Publicat: 16 Septembrie, 2020 - 10:30
Share

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, pe DN1F Cluj-Napoca - Zalău, la ieşire din localitatea Baciu, judeţul Cluj, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 3 autoturisme. În urma coliziunii, două persoane sunt încarcerate. Traficul rutier este întrerupt pe ambele sensuri pentru a permite intervenţia echipajelor de la descarcerare, ambulanţă şi poliţie.

Se estimează ca circulaţia să fie reluată, în condiţii normale, în 30 de minute.

În ceea ce priveşte fluenţa traficului, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe sensul de intrare în Capitală al DN4, în zona localităţii Popeşti-Leordeni. De asemenea, trafic intens este şi pe Centura Capitalei, pe raza localităţilor Bragadiru, Mogoşoaia şi Domneşti.

Pe principalele artere rutiere se circulă în condiţii normale.

Pentru a permite executarea unor lucrări de reabilitare a unui pod feroviar, deplasarea trenurilor pe secţia de cale ferată 901 este oprită până la data de 25 septembrie 2020, la kilometrul feroviar 197+550 de metri, între sta?iile CF Milcov şi Slătioara, judeţul Olt. În această perioadă, CFR va asigura transbordarea călătorilor între staţiile CF Slatina şi Piatra-Olt cu mijloace auto.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.