Publicat: 21 Noiembrie, 2020 - 10:40
Share

Rusia deschide zboruri spre Serbia, Cuba și Japonia, potrivit presei locale.

Prim-ministrul rus, Mihail Mishustin, a semnat un decret conform căruia zborurile vor fi operate de două ori pe săptămână pe ruta Moscova - Belgrad, precum și din Capitala Rusiei către Cayo Coco și Santa Clara (bine cunoscute destinatii turistice de top din Cuba). În plus, de la 1 noiembrie, pentru cetățenii ruși, este deja permis să zboare spre Japonia: de la Moscova la Tokyo (două zboruri pe săptămână) și de la Vladivostok la Tokyo (un zbor), cu compania națională Aeroflot.

Guvernul de la Moscova a permis zboruri în străinătate din alte patru orașe mari ale țării.

Din august, guvernul a început să reia treptat zborurile în străinătate. Anterior, erau permise zborurile directe către Turcia, Marea Britanie, Tanzania, Elveția, Egipt, Emiratele Arabe Unite, Belarus, Kârgâzstan, Kazahstan și Coreea de Sud și Maldive. În plus, Rusia și-a deschis granițele cu Abhazia și Osetia de Sud.

Alte țări restabilesc treptat comunicarea cu Moscova. De pe 31 august, Polonia a eliminat Rusia de pe lista țărilor în care cetățenilor polonezi le este interzis să zboare, Compania aeriana poloneza LOT zboară deja spre Moscova si Sankt Petersburg. De la 1 septembrie, rușii pot intra în Moldova. De asemenea, le este permisă intrarea în Muntenegru, Croația , Bulgaria , Republica Dominicană și Mexic.
Ciprian Pop

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: 

Tag-uri Geo: