecțiuni în beneficiul pacienților, dezvoltarea educației medicale a specialiștilor prin diverse programe/ acțiuni științifice, dar și rezultate medicale excepționale precum transplanturi, intervenții chirurgicale etc.

"Acad. Dan Mircea Enescu a primit din partea "Comitetului Socrate" premiul internațional "Cel mai bun manager" din domeniul sanitar. Aceasta este o recunoaștere a excelentei reputații, a experienței profesionale remarcabile (oferirea de metode de tratament sigure și eficiente) și a managementului de succes. În virtutea acestei nominalizări, acad. Dan Mircea Enescu va figura în "Almanahul Socrate", pe siteul EBA (http://www.summitofleaders.co.uk/en/)", se precizează în comunicatul de presă.

Europe Business Assembly a premiat pe 21 aprilie, în cadrul Achievements Forum, cei mai buni reprezentați ai medicinei, științei și economiei.

Achievements Forum este o platformă interactivă de colaborare internațională, la eveniment participând oameni de afaceri, finanțatori, diplomați, lideri ai camerelor de comerț, asociații de afaceri și sindicate profesionale din peste 60 de țări.

European Business Assembly este o corporație independentă de colaborare economică, socială și umanitară și a fost fondată în Oxford, Marea Britanie, în anul 2000.