Publicat: 18 Octombrie, 2020 - 00:00
Share

Am primit acest mail de la un membru ales al guvernului canadian care este îngrozit de planurile primului ministru (PMO) pentru vecinii noștri din nord - Canada-. Acesta este un coșmar care se desfășoară!

 „Vreau să vă ofer câteva informații foarte importante. Sunt membru al comitetului în cadrul Partidului Liberal din Canada. Stau în mai multe grupuri de comisii, dar informațiile pe care le furnizez provin de la comitetul de planificare strategică (care este condus de PMO  ).

 Trebuie să încep prin a spune că nu sunt fericit să fac asta, dar trebuie.  Ca canadian și mai important ca părinte care își dorește un viitor mai bun nu numai pentru copiii mei, ci și pentru alți copii.

 Celălalt motiv pentru care fac asta este că aproximativ 30% dintre membrii comitetului nu sunt mulțumiți de direcția pe care aceasta o va lua în Canada, dar opiniile noastre au fost ignorate și intenționează să meargă mai departe către obiectivele lor.

 De asemenea, au arătat foarte clar că nimic nu va opri rezultatele planificate.

 Foaia de parcurs și obiectivul au fost stabilite de PMO și sunt după cum urmează:

 - Etapa în restricțiile de blocare secundară pe o bază continuă, începând cu principalele zone metropolitane mai întâi și extinzându-se spre exterior.  Așteptat până în noiembrie 2020.

 - Grăbiți achiziția (sau construirea) instalațiilor de izolare în fiecare provincie și teritoriu.  Așteptat până în decembrie 2020.

 - Noile cazuri zilnice de COVID-19 vor crește dincolo de capacitatea de testare, inclusiv creșteri ale deceselor legate de COVID după aceleași curbe de creștere.  Așteptat până la sfârșitul lunii noiembrie 2020.

 - Blocare secundară completă și totală (mult mai strictă decât prima și a doua restricție de fază de rulare).  Așteptat până la sfârșitul lunii decembrie 2020 - începutul lunii ianuarie 2021

 - Reforma și extinderea programului de șomaj care urmează să fie tranziționat în programul de venit universal de bază.  Așteptat până la primul trimestru al anului 2021.

 - Mutația COVID-19 proiectată și / sau co-infecția cu virus secundar (denumită COVID-21) ducând la un al treilea val cu o rată de mortalitate mult mai mare și o rată mai mare de infecție.  Așteptat până în februarie 2021.

 - Cazurile noi zilnice de spitalizări COVID-21 și decese legate de COVID-19 și COVID-21 vor depăși capacitatea unităților de îngrijire medicală.  Așteptat Q1 - Q2 2021.

 - Restricțiile de blocare îmbunătățite (denumite a treia blocare) vor fi implementate.  Se vor impune restricții complete de călătorie (inclusiv inter-provincie și inter-oraș).  Așteptat Q2 2021.

 - Tranziția persoanelor în programul universal de venit de bază.  Așteptat la jumătatea Q2 2021.

 - Defecțiuni ale lanțului de aprovizionare proiectate, lipsa stocurilor, instabilitate economică mare.  Așteptat târziu în al doilea trimestru al anului 2021.

 - Desfășurarea personalului militar în marile zone metropolitane, precum și pe toate drumurile principale pentru stabilirea punctelor de control al călătoriilor.  Limitați deplasarea și deplasarea.  Oferiți sprijin logistic zonei.  Așteptat până în al treilea trimestru al anului 2021.

Împreună cu foaia de parcurs furnizată, comitetului de planificare strategică i sa cerut să proiecteze un mod eficient de tranziție a canadienilor pentru a îndeplini un efort economic fără precedent.  Unul care ar schimba fața Canadei și ar schimba pentru totdeauna viețile canadienilor.

 Ni s-a spus că, pentru a compensa ceea ce era în esență un colaps economic la scară internațională, guvernul federal avea să ofere canadienilor o reducere totală a datoriilor.

 Acesta este modul în care funcționează: guvernul federal va oferi eliminarea tuturor datoriilor personale (ipoteci, împrumuturi, carduri de credit, etc.), care toate finanțările vor fi acordate Canadei de către FMI în cadrul programului care va deveni cunoscut sub numele de programul de resetare a datoriei mondiale. 

 *În schimbul acceptării acestei iertări totale a datoriilor, persoana va pierde pentru totdeauna dreptul de proprietatea asupra oricăror proprietăți și active.

 Persoana ar trebui, de asemenea, să fie de acord să participe la programul de vaccinare COVID-19 și COVID-21, care ar oferi individului călătorii nerestricționate și trai nerestricționat chiar și sub un blocaj complet (prin utilizarea identificării cu fotografie denumită HealthPass din Canada  ). 

 Membrii comitetului au întrebat cine va deveni proprietarul bunurilor și activelor confiscate în acest scenariu și ce se va întâmpla cu creditorii sau instituțiile financiare, ni s-a spus pur și simplu „programul de resetare a datoriei mondiale va gestiona toate detaliile”.

 Mai mulți membri ai comitetului au pus la îndoială ce s-ar întâmpla cu persoanele fizice dacă ar refuza să participe la programul de resetare a datoriei mondiale sau HealthPass sau la programul de vaccinare, iar răspunsul pe care l-am primit a fost foarte îngrijorător. 
 În esență, ni s-a spus că este de datoria noastră să ne asigurăm că am venit cu un plan pentru a ne asigura că acest lucru nu se va întâmpla niciodată.  Ni s-a spus că este în interesul persoanelor fizice să participe.

 Când mai mulți membri ai comitetului au presat neîncetat să obțină un răspuns ni s-a spus că cei care au refuzat vor trăi mai întâi sub restricții de blocare la nesfârșit. 

 Și că, într-o perioadă scurtă de timp, pe măsură ce mai mulți canadieni au trecut la programul de iertare a datoriilor, cei care au refuzat să participe vor fi considerați un risc de siguranță publică și vor fi relocați în facilități de izolare.  Odată ajunși în acele facilități li s-ar oferi două opțiuni, să participe la programul de iertare a datoriilor și să fie eliberați sau să rămână pe termen nelimitat în unitatea de izolare sub clasificarea unui risc grav pentru sănătatea publică și să li se confisceze toate bunurile.

 Așa cum vă puteți imagina, după ce ați auzit toate acestea, s-a transformat într-o discuție aprinsă și a escaladat dincolo de orice am mai văzut până acum.

 În cele din urmă, PMO a sugerat că întreaga agendă va merge mai departe, indiferent cine este de acord sau nu. 

 Că nu va fi doar Canada, dar de fapt toate națiunile vor avea foi de parcurs și agende similare.

  Că trebuie să profităm de situațiile din fața noastră pentru a promova schimbarea la o scară mai mare pentru îmbunătățirea tuturor.  Membrii care s-au opus și cei care au ridicat probleme cheie care ar apărea dintr-un astfel de lucru au fost complet ignorați.  Opiniile și preocupările noastre au fost ignorate.  Ni s-a spus pur și simplu să o facem.

 Tot ce știu este că nu-mi place și cred că va plasa canadienii într-un viitor întunecat. "

Sursa:
https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/canada-going...

Tag-uri Institutii: 

Tag-uri Geo: