Publicat: 25 Martie, 2020 - 14:01
Share
Scrisoare deschisa

Astăzi toată planeta trece printr-o perioadă foarte complicată, toate țările mari, puternice și cu posibilități financiare uriașe nu reușesc să facă față acestei pandemii care ne amenință viețile tuturor.

Noi toți, cu familiile noastre, cu copiii noștri, lucrăm și trăim in România. Vrem sau nu vrem, s-a creat o relație emoțională intre noi și România. Copiii noștri sunt educați în România, primii pași din viața lor i-au facut in România. Din acest motiv avem o datorie morală față de această țară.

Vedem cu toții efortul statului român, care luptă zi și noapte să țină sub control extinderea acestei pandemii si să îi ajute pe cei bolnavi. Auzim sirenele ambulanțelor, iar jandarmi, polițiști, doctori, angajați SMURD lucrează zi și noapte ca să protejeze cetățenii, locuitorii acestei țări. Toate acestea în condițiile în care nimeni nu știe cât va dura și când se va sfârsi.

Eu, ca un simplu locuitor al României, al Bucureștiului si ca CEO al SOCAR Petroleum SA, doresc să iau inițiativa si să fac un apel către toți CEO ai companiilor naționale si internaționale care iși desfășoară activitatea în România, să susținem financiar statul român în această perioadă foarte dificilă.

Eu am donat. Donează și tu!

http://fundatiapentrusmurd.ro/sustine/doneaza/#_online

SOCAR este compania petrolieră de gaze naturale deţinută de statul Azerbaijan (The State Oil Company of Azerbaijan Republic), companie renumită la nivel mondial pentru activitatea sa de producţie de petrol şi gaze naturale. SOCAR investeşte anual miliarde de dolari în infrastructura de transport şi este angrenată, pe plan european, în proiecte cheie, menite să crească securitatea energetică a Europei, prin diversificarea resurselor de gaze naturale.  
Din anul 2011, compania s-a implicat în România prin compania SOCAR Petroleum S.A. şi prin crearea şi consolidarea unei reţele de benzinării la nivel naţional. Astfel, compania deţine în prezent o reţea de 44 de staţii de alimentare, fiind unul dintre jucătorii importanţi pe piaţa distribuţiei de carburanţi din România. Până în prezent, compania a creat  aproximativ 590 de locuri de muncă şi a derulat investiţii de peste 64 milioane de euro în România.
 

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: