Marţi, 27 Octombrie, 2020 - 22:03
Fugarul Rizea la Realitatea TV, din Moldova

Cristian Rizea: Da. Intr-adevar e celebrul Grup Monaco, constituit in urma cu multi ani, cam in 2003-2004 s-a facut acest grup odata cu….faptul ca si-au luat anumiti oameni, membrii din acest grup, si-au luat rezidenta in acea perioada in Principatul Monaco. Si pot sa va spun ca cel care este liderul informal, daca vreti, al acestui grup, este Dragoș Dobrescu. Sau miliardarul fara chip.

AA: Dar e foarte important sa precizam de la inceput...acest Grup de la Monaco (GM) are legaturi cu statul paralel (SP)?

CR: Da.. deci hai s-o luam cu inceputurile. In 2003-2004, cand Traian Basescu era la PMB (Primaria Municipiului Bucuresti, n.n.) si atunci s-au facut cele mai spectaculoase retrocedari cu acte false. Principalii beneficiari erau aceasta retea patronata de Dragoș Dobrescu, oameni care si-au permis ulterior, pentru ca au acumulat bani foarte multi, foarte multi, acte false... Procuri false. Nume de mostenitori trecute in fals cu ajutorul unor notari publici. Toate acestea acceptate de Basescu ca primar general. Am documente semnate de Basescu, sa stiti, cu semnatura sa ca primar general.

AA: Deci ai dovezi in acest sens...

CR: Da! Bineinteles, vorbim pe documente aici. Nu putem vorbi din auzite. Aici exista documente pentru toate lucrurile astea. Dar baietii astia au acumulat niste averi colosale, deci romanii cred ca ne privesc...imi mai transmit mesaje pe Facebook. Sute de romani. Si raman uimiti de sumele despre care eu vorbesc acolo si ei se gandesc la ziua de maine, ca n-au ce pune pe masa copiilor a doua zi.

AA: Da-ne cateva exemple, pentru ca sigur acum telespectatori se vor duce sa citeasca, cei care n-au citit inca „Spovedania lui Cristian Rizea”, primul volum. Dar hai sa dam cateva exemple. Despre ce sume e vorba?

CR: Eu va spun doar atat. Eram in acei ani, in care am ajuns si eu pe la Monaco, si baietii astia ii vedeam, la prima mea imagine cu ei....a fost la Saint Tropez, la discoteca VIP patronata de un personaj cunoscut in Franta, Jean Roch, e un amic de-al meu pot sa spun, ne cunoastem foarte bine. Este un om din showbizul francez, si acolo, acesti baieti. Vorbesc de Dragoș Dobrescu, Cosmin Băncăcean, Dragoș Săvulescu, acest trio inbatabil in retrocedarile din Bucuresti....

AA: Fugarul Săvulescu! Fac precizarea...da?

CR: Eh..stai linistita, e in Sardinia la Porto Cervo, n-aveti nicio problema. Sta bine...Intr-o vila de 8.000 de euro pe luna, deci nu va faceti problem, un iaht pe masura, de vreo 32 de metri, stiu toate aceste lucruri. Va dati seama ca exista oameni si pe acolo. Si acesti baieti  plateau nota de plata la vremea aceea de 100...intr-o suta si 120.000 de euro pe seara. Deci, Anca, sa ne intelegem. Si stimati telespectatori. Acele note erau doar pentru niste sticle de sampanie sau de whisky, pentru o seara. Eu am ramas siderat, pentru ca mai cunosteam un singur consummator. Fiind frecvent pe Coasta de Azur, rivalizau aceste mese ale smecherilor din GM (Grupul Monaco, rivalizau doar cu cele ale unui cetatean iranian cautat de multa lume din...de multe agentii guvernamentale. Omul e de fapt apatrid, traieste pe un iaht foarte luxos in afara, daca vreti, statelor unde e cautat. Un om foarte bogat, ale carui note de plata ajungeau la sume de 500.000 de euro pe seara. In acel club, deci astea.

AA: Cristian Rizea, cum puteau??

CR: Deci oamenii stateau pe iahturi la Cannes, povestea chiar Dobrescu cum se trezeau din betie dimineata... Sunau avocatii sau  cei  care aveau ei sageti in diverse afaceri de genul asta si le mai ziceau: „au mai intrat 4 milioane de euro, au mai intrat 3 milioane de euro..”

AA: Cristian Rizea, vreau sa facem precizarea ca Dragoș Dobrescu este nasul baietelului tau, asa este?

 

CR: Da, exact, lumea trebuie sa stie pentru ca int-adevar am spus si in primul meu volum…  Dragos Dobrescu mi-a fost...si aici e o greseala pe care eu mi-o asum, sper ca baietelul meu sa ma ierte atunci cand va fi mare, am spus-o. Poate doar apropierea de la vremea respectiva, ca avea si el un baietel un pic mai mare decat al meu, a facut ca sa avem aceasta legatura, daca vreti, in fata lui Dumnezeu. Din pacate si el a fost unul din cei care, in momentul in care acest Stat Paralel, acest sistem ocult care conducea Romania... mi-a distrus viata. A fost unul din cei care mi-au intors spatele si s-a uitat in alta parte, cu toate ca el este protejat foarte bine de acel sistem. Iar atunci cand el a fost intrebat, stiu foarte bine aceste lucru, de niste baieti din aceasta structura secreta a Romaniei, a spus ca nu e nici o problema, nu ma inteerseaza de el. Da?! Or... atat conteaza un legamant in fata lui Dumnezeu de Dragos Dobrescu (DD) si o sa aflati in volumul 2 ca acest om nu are nimic sfant in el. O sa vorbesc de o relatie pe care el a avut-o, extraconjugala, cu o femeie careia, sotia unui renumit politician, ea un politician renumit in Romania, carora le-a botezat copiii Dragos Dobrescu. Iar el a avut o relatie extraconjugala chiar cu mama celor 2 copii botezati de el.

Duminică, 25 Octombrie, 2020 - 00:00

România de pe cele două părţi ale Carpaţilor reprezintă două entităţi deplin diferite. Transilvania şi Banatul sunt marcate de Europa Centrală;Valahia, Moldova şi ţinuturile de la gurile Dunării sunt mai degrabă oriental-asiatice. Încă din secolul al X lea cultura ţărănească şi orăşenească a Imperiului a ajuns până la arcul carpatic. De cealaltă parte a Carpaţilor nu s-a putut clădi ceva asemănător, de aici începe un spaţiu colonial care nu este capabil să trăiască într-un mod propriu şi este influenţat de formele exterioare. Valahia şi Moldova au fost dependente de imperiile german, turc şi rus şi din păcate la dorinţa acestor puteri au devenit state "independente". "Naţiunea română" nu este nici în ziua de azi nimic altceva decât o legendă a istoriografiei. Până în secolul al XIX lea nu a existat de fapt decât o viaţă vegetativă a micului popor de ţărani şi păstori valahi care număra cu puţin peste un milion de oameni care niciodată nu au avut o clasă conducătoare proprie ci nişte profitori patriarhali care se schimbau adesea. Înmulţirea de zece ori a acestei populaţii în secolele XIX şi XX s-a reuţit prin apariţia sistemului industrial european care a transformat stepele în terenuri agricole. Această mare şansă economică s-a transformat, ca la toţi primitivii, într-o creştere a populaţiei. De aici a rezultat un număr mai mare şi o clasă de mari proprietari lacomi care nu aveau nici o legătură cu pământul şi cu masele muncitoare;fără să existe un popor şi cu atât mai puţin o naţiune. Puţinul care are legătură cu voinţa poporului vine din Transilvania. În cercurile românilor emigraţi aici ca forţă de muncă, în urma contactului strâns cu cultura mărcilor de graniţă ale Imperiului a apărut dorinţa de a da o viaţă mai bună neamului propriu. Însă până în ziua de azi s-a rămas la stadiul de dorinţă.

Aceasta nu putea să fie altfel, spune Garda de Fier deoarece clasa conducătoare străină orientată doar spre câştig a nimicit toate încercările de îmbunătăţire. Faptul că turcii, grecii, evreii şi alţi străini au devenit zeii idealului îmbogăţirii fără limite şi acceptarea corupţiei ca sistem au făcut ca aceste dorinţe idealistice să nu aibă nici o şansă. Abia revoluţia din 1940 a dat ocazia unei renaşteri a poporului român pentru o viaţă de naţiune independentă.

Ar fi o greşeală acceptarea necritică a acestei teze a Gărzii de Fier. Este adevărat că mişcarea lui Codreanu este cea mai puternică expresie de sănătate şi voinţă proprie care a apărut în rândurile populaţiei României. Putem astfel vedea că există aici substanţe ale unei rase vrednice. Este însă îndoielnic că acestea sunt destul de puternice pentru a crea un stat şi a transforma o populaţie într-un popor. În primul rând nu există un conducător şi nici o clasă conducătoare. Codreanu şi 17.000 de comandanţi subordonaţi au fost înlăturaţi şi poporul nu s-a mişcat. Revoluţia nu a fost făcută de Garda de Fier, ci de Antonescu, un general despre care se poate spune că este un bărbat curajos. Lovitura de stat i-a reuşit deoarece inamicii săi au fost nişte nemernici laşi. Şi chiar şi aşa Antonescu nu ar fi reuşit nimic dacă prăbuşirea politicii externe a vechiului sistem nu i-ar fi pus în mână toate atuurile. Revoluţiile adevărate au drept urmare modificarea politicii externe. Noua Românie însă trăieşte de la început pe baza atotputernicei bunăvoinţe a Axei, chiar şi din punctul de vedere al politicii interne. Anume nu împotriva unor puteri străine a trebuit Antonescu să cheme trupele germane, ci împotriva propriei sale armate şi împotriva rezistenţei din cadrul aparatului de stat pentru că într-adevăr nu avea la îndemână forţe proprii care să îi fie alături. Într-o ţară ai cărei ofiţeri, funcţionari şi intelectuali aproape fără excepţie sunt obişnuiţi să trăiască din trădare, acest bărbat care înainte de toate pretinde cinste s-a confruntat imediat cu o duşmănie crescândă. De asemenea trebuie evitată luarea drept realitate a viselor gardiştilor. Noua Românie va avea nevoie pentru totdeauna din punct de vedere al politicii externe de sprijinul trupelor germane, iar din punctul de vedere al politicii interne pentru cel puţin câteva decenii.

Vineri, 23 Octombrie, 2020 - 00:00

În acest timp al unei pandemii inexistente de „virus”, blocaje mondiale, închideri în masă a afacerilor, eșec economic, falimente în creștere, panică și foamete, bogații râd până la bancă. Coincidență? Nu există coincidență, deoarece totul se întâmplă dintr-un motiv și, în acest caz, acest motiv este clar. Tot ce se întâmplă astăzi a fost planificat cu mult timp în urmă, așa că întrebarea evidentă este de ce cei mai bogați nu sunt afectați de vreun virus fals ca restul dintre noi și, de fapt, au reușit să folosească această farsă pentru a câștiga bogăție masivă într-un timp structurat de haos? Singurul răspuns logic la această întrebare se bazează pe faptul că știau exact ce urmează și când și cum să profite de la aceasta.

Multimiliardarii fac parte din marele club, cel în care tu și cu mine nu avem voie să ne alăturăm. Clubul respectiv este alcătuit din cei care dețin toate corzile marionetelor politice și din cei care numesc lovituri. Acestea sunt „elitele” autoproclamate care alcătuiesc nivelul superior al piramidei oligarcale a puterii și care merg pe holurile marilor bănci, corporații și fundații fără taxe. Ei nu așteaptă să vadă ce se va întâmpla, provoacă lucrurile care se întâmplă. Ei sunt controlorii. De aceea, în arena puterii și controlului, nu există niciodată coincidențe; există doar certitudine.

Prin utilizarea acestei „pandemii” fabricate în mod intenționat, bogăția miliardarilor lumii a crescut de la 8 trilioane de dolari la 10,2 trilioane de dolari din aprilie până în iulie a acestui an. Aceasta reprezintă o creștere cu 28% a valorii nete pentru cei mai bogați de pe planetă în doar patru luni, în timp ce cea mai mare parte a umanității a fost distrusă economic și închisă în închisorile de origine.

Din nou, aceasta nu este o coincidență și, deoarece nu este, este evident că a fost planul tot timpul. În timp ce majoritatea întreprinderilor mici și mijlocii sunt în stare gravă, devastate de răspunsul Covid, marile afaceri au folosit o criză provocată și perpetuată de pionii miliardarilor din guvern. În timp ce copiii și familiile din întreaga lume mor de foame, acești răufăcători profită de această resetare a ucigașului pentru a-și acoperi buzunarele cu bani furați chiar de la oamenii care mor acum de foame.

Desigur, a existat un plan de stimulare de 2 trilioane de dolari, care a fost adoptat în lege pentru presupusul scop de ajutor pentru acele persoane și întreprinderi mici afectate de răspunsul draconian al guvernului la un virus fals. O parte din acești bani s-au îndreptat către persoane fizice sub forma unei plăți de 1.200 de dolari, iar alții au fost folosiți pentru indemnizațiile federale de șomaj pentru cei care au fost eliminați cu forța de la locul de muncă. Dar cea mai mare parte a banilor s-au îndreptat către marile corporații, guvernele de stat și locale, spitalele mari, companiile aeriene și cele mai mari universități. Partea de afaceri mici, așa cum a fost etichetată, se adresează și companiilor cu venituri de până la 5 miliarde de dolari. O mare parte din ceea ce a fost acordat întreprinderilor mai mici a fost sub formă de împrumuturi care trebuiau rambursate, iar multe dintre tranzacțiile de împrumut datorate acestei legi a Congresului au trecut prin bănci mari, permițându-le să profite de această factură de stimulare. Una peste alta, inclusiv bani pentru companii nu atât de mici, aproximativ 1,3 trilioane de dolari au fost cheltuiți în mare parte pentru a susține afacerile mari. Soldul a fost trimis în plăți mici către persoane fizice și a fost utilizat pentru șomaj menit să țină oamenii acasă, astfel încât să nu muncească. Acest lucru i-a ajutat și pe cei bogați să se îmbogățească.

Este imperativ să înțelegem că guvernul nu are bani; nu poate fura decât cetățenilor săi. Așadar, de fiecare dată când plățile au fost trimise și colectate de către persoane fizice și întreprinderi mici, acestea au ieșit din buzunarele aceluiași 99% primind ceea ce se numea ajutor. În realitate, cei mai mulți bani au fost distribuiți celor mai bogați dintre noi.

Miercuri, 21 Octombrie, 2020 - 00:00

Una dintre caracteristicile totalitarismului este conformitatea în masă cu o narațiune oficială psihotică. Nu o narațiune oficială obișnuită, cum ar fi narațiunile despre „Războiul Rece” sau „Războiul împotriva terorii”. O narațiune oficială complet delirantă, care are puțină sau deloc legătură cu realitatea și care este contrazisă de o preponderență a faptelor.

Nazismul și stalinismul sunt exemplele clasice, dar fenomenul este mai bine observat în culte și alte grupuri societale subculturale. Îmi vor veni în minte numeroase exemple: familia Manson, Templul Poporului lui Jim Jones, Biserica Scientologiei, Poarta Cerurilor etc., fiecare cu propria sa narațiune psihotică oficială: Helter Skelter, Comunismul creștin, Xenu și Confederația Galactică, etc. pe.

Privind din cultura dominantă (sau înapoi în timp în cazul naziștilor), natura delirantă a acestor narațiuni oficiale este evident evident pentru majoritatea oamenilor raționali. Ceea ce mulți oameni nu reușesc să înțeleagă este că pentru cei care le sunt pradă (fie că sunt membri ai cultului individual, fie că sunt întregi societăți totalitare) astfel de narațiuni nu se înregistrează ca psihotice. Dimpotrivă, se simt complet normali. Totul din „realitatea” lor socială reifică și reafirmă narațiunea și orice lucru care o provoacă sau o contrazice este perceput ca o amenințare existențială.

Aceste narațiuni sunt invariabil paranoice, descriind cultul ca fiind amenințat sau persecutat de un inamic rău sau de o forță antagonică din care numai conformitatea necontestată cu ideologia cultului îi poate salva pe membrii săi. Nu are mare diferență dacă acest antagonist este cultura de masă, corpul tetanilor, contrarevoluționarii, evreii sau un virus. Ideea nu este identitatea inamicului. Ideea este atmosfera de paranoia și isterie generată de narațiunea oficială, care îi menține pe membrii cultului (sau societatea) conforme.

Pe lângă faptul că sunt paranoice, aceste narațiuni sunt adesea inconsistente, ilogice și ... ei bine, pur și simplu ridicole. Acest lucru nu îi slăbește, așa cum s-ar putea suspecta. De fapt, le crește puterea, deoarece îi obligă pe adepții lor să încerce să-și împace inconsecvența și iraționalitatea și, în multe cazuri, absurditatea, pentru a rămâne în bună stare cu cultul. O astfel de reconciliere este desigur imposibilă și determină mintea membrilor cultului să facă scurtcircuit și să abandoneze orice aparență de gândire critică, exact ceea ce își dorește liderul cult.

Mai mult, liderii cultului vor schimba adesea radical aceste narațiuni fără niciun motiv aparent, forțându-și membrii cultului să renunțe brusc la îmbrăcăminte (și deseori chiar să denunțe drept „erezie”) credințele pe care au fost forțate să le profeseze anterior și se vor comporta ca și când nu ar fi crezut niciodată ei, ceea ce le determină mintea să facă un scurtcircuit, până când, în cele din urmă, renunță la încercarea de a gândi rațional și, pur și simplu, își fac papagalele, indiferent de tâmpenii fără sens, de care liderul cultului le umple capul.

De asemenea, tâmpenii fără sens ai liderului de cult nu sunt la fel de aiurea pe cât ar putea părea la început. Cei mai mulți dintre noi, când întâlnim astfel de tâmpenii, presupunem că liderul cult încearcă să comunice și că ceva nu este în regulă cu creierul său. Liderul cult nu încearcă să comunice. Încearcă să dezorienteze și să controleze mintea ascultătorului. Ascultați-l pe Charlie Manson „rapind”. Nu doar la ceea ce spune, ci la modul în care o spune . Rețineți cum el stropeste bucăți de adevăr în fluxul său de prostii asociate gratuit și utilizarea repetitivă a clișeelor ​​care pun capăt gândirii, descrise de Robert J. Lifton după cum urmează:

„Limbajul mediului totalist este caracterizat de clișeul care pune capăt gândirii. Cele mai de anvergură și complexe probleme umane sunt comprimate în fraze scurte, foarte selective, cu sunet definitiv, ușor de memorat și ușor de exprimat. Devin începutul și sfârșitul oricărei analize ideologice. ” - Reforma gândirii și psihologia totalismului: un studiu al „spălării creierului” în China , 1961

Dacă toate acestea sună familiar, bine. Deoarece aceleași tehnici pe care majoritatea liderilor de cult le folosesc pentru a controla mintea membrilor cultelor lor sunt folosite de sistemele totalitare pentru a controla mintea unor societăți întregi: Controlul mediului, Limbajul încărcat, Știința sacră, Cererea de puritate și alte minte standard- tehnici de control. Se poate întâmpla aproape în orice societate, la fel cum oricine poate cădea pradă unui cult, având în vedere circumstanțele potrivite.

Se întâmplă în majoritatea societăților noastre chiar acum. O narațiune oficială este pusă în aplicare. O narațiune totalitară oficială. O narațiune oficială complet psihotică, nu mai puțin delirantă decât cea a naziștilor, a familiei Manson sau a oricărui alt cult.

Luni, 19 Octombrie, 2020 - 16:08

 Donald Trump nu a zăcut în spital. A lucrat. Au fost probabil cele mai rodnice trei zile din mandatul său.

A ordonat să fie declasificate toate documentele legate de scandalurile „Russia Gate” și „E-mail-urile lui Hillary Clinton”. Absolut toate și „fără editări”. Adică fără porțiuni, nume sau cifre, acoperite cu tuș negru.

Este vorba de 1.000 de pagini de documente care ar trebui să facă lumină în ceea ce Trump a numit „cea mai mare crimă politică din istoria țării noastre”.

În baza acestor documente declasificate, care ar conține „dovezi din abundență” despreStatul Paralel („Deep State”), președintele i-a cerut Procurorului General să îi pună sub acuzare pe vinovați, „inclusiv peObama, inclusiv peBiden”.

Cutremurul politic este colosal. Prin comparație, scandalul „Watergate” pare o gâlceavă de puști în curtea școlii. Când s-a mai auzit ca un președinte în exercițiu al Statelor Unite (sau al oricărei țări nebananiere) să ceară fățiș, frontal, direct, punerea sub acuzare a contracandidatului său în alegeri și a fostului președinte al țării? Mai ales că până la alegeri nu mai este timpul fizic pentru așa ceva.

Prima întrebare pe care orice om normal la cap și-o pune este: de ce a ales Trump să declasifice aceste documente abia acum?

Iar primul răspuns care îi vine în minte aceluiași om rațional este că Trump încearcă să provoace un uriaș tămbălău pe ultima sută de metri înaintea alegerilor, fiind disperat să recupereze terenul pierdut în fața lui Biden.

Ar trebui să trecem repede peste faptul că, după experiența din 2016, când Donald Trump a câștigat detașat în fața lui Hillary Clinton, deși era cotat cu 8-10-12% mai puțin, sondajele americane nu mai au nici o relevanță. Cu atât mai mult acum, când valul de violențe Black Lives Matter și Antifa, încurajate de Democrați, i-a făcut pe oameni să se teamă să spună că votează cu Trump.

Pentru că în presa românească, la fel ca în presa americană și în cea europeană, puteți să citiți sau să auziți rareori ce spune Trump și foarte des ce spun alții despre ce spune el, iată cum și-a explicat președintele SUA gestul declasificării și tardivitatea sa:

„Dacă (Procurorul General) Bill Barr nu îi acționează în judecată pe acești oameni pentru infracțiuni penale, cea mai mare crimă politică din istoria țării noastre, atunci nu se va mai face niciodată dreptate, afară de cazul când câștig (alegerile) și atunci va trebui să acționăm, deoarece eu nu o să uit.

„Aceștia sunt oameni care au spionat echipa mea de campanie electorală și avem toate dovezile. Acum, ei spun că au mult mai multe (dovezi). OK? Iar eu spun, Bill, avem destule, nu ai nevoie de mai multe. Avem atât de multe – uitați-vă la raportul despre (fostul director FBI James) Comey, 78 de pagini nimicioare, întocmit de (Inspectorul General Michael) Horowitz, pentru care am foarte mult respect, și care a zis să fie începută o acțiune în justiție.

„El a recomandat acțiunea în justiție, dar ei nu au făcut-o. Nu-mi venea să cred, dar ei nu au făcut-o, deoarece au spus că mai sunt pești mult mai mari de prăjit…”

Trump spune că „Sistemul” l-a dus cu vorba și că vinovații ar putea scăpa dacă el nu va fi reales.

(Atenție: Este pentru prima dată când Trump evocă posibilitatea de a pierde alegerile!)

Declasificarea celor 1000 de pagini de documente pare așadar să fie mai degrabă gestul unui om exasperat, decât al unuia disperat. O nuanță extrem de importantă.
Dar ce ar putea conține atât de devastator aceste hârtii, încât Trump să vorbească de „cea mai mare crimă politică din istoria Americii”?

Câteva rezumate și note ale unor oficiali din serviciile secrete, desecretizate sporadic până acum, ne dau câteva indicii.

Acuzațiile de complicitate cu Rusia și de imixtiune a Kremlinului în alegeri în favoarea lui Trump l-au hărțuit pe acesta de-a lungul întregului mandat. Nici măcar după ce raportul Procurorului Special Robert Mueller l-a exonerat pe Trump, acuzațiile nu au încetat.

Or, o notă CIA, declasificată recent, arată că, iulie 2016, Hillary Clinton a aprobat „o propunere a unuia dintre consilierii ei pentru politică externă pentru a-l defăima pe candidatul prezidențial Donald Trump prin provocarea unui scandal care să pretindă un amestec în alegeri al serviciilor de informații ruse”.

Obiectivul lucrăturii, ne spune nota CIA era „de a distrage atenția opiniei publice de la scandalul privind folosirea de către ea (Clinton) a unui server privat de e-mail”, pe vremea când era secretar de stat, fapt care a pus în pericol securitatea națională.

Altă notă CIA afirmă că Obama însuși a fost informat de către directorul Agenției, John Brennan, despre diversiunea pusă la cale de Clinton. Și că despre planul acesteia de a-l compromite pe Trump aflaseră și serviciile secrete ruse.

Nu-i așa că întreaga perspectivă care a fost servită în ultimii patru ani opiniei publice de către presă se răstoarnă total?

Or, acestea sunt doar câteva crâmpeie de informații. Vârful vârfului aisbergului.

Luni, 19 Octombrie, 2020 - 00:00

Mă numesc REINER FUELLMICH. De 26 de ani sunt membru al baro­urilor din Germania și California. Am practicat Dreptul mai ales ca avocat, pledând contra unor societăți frauduloase ca Deutsche Bank, altădată una dintre cele mai mari și mai respectate bănci din lume, astăzi una dintre cele mai criminale organizații. Am pledat contra concernlui Wolkswagen, unul dintre cei mai importanți și respectați cons­tructori de automobile din lume, cunoscut astăzi pentru fraudele uriașe pe motoarele Diesel-Kuehne. De asemenea, am pledat contra companiei Nagel, una dintre cele mai mari intreprinderi maritime din lume, acuzată într-o afacere de mai multe sute de milioane de dolari. Sunt unul dintre cei patru membri ai Comisiei Germane de Anchetă asupra Virusului Corona. După 10 iulie 2020, această comisie a luat act de mărturiile unui mare număr de savanți și experți internaționali, pentru a găsi răspunsuri la chestiunile în legătură cu Scandalul Corona, ce preocupă tot mai mulți oameni din întreaga lume.

Cazurile de corupție și fraudă comise de intreprinderile germane sus-menționate sunt nimicuri față de amploarea Scandalului Corona, care a provocat și continuă să provoace daune și nenorociri enorme.

De aceea, nu se mai vorbește de Criza Corona ci de Scandalul Corona! Cei vinovați de acest scandal trebuie urmăriți, din punct de vedere penal, pentru daune aduse populației. Pe plan politic, totul trebuie făcut pentru ca niciodată cineva să nu mai poată înșela omenirea, să nu mai poată încerca să ne manipuleze prin programe false și corupte, de tot felul.

Din aceste motive, vă voi explica în ce fel Comisia Internațională de Avocați, din care fac parte, va pleda în cea mai mare afacere de delict civil din toate timpurile: SCANDALUL FRAUDEI CORONA, care între timp s-a transformat în CEA MAI MARE CRIMĂ COMISĂ VREODATĂ OMENIRII.

Pentru prima oară, crimele contra omenirii au fost definite în contextul Nuremberg, la sfârșitul celui de al II-lea Război Mondial, cu care ocazie conducătorii învinși ai celui de al III-lea Reich eu fost acuzați de către învingătorii lor.

Astăzi, CRIMELE CONTRA OMENIRII SUNT DEFINITE DE ARTICOLUL 7 AL CODULUI PENAL INTERNAȚIONAL.

Iată trei întrebări la care trebuie răspuns în cadrul anchetei Scandalului Corona :

1). EXISTĂ O PANDEMIE CORONA SAU NUMAI O PANDEMIE DE TESTE PCR? MAI PRECIS, REZULTATUL POZITIV LA TESTUL PCR ÎNSEAMNĂ CĂ PERSOANA RESPECTIVĂ ESTE INFECTATĂ DE VIRUSUL COVID-19, SAU NU ÎNSEAMNĂ NIMIC ÎN LEGĂTURĂ CU VIRUSUL COVID-19?

2). MĂSURILE ANTI-CORONA, PRECUM ÎNTEMNIȚAREA LA DOMICILIU, OBLIGATIVITATEA BOTNIȚELOR, DISTANȚAREA SOCIALĂ ȘI REGLEMENTĂRILE DE ÎNCARANTINARE SERVESC CU ADEVĂRAT PROTEJĂRII POPULAȚIEI MON­DIALE CONTRA VIRUSULUI CORONA? NU CUNMA ACESTE MĂSURI URMĂRESC ÎNFRICOȘAREA OAMENILOR, PENTRU A-I FACE SĂ CREADĂ, FĂRĂ MOTIVE, FĂRĂ SĂ SE ÎNTREBE, CĂ VIAȚA LE ESTE AMENINȚATĂ? Între timp, indus­tria farmaceutică face profituri grație vânzării de teste PCR, teste anti-gene și anti-corpi, vaccinuri, recoltarea amprentelor noastre digital-generice.

3). MAI MULT DECÂT GUVERNUL ORICĂREI ALTE ȚĂRI, GUVERNUL GERMAN S-A SUPUS ÎN FAȚA PROPAGANDEI MASIVE A LOBBY-ULUI PRINCI­PALILOR PROTAGONIȘTI AI SCANDALULUI CORONA, Dr. GROSTEN, serolog la spitalul Caritatea, din Berlin, Dr. WILLER, veterinar șef al echivalentului german al CDC-ului și Dr. TEDROS, filosof etiopian, șeful OMS.

Se știe că Germania este o țară foarte disciplinată, că ea trebuie să devină modelul de supușenie al întregii lumi – supușenia fiind respectul strict, bine supravegheat, polițienește, al măsurilor de luptă contra virusului Corona.

A sosit timpul să se răspundă la aceste întrebări, căci pretinsul foarte periculos virus Covid-19 nu a provocat nicio supra-mortalitate în lume, nu a provocat nimic grav în Germania. Măsurile anti-corona, bazate pe teste PCR, care la rândul lor se bazează pe testul german GROSTEN, au distrus între timp numeroase vieți omenești și intreprinderi din lumea întreagă.

În Australia, de exemplu, cei ce nu poartă botniță sunt aruncați în închisoare. În Filipine, cei ce nu poară botniță, sau care o poartă ”incorect”, după definiția autorităților, sunt pedepsiți printr-un glonț în cap.

Acesta este rezumatul faptelor, așa cum se prezintă ele astăzi.

Într-un proces, lucrul cel mai important este stabilirea exactă a faptelor ce s-au petrecut, a celor efectiv petrecute. Aplicarea legii depinde totdeauna de fapte, de cauze. Dacă vrem să dăm în judecată pe cineva pentru fraudă, nu putem prezenta simplul fapt al unui accident de circulație. Ce s-a petrecut în cazul de față, ce s-a petrecut în cazul pretinsei Pandemii  Corona? Faptele expuse în continuare sunt în mare măsură rezultatul activității Comisiei de Anchetă a Scandalului Corona.

Formată din patru avocați, comisia s-a constituit la 10 iulie 2020. Prin ascultarea mărturiilor specialiștilor internaționali și a altor experți, ea își va îndeplini scopul pentru care a fost creată, adică va răspunde la:

1). Care este gravitatea reală a virusului Sars-Cov-2 sau Covid 19?

Sâmbătă, 17 Octombrie, 2020 - 00:00

Se pare că, cu cât se scrie mai multe despre cauzele Coronavirusului – cu atât mai mult analizele scrise sunt umbrite de o propagandă și de o apariție de frică.

Întrebările pentru adevăr și argumentele pentru a căuta originile și modul în care virusul s-a răspândit și cum să-l combată se pierd în zgomotul haosului lipsit de sens.

Dar nu oare doresc „elitele financiare puternice” din spatele acestei pandemii – haos, panică, lipsă de speranță, care duc la vulnerabilitatea umană – un popor care devine pradă ușoară pentru manipulare?

Astăzi, OMS a declarat coronavirusul COVID-19 „pandemie” – atunci când nu există nici cea mai mică urmă de pandemie. O pandemie ar putea fi condiția, atunci când rata decesului până la infecție atinge mai mult de 12%.

În Europa, rata mortalității este de aproximativ 0,4% sau mai puțin. Cu excepția Italiei, care este un caz special, unde vârful ratei mortalității a fost de 6% (a se vedea mai jos pentru analize suplimentare).

China, unde rata de deces a atins un vârf în urmă cu doar câteva săptămâni, la aproximativ 3%, se întoarce la 0,7% – și scade rapid, în timp ce China preia controlul deplin al bolii – și asta cu ajutorul unui medicament care nu se vorbește dezvoltat acum 39 de ani de către Cuba, numit „Interferon Alpha 2B (IFNrec)”, foarte eficient pentru combaterea virușilor și a altor boli, dar nu este cunoscut și utilizat în lume, deoarece SUA sub embargoul ilegal al Cubei nu permite medicația să fie comercializate la nivel internațional.

OMS a primit cel mai probabil comenzi de la „sus”, de la acei oameni care gestionează, de asemenea, Trump și „liderii” (sic) Uniunii Europene și ale țărilor sale membre, cei care își propun să controleze lumea cu forță – Unica Ordine Mondială.

Acest lucru a fost pe planșa de ani de zile. Decizia finală de a merge mai departe ACUM a fost luată în ianuarie 2020 la Forumul Economic Mondial (WEF) din Davos – desigur, cu ușile închise.

Gates, GAVI (o asociație de produse farmaceutice care promovează vaccinarea), Rockefellers , Rothschilds și colab., Sunt toți în spatele acestei decizii – implementarea Agendei ID2020 – vezi mai jos.

După declararea oficială a pandemiei, următorul pas ar putea fi – de asemenea, la recomandarea OMS sau a unor țări individuale, „ vaccinarea forțată ”, sub supraveghere polițienească și / sau militară.

Cei care refuză pot fi sancționați (amenzi și / sau închisoare – și totuși vaccinați forțat). Dacă într-adevăr se va întâmpla vaccinarea forțată, o altă bonanță pentru Big Pharma , oamenii nu știu cu adevărat ce tip de cocktail va fi introdus în vaccin, poate un killer lent, care acționează doar în câțiva ani – sau o boală care lovește doar generația următoare – sau un agent de degradare a creierului sau o genă care face femeile infertile … totul este posibil – întotdeauna cu scopul controlului complet al populației și al reducerii populației.

În câțiva ani, nu se știe, bineînțeles, de unde provine boala. Acesta este nivelul de tehnologie pe care l-au atins laboratoarele noastre de bio-război (SUA, Marea Britanie, Israel, Canada, Australia …).

O altă ipoteză, în acest moment doar o ipoteză, dar una realistă, este că, împreună cu vaccinarea – dacă nu cu aceasta, atunci posibil cu una ulterioară, poate fi injectat un nano-cip , necunoscut persoanei vaccinate .

Cipul poate fi încărcat de la distanță cu toate datele dvs. personale, inclusiv conturile bancare – bani digitali. Da, banii digitali vizează „ei”, așa că nu mai aveți control asupra sănătății și a altor date intime, dar și asupra câștigurilor și cheltuielilor. Banii dvs. ar putea fi blocați sau luați – ca o „sancțiune” pentru comportament necorespunzător, pentru înotul împotriva pârâului. Poți deveni un simplu sclav al stăpânilor.

Comparativ, feudalismul poate apărea ca o plimbare în parc.

Joi, 15 Octombrie, 2020 - 00:00

A doua cea mai mare economie din lume a fost singura putere mondială majoră care a evitat o recesiune în acest an, deoarece Covid-19 a forțat blocarea și afacerile paralizate. PIB-ul Chinei este de așteptat să crească cu 1,6% în acest an , în timp ce economia globală în ansamblu se va contracta cu 5,2% , conform proiecțiilor de vară ale Băncii Mondiale.

China și-a construit recuperarea relativ rapidă prin mai multe măsuri, inclusiv blocaje stricte și politici de urmărire a populației destinate să conțină virusul. De asemenea, guvernul a rezervat sute de miliarde de dolari pentru proiecte majore de infrastructură și a oferit stimulente în numerar pentru a stimula cheltuielile în rândul populației sale. Răsplata a fost evidentă, întrucât turismul și cheltuielile au revenit în timpul perioadei pline de vacanță de săptămâna trecută.

Până la sfârșitul anului, ponderea Chinei din PIB-ul global va crește probabil cu aproximativ 1,1 puncte procentuale, potrivit unui calcul al CNN Business care utilizează datele Băncii Mondiale. Aceasta este mai mult decât triplu cota pe care a câștigat-o în 2019. În schimb, Statele Unite și Europa vor vedea că acțiunile lor scad ușor.

Cu toate acestea, economia Chinei va avea o valoare de aproximativ 14,6 trilioane de dolari până la sfârșitul anului 2020, aproximativ echivalentă cu 17,5% din PIB-ul global.

Chiar și fără întreruperea cauzată de virus, cota Chinei ar fi bifat anul acesta, potrivit Larry Hu, economist șef chinez pentru Macquarie Group. Dar capacitatea Chinei de a combate tendința mondială accelerează creșterea importanței sale pentru economia globală.

"Recuperarea în China a fost mult mai puternică decât restul lumii", a adăugat Hu.

Un muncitor din atelierul unei companii textile prelucrează comenzi pentru produse pentru piețele interne și externe din orașul Haian, provincia Jiangsu, China, pe 3 octombrie.

Un boom al Săptămânii de Aur

Îmbunătățirea economică nu a fost mai evidentă decât în ​​ultima săptămână, când țara a sărbătorit una dintre sărbătorile anuale ale Săptămânii de Aur. Festivitățile din acest sezon au marcat fondarea Republicii Populare Chineze și a Festivalului Lunii și au fost una dintre cele mai aglomerate sezoane de călătorie ale anului din țară.

Peste 630 de milioane de oameni au călătorit prin țară în timpul Săptămânii de Aur, care s-a încheiat joi, potrivit Ministerului Culturii și Turismului. Aceasta reprezintă aproape 80% din numărul celor care au călătorit în aceeași perioadă a anului trecut.

Marţi, 13 Octombrie, 2020 - 00:00
Dosarele recent dezgropate arată că autorul și soția sa erau sub supraveghere sovietică în timp ce luptau în război civil

George Orwell, a cărui carte Omagiu Cataluniei a devenit o poveste celebrată a luptelor din războiul civil, și soția sa Eileen au fost spionate la Barcelona în momentul unui conflict intern vicios pe partea republicană a războiului în mai 1937.

Rapoartele despre acțiunile cuplului, depuse într-o arhivă de la Moscova după război, au fost dezgropate de autorul Giles Tremlett în timpul cercetării unei cărți, The International Brigades: Fascism, Freedom and the Spanish Civil War , publicată de Bloomsbury la 15 octombrie.

„Ziarele sunt dovezi documentare că nu numai Orwell, ci și soția sa Eileen, erau urmărite cu atenție. Ele adaugă combustibil tezei pe care Orwell a dezvoltat-o ​​în Homage to Catalonia și, mai târziu, în Animal Farm și Nineteen Eighty-Four , că Stalin intenționa să transforme comunismul dintr-un ideal social și politic într-o tiranie condusă de un singur om ”, a spus Tremlett Observer .

Orwell - al cărui nume real era Eric Blair - se număra printre 35.000 de idealiști din 80 de țări care au călătorit în Spania pentru a lupta împotriva unei revolte împotriva guvernului democratic al țării în iulie 1936 condusă de viitorul dictator general Francisco Franco.

Autorul intenționase inițial să se înscrie la Brigăzile Internaționale dominate de comuniști, dar a fost respins după o întâlnire frământată cu Harry Pollitt, șeful Partidului Comunist din Marea Britanie. În schimb, Orwell s-a orientat către partidul independent muncitor care a sprijinit anti-stalinistul, pro-Troțky Poum (partidul muncitorilor uniti marxisti).

În mai 1937, conflictul intern dintre forțele republicane a văzut membrii lui Poum luptând cu trupele guvernamentale la Barcelona. Ciocnirile au fost declanșate de Poum și de insistențele anarhiste că desfășurarea unei revoluții cu sânge complet în partea republicană a fost la fel de importantă ca înfrângerea lui Franco - cu care guvernul nu era de acord.

În Omagiu Cataluniei , Orwell a descris o „atmosferă oribilă” la Barcelona, ​​produs de „frică, suspiciune, ură, ziare cenzurate, închisori înghesuite, cozi enorme de mâncare și bande de bărbați înarmați”.

Rapoartele despre membrii Poum au fost întocmite de către ramura Brigăzilor Internaționale a serviciului de informații militare, care a fost condusă de membrii Internației Comuniste din Moscova, Comintern. Acestea arată nivelul de paranoia dintre un nucleu dur al stalinienilor atât în ​​armata republicană, cât și în brigăzile internaționale.

O diagramă elaborată din arhivă arată „grupul englez” Orwell al POUM încorporat într-o rețea de grupuri presupuse suspectate și persoane cu contacte în brigăzile internaționale, inclusiv troțkiți, anarhiști, informații franceze și spioni care lucrează atât pentru Mussolini, cât și pentru Gestapo.

Eileen vine pentru o atenție specială, deoarece, în timp ce Orwell se afla în luptă pe frontul din Aragon, ea a rămas la Barcelona lucrând pentru partidul independent independentist POUM Un raport, scris în limba germană, pare să confirme că Eileen avea o aventură cu comandantul militar al lui Orwell, belgianul Georges Kopp. „Sunt într-o relație intimă”, a spus ea. „De aceea i-a trimis mâncare, cărți, ziare etc. la el în închisoare”.

Simpatiile Poum ale unui alt britanic, David Crook, erau de asemenea sub supraveghere. Dar, necunoscut informațiilor militare comuniste, Crook spiona, de fapt, pe Poum în numele ministerului de interne al Uniunii Sovietice. Terenurile sale de vânătoare includeau birourile partidului independent muncitoresc de la Hotelul Falcón din Barcelona și Hotelul Continental, unde locuiau Eileen și alții.

Biroul ILP a fost o țintă simplă, deoarece contingentul britanic a adoptat prânzurile lungi și serile spaniolilor, neîntorcându-se decât după ora 17:00. Crook a furat dosare în timpul acestor pauze lungi de prânz, luându-le pentru a fi copiate și înlocuite înainte ca britanicii să se întoarcă din siesta lor.

Sâmbătă, 10 Octombrie, 2020 - 00:00
„Panica Corona este o piesă de teatru. Este o înșelătorie”

Un grup de peste  500 de medici din Germania  numit „Doctori pentru informații” a făcut o  declarație șocantă în timpul unei conferințe de presă naționale : (1)

„Panica Corona este o piesă de teatru. Este o înșelătorie. O escrocherie. Este timpul să înțelegem că suntem în mijlocul unei infracțiuni globale.

Acest grup mare de experți medicali publică un ziar medical pe 500.000 de exemplare în fiecare săptămână, pentru a informa publicul despre  dezinformarea masivă din mass-media .

De asemenea, organizează proteste în masă în Europa, cum ar fi cea din 29 august 2020, unde s-au înscris 12 milioane de oameni și s-au prezentat de fapt câteva milioane.

De ce acești peste 500 de medici spun că pandemia este o crimă globală? Ce știu ei, că noi nu știm?

Una dintre numeroasele proteste împotriva „plandemiei” pe care nu o veți vedea în mass-media

2. Sute de medici spanioli spun că Pandemia este planificată

În Spania, un grup de 600 de medici numiți „Doctori pentru adevăr”, au făcut o declarație similară în timpul unei conferințe de presă.

Doctori pentru adevăr, Spania

„Covid-19 este o falsă pandemie creată în scopuri politice. Aceasta este o dictatură mondială cu o scuză sanitară. Îi îndemnăm pe medici, mass-media și autoritățile politice să oprească această operațiune criminală, răspândind adevărul. ‘  (2)

Germania și Spania sunt doar două exemple. Grupuri mari similare de sute de experți medicali există în țări din întreaga lume.

În SUA, un documentar numit  PLANDEMIC , care expune COVID-19 ca o operațiune criminală, este susținut de peste 27.000 de medici!

De ce aceste mii de profesioniști din domeniul medical din întreaga lume spun că pandemia este o crimă? La ce informații au acces, pe care nu le primim de la mass-media?

Vă invit să priviți următoarele fapte cu o minte deschisă și apoi să ajungeți la propriile concluzii …

3. În 2015 a fost brevetată o metodă de testare pentru … COVID-19

În 2015, un „sistem și metodă de testare pentru COVID-19” a fost brevetat de  Richard Rothschild , cu o organizație guvernamentală olandeză.

Ai prins asta? În 2015 – cu  patru ani înainte ca boala să existe chiar  – a fost dezvoltată o metodă de testare pentru COVID-19. (2B)

Respirați adânc și lăsați-l să se scufunde pentru o vreme …

Vineri, 9 Octombrie, 2020 - 00:00

John Lennon, născut acum 80 de ani, pe 9 octombrie 1940, era un geniu muzical și o icoană culturală pop.

El a fost, de asemenea, un protestatar vocal de pace și activist anti-război, și un exemplu de profil înalt al lungimilor până la care statul profund va persecuta pe cei care îndrăznesc să-i conteste autoritatea.

Cu mult înainte ca Julian Assange , Edward Snowden și Chelsea Manning să fie condamnați pentru că au suflat crimele de război ale guvernului și abuzul de către Agenția Națională de Securitate a puterilor sale de supraveghere , Lennon a fost ales pentru că a îndrăznit să spună adevărul puterii despre hotărârea guvernului, apelurile sale telefonice monitorizate și fișierele de date colectate ilegal despre activitățile și asociațiile sale.

Pentru o vreme, cel puțin, Lennon a devenit inamicul numărul unu în ochii guvernului SUA.

Ani după Lennon asasinat ar fi dezvăluit că FBI - ul a colectat 281 de pagini de fișiere pe el, inclusiv versurile unui cântec. J. Edgar Hoover, șeful FBI la acea vreme, a îndrumat agenția să-l spioneze pe muzician. Au existat, de asemenea, diferite ordine scrise care solicitau agenților guvernamentali să-l încadreze pe Lennon pentru un bust de droguri. „Fișierele FBI despre Lennon ... citesc ca scrierile unui paranoic bun-doi-pantofi ”, a observat reporterul Jonathan Curiel.

 

Scrisoare confidențială (desclasificată și cenzurată aici) de J. Edgar Hoover despre supravegherea FBI a lui John Lennon (domeniu public)

După cum notează New York Times , „Criticii supravegherii interne de astăzi se supun în mare parte din motive de confidențialitate. Ei s-au concentrat mult mai puțin pe cât de ușor supravegherea guvernului poate deveni un instrument pentru ca oamenii de la putere să încerce să dețină puterea. „SUA vs. John Lennon” ... este povestea nu numai a unui om hărțuit, ci a unei democrații subminate ”.

Într-adevăr, toate numeroasele plângeri pe care le avem despre guvern astăzi - supraveghere, militarism, corupție, hărțuire, raiduri în echipa SWAT, persecuție politică, spionaj, supracriminalizare etc. - erau prezente în vremea lui Lennon și au stat la baza apelului său pentru justiție socială , pace și o revoluție populistă.

Din toate aceste motive, guvernul SUA era obsedat de Lennon, care aflase din timp că muzica rock putea servi un scop politic prin proclamarea unui mesaj radical. Mai important, Lennon a văzut că muzica sa poate mobiliza publicul și poate contribui la schimbarea. Lennon credea în puterea oamenilor. Din păcate, așa cum a recunoscut Lennon: „Problema cu guvernul așa cum este este că nu reprezintă oamenii. Îi controlează . ”

Cu toate acestea, după cum notează Martin Lewis scriind pentru Time : „John Lennon nu era Dumnezeu. Dar a câștigat dragostea și admirația generației sale prin crearea unui corp imens de lucrări care a inspirat și a condus. Aprecierea pentru el s-a adâncit pentru că apoi a decis instinctiv să-și folosească celebritatea ca amvon de agresor pentru cauze mai mari decât propria îmbogățire sau auto-mărire.

De exemplu, în decembrie 1971, la un concert din Ann Arbor, Michigan, Lennon a urcat pe scenă și, în stilul său obișnuit de confruntare, a eliminat „John Sinclair”, o melodie pe care a scris-o despre un bărbat condamnat la 10 ani de închisoare pentru posesia două țigări cu marijuana . La câteva zile de la chemarea lui Lennon la acțiune, Curtea Supremă din Michigan a ordonat eliberarea lui Sinclair.

Ceea ce Lennon nu știa la acea vreme a fost că oficialii guvernamentali țineau legături stricte cu fostul Beatle pe care îl numeau „Mr. Lennon. " În mod incredibil, agenții FBI au fost în audiență la concertul Ann Arbor, „ luând notițe despre orice, de la prezență (15.000) la meritele artistice ale noii sale melodii”.

Guvernul SUA, plin de paranoia, îl spiona pe Lennon.

Joi, 8 Octombrie, 2020 - 00:00

Întotdeauna am încredere în intestinul meu. Litiganții și avocații procesului tind să facă acest lucru. Când lucrurile nu au sens sau se adună, dar nu aveți o armă de fumat, începeți să vă întoarceți cu întrebări și să investigați pentru a vedea dacă prezervativul dvs. se extinde.

Evident, nu am nicio dovadă că recentele infecții cu COVID-19 ale POTUS și FLOTUS, câțiva senatori republicani și oamenii care lucrează la campania sa și în administrația sa sunt evenimente cu adevărat aleatorii sau ceva planificat, dar nu trece test de miros „grup aleatoriu de infecții”. Haide, recunoaște-l. Și cu toții vă gândiți. Sunt sigur că, la fel ca mine, ai petrecut weekendul trimitând mesaje prietenilor despre suspiciunile tale.

Virusul pare să fi vizat doar republicanii și i-a lăsat pe democrați nevătămat. Democrații încearcă să caracterizeze acest lucru drept o grădină de trandafiri sau o super-răspândire a dezbaterii - chiar dacă mulți democrați și susținători ai lui Biden au fost la dezbatere și probabil au interacționat cu republicanii după ceremonia Amy Coney Barrett. Ei susțin că, în calitate de purtători avizi de mască, sunt protejați de republicanii care poartă COVID. Dar dacă măștile ar fi îmbrăcate în fier, am fi cu toții imuni. Oamenii încă pot contracta boala, în ciuda măștilor, spălării mâinilor și distanțării sociale - care sunt doar măsuri preventive care reduc la minimum riscul. Este ciudat faptul că într-un oraș la fel de mic ca Washington, DC, doar republicanii au primit lovitura.

Momentul este un al doilea factor. Republicanii cheie s-au îmbolnăvit după anunțul Barrett, dezbaterea și mărturia flască a lui Comey, iar acum suntem cu totul în octombrie - ultima etapă a campaniei. Avem dovezile înfricoșătoare ale lui Radcliffe că Obama, Comey și Brennan erau conștienți de intenția lui Hillary Clinton de a-l încadra pe Trump în colaborare cu Rusia și, dintr-o dată, Andy McCabe nu poate face o apariție Zoom în Senat sub pretextul că se teme pentru siguranța familiei sale de a contracta COVID. Schumer, pe scurt, cere anularea audierilor Barrett - toate acestea sau o parte din acestea pot fi făcute de la distanță pentru a preveni răspândirea COVID. Mai mult, Hidin 'Biden iese din izolare și saltează pe mai multe avioane în ultimele zile, zburând spre Michigan și Florida, decât a zburat în cea mai mare parte a lunii septembrie, 

Cu toate acestea, Donald Trump, care, până la contractarea WuFlu, făcea mitinguri spate-în-spate în statele câmpului de luptă, cu sprijin copleșitor din partea publicului adorator de mii, este brusc retrogradat în videoclipuri în stil Biden, izolare și fluturare de la mașini. Este ca și cum ai fi într-o cușcă pentru cineva la fel de gregar ca Trump, căruia îi place să interacționeze cu americanii. S-ar putea crede că Biden, la vârsta sa și cu vulnerabilitățile sale, ar fi și mai precaut și mai reticent în a călători și a interacționa cu alegătorii în ultimele săptămâni ale campaniei - mai ales după o întâlnire potențial strânsă cu virusul în timpul dezbaterilor și a văzut ce a făcut-o președintelui. Și totuși, de îndată ce Trump este înlăturat, Biden sare în avioane fără grijă în lume.

În cele din urmă, există faptul că cel mai protejat om din univers, care a insistat să slujească și să interacționeze cu oamenii în ciuda pandemiei, a refuzat să plutească într-un buncăr izolat și a reușit să scape de infecție timp de șapte luni, primește brusc o lovitură directă ... din nou, în ultimele săptămâni ale campaniei sale, întrerupând singurul lucru pe care campania Biden nu îl poate genera: o succesiune de mitinguri populare. Știm că transmisia ar fi putut rezulta dintr-o expirare a procedurii; la urma urmei, cei care protejează și interacționează cu președintele sunt doar oameni. Dar într-o administrație în care dușmanii îl subminează în mod constant pe președinte, nu încordează niciun efort de credulitate să te întrebi dacă aceleași forțe nefaste nu au armat virusul și l-au expus direct pe președinte sau folosesc pe cineva ca Hope Hicks ca COVID glonţ.

Au încercat să-l acuze și să-l înlăture, să-l forțeze să demisioneze, să-l discrediteze, să-i submineze realizările, să îl jeneze și să-l ridiculizeze; l-au dorit să moară de nenumărate ori; i-au amenințat neîncetat viața; și au fost clar că nu le pasă de familia sau de sănătatea lui. De ce să nu folosim virusul în avantajul lor? În timp ce detaliile sale de securitate sunt pricepute la frustrarea comploturilor care implică mașini, arme, avioane, bombe și alte arme vizibile, există o mulțime de moduri în care un virus își poate găsi drumul către președintele nostru și alți oficiali ai administrației. După șapte luni, a făcut-o - cu o lună înainte de alegeri, pe măsură ce își intensifica mitingurile de succes din hangarul aeroportului. Este prea perfect pentru a fi o simplă întâmplare.

Cu un pic de urmărire a contactelor și de curățare, nu aș fi surprins dacă vom afla că aceasta a fost o săgeată în tolba cuiva și o doozie de surpriză din octombrie.(Sally Zelikovsky, American Thinker)

 

Miercuri, 7 Octombrie, 2020 - 00:00
Prezentată de președintele Venezuelei Maduro pe 2 octombrie

1. CADRU ȘI CONTEXT Acțiunile guvernului venezuelean pentru a infrunta măsurile coercitive unilaterale ale Statelor Unite împotriva Venezuelei iau forme din ce în ce mai decisive; în timp ce campania națională și internațională de denunțare continuă demonstrează loviturile blocadei economico-financiare-comerciale asupra populației venezuelene.

Marţi, 6 Octombrie, 2020 - 00:00

Excelenta sintetizare a programului de soft-kill implementat de liberalism pentru obsesia sa veche inca din secolul 18: reducerea populatiei. Nici nu conteaza originea documentului si cine l-a redactat, este irelevant daca exista sau nu vreo organizatie secreta care se numeste “Illuminati” sau altfel (oricum sunt aparute ca ciupercile dupa ploaie), fiindca ceea ce descrie este in natura de functionare a liberalismului, vizibil la tot pasul, in legi, la televizor, in supermarket, in facultatile de studii umaniste. Tot ce este descris in document este deductibil din premizele filozofice liberale ale stabilimentului financiar-bancar care de 400 de ani este osia modernitatii.

Nu ai nevoie neaparat de un personaj misterios ca Adam Weishaupt pentru a deduce asa ceva. Este suficient Thomas Hobbes, Jeremy Bentham, Karl Marx, Lord Palmerston, Bertrand Russel, Gene Sharp, Gloria Steinem etc. Nu ai nevoie nici de organizatii cu existenta indoielnica, ca “Illuminati”. Este suficienta British East India Company, Goldman Sachs, Fundatia Soros, Rockefeller Foundation, JP Morgan, Chase Manhattan, FMI, Banca Mondiala, Aspen Institute sau laudaroasa, ridicola si foarte vizibila Masonerie etc. etc.

Arhitectura Raului este foarte prozaica si banala. Nu este nimic misterios, totul este la lumina zilei. Geneza ideilor de reducere a populatiei este studiata stiintific de istoricul Webster Tarpley, in cartea sa “Against Oligarchy”, care este gratuita pe internet, incat oricine sa ii poată judeca credibilitatea (cine are judecata, desigur, nu e cazul celor din cireada de bonobo-liberali care mai crede ca votul conteaza) http://tarpley.net/…/giammaria-ortes-the-decadent-venetian…/

Luni, 5 Octombrie, 2020 - 00:00

INTRODUCERE.  Vin astăzi în fața acestei Adunări Constituante Naționale suverane și plenipotențiare, expresie a puterii constitutive inițiale, ANTECEDENTELE BLOCADEI: SCHIMBAREA REGIMULUI De când poporul venezuelean la ales pe comandantul Hugo Chávez președinte al Republicii la 6 decembrie 1998, Imperiul SUA a definit o doctrină strategică, un plan care a dominat relațiile dintre Statele Unite și Venezuela de atunci: doctrina schimbării regimului. Această ideologie stabilește că Statele Unite nu vor permite consolidarea în Venezuela a unui proiect politic și a unei democrații guvernate de principiile independenței, autodeterminării, suveranității și egalității între state. Imperiul SUA nu tolerează că în Venezuela există un Stat Social de Drept și justiție, o democrație populară, participativă și protagonistă, al cărei centru este căutarea egalității, bunăstării colective și fericirii sociale. Doctrina schimbării regimului stabilește că Statele Unite vor face tot ce le stă în putință pentru a împiedica Venezuela să își construiască în mod pașnic și democratic propria cale spre dezvoltare, justiție socială și bunăstare: calea spre Socialism. În mai mult de două decenii, această doctrină hegemonistă a fost aplicată și continuată de trei președinți americani: George W. Bush, Barack Obama și Donald Trump. și pe care l-am convocat în urmă cu trei ani pentru a apăra și garanta în mod miraculos pacea poporului nostru, pentru a prezenta țării și poporului nostru o propunere pentru momentul istoric pe care îl trăiește Venezuela, grav amenințat Schimbarea regimului sugerează că, pentru a înlocui proiectul bolivian, Statele Unite vor aplica toate opțiunile disponibile în relațiile sale cu Venezuela, „toate opțiunile pe masă”, așa cum îi place lui Donald Trump să spună. Răsturnarea guvernului legitim din Venezuela, distrugerea modelul nostru democratic, anihilarea forțelor politice și sociale care conduc procesul revoluționar și preluarea controlului asupra țării. Acesta este, pe scurt, planul care ghidează conduita imperiului către Venezuela. Este vorba despre o ideologie anacronică și reacționară, care retrăiește cele mai întunecate zile ale Doctrinei Monroe și are două mari obiective: În primul rând, disciplinarea politică a popoarelor continentului, dezrădăcinarea exemplului periculos al Revoluției Boliviene și asigurarea controlului asupra „curții”, așa cum numește Casa Albă în mod derizoriu America Latină și Caraibe. Elita americană consideră că, prin lichidarea proiectului bolivarian, vor transmite un mesaj tuturor popoarelor continentului: că nimeni nu îndrăznește să propună un model democratic și popular, pentru că va fi pus în vizorul imperiului și nu va avea - precum liniile condamnate o sută de ani de singurătate ale lui García Márquez - a doua șansă pe pământ. Realizarea acestei ambiții depășite, reînviată în secolul XXI de supremacismul și extremismul pe care Donald Trump le întruchipează de puterile imperiale și victima unei blocade criminale. Vin astăzi să solicit Puterii Constituante să dezbată un proiect de Lege Constituțională care să ofere statului venezuelean o vedem în reînnoita blocadă împotriva Cubei; în agresiunea lașă împotriva sandinistului Nicaragua, în loviturile de stat împotriva lui Evo Morales, Dilma Rouseff, Fernando Lugo, Mel Zelaya și în trădarea în Ecuador a proiectului Revoluției Cetățenești. Este aceeași doctrină care folosește guvernele națiunilor surori drept marionete, le instrumentalizează și - cu o totală nesocotire față de popoarele lor - își folosesc teritoriile ca platformă de agresiune împotriva Venezuelei. Cele două exemple clare ale acestei perversiuni politice, extremiste și criminale o reprezintă astăzi spre rușinea Americii Latine, Columbia lui Iván Duque și Brazilia lui Jair Bolsonaro. Al doilea obiectiv major al cruciadei împotriva Venezuelei are legătură, desigur, cu economia. Atacarea puterii politice în Venezuela și schimbarea modelului politic are ca scop final jefuirea țării noastre. Obiectivul final este de a prelua controlul absolut asupra resurselor și a bogăției țării noastre, resurse care sunt proprietatea exclusivă și inalienabilă a poporului venezuelean. Pentru a face acest lucru, imperiul trebuie să distrugă statul și să-l „reproiecteze” sub formula atroce a neoliberalismului și a neo-colonialismului. Șoimul imperial caută acest lucru și nimic altceva în Venezuela: să își însușească capacități instituționale, juridice și de management pentru a face față și a depăși cea mai perversă, extinsă și brutală agresiune pe care a suferit-o țara noastră în 200 de ani de viață republicană. hidrocarburi, mineralele noastre, întinderile noastre imense de pământ, rezervoarele gigantice de apă și biodiversitatea cu care natura ne-a binecuvântat țara. Planul Washingtonului și al operatorilor săi interni este de a pune mâna pe moștenirea materială și spirituală a poporului venezuelean și de a o preda serviciului intereselor corporative și geostrategice ale imperiului decadent al SUA. Acest plan, care urmărește să ne reducă la condiția de vasali, de câini de lapte, de o nouă colonie, este cel cu care ne-am confruntat din 1999. Acest proiect de distrugere a statului nostru, care intenționează să instaleze un guvern satelit pentru a franciza țara și să-l predea puterilor globale, acest proiect anti-patrie, este ceea ce Revoluția Bolivariană – susținută de mine și Chávez - a stat în picioare timp de 20 de ani. RĂZBOIUL SCHIMBĂRII REGIMULUI Strategia imperiului se realizează prin război. Un război nedeclarat, invizibil, pe care nu-l vedem, dar ale cărui efecte le simțim zi de zi în viața noastră, la locul de muncă, familia și în conștiință. Războiul pentru schimbarea regimului este un război multiform și, ca orice război, este crud, inuman, criminal. 3 În spatele unei retorici ipocritice, discursul cinic care înalță democrația și preocupările umanitare, ascunde cea mai abjectă ambiție. Statele Unite nu vor democrație sau alegeri în Venezuela. Pentru a ne subjuga, aceștia efectuează un atac care vizează distrugerea economiei noastre, distrugerea bazelor materiale care susțin viața poporului nostru.

Sâmbătă, 3 Octombrie, 2020 - 00:00

„Zone roșii”, interdicții de călătorie, carantine, „liste roșii”. A fost anunțat un „al doilea val”. 

Campania fricii a intrat în exces. Milioane de oameni se aliniază pentru testarea Covid-19.

Sunt avute în vedere măsuri drastice de stat, inclusiv restricții la întrunirile sociale, căsătorii, înmormântări, închiderea restaurantelor și barurilor, paralizia directă a societății civile. 

Venind în salvarea cetățenilor noștri. Care este  justificarea? 

Acest articol se concentrează pe „Jocul numerelor”. Cum sunt folosite statisticile și „estimările” de către politicieni pentru a justifica închiderea economiei naționale și derogarea drepturilor civile fundamentale.  

De la debutul crizei Covid din ianuarie 2020, deciziile de anvergură luate de OMS și guvernele naționale au fost justificate prin citarea „estimărilor” bolii Covid-19, precum și „statistici” care indică o răspândire mondială a unui nou mortal. coronavirus originar din Wuhan, China. 

Analiza științifică confirmă faptul că aceste estimări ale „cazurilor confirmate” tabelate de OMS și CDC sunt defecte. Testele nu detectează și nu identifică virusul. Cifrele sunt adesea manipulate pentru a justifica deciziile politice. Mai mult, studii oficiale care confirmă identificarea virusului SARS-CoV-2 nu au fost publicate. 

OTH conceptele precum și rezultatele testelor nu indică existența unei pandemii la nivel mondial Covid-19. Nici nu justifică distanțarea socială, masca de față și închiderea economiei globale.

Corupția prevalează la cele mai înalte niveluri de guvernare, de asemenea, în cadrul nivelurilor superioare ale sistemului Națiunilor Unite. Întregul aparat de stat, precum și organizațiile interguvernamentale sunt controlate de puternice interese financiare. 

Milioane de oameni sunt acum testați, ceea ce contribuie la creșterea numărului de așa-numitele cazuri confirmate pozitive Covid la nivel mondial. Aceste statistici sunt apoi tabelate cu atenție. Guvernele au nevoie de aceste numere pentru a justifica măsurile lor totalitare.

Care este marea minciună? Ce este arma de fumat?

SARS-CoV-2 NU ESTE UN „VIRUS KILLER”. Campania fricii nu are nicio bază științifică. (A se vedea analiza de mai jos)

Testul standard RT-PCR folosit pentru a „detecta” virusul insidios, „nu poate identifica virusul”. 

Guvernele care pretind că „ne protejează”  folosesc statistici lipsite de sens și manipulate pentru a justifica impunerea „Codului roșu” al Covid-19. 

Joi, 1 Octombrie, 2020 - 00:00

De când privarea corpului și minții de oxigen și respirația dioxidului de carbon expulzat (CO2) sunt bune pentru sănătatea oamenilor?

De când este util să porți o acoperire parțială a feței care este de mai multe ori mai poroasă decât poate proteja împotriva oricărei penetrări a virusului?

De când ascunderea tuturor expresiilor față de alții nu dăunează psihologic?

De când este legitim și nu ipocrit ca statul să scoată în afara legii femeile musulmane de la îmbrăcămintea capului și a feței care fac parte din cultura lor și, în aceeași respirație, îi obligă pe toți americanii să-și acopere fețele cu o mască?

De când are vreun politician dreptul de a dicta întregii populații că trebuie să poarte măști sau orice alt tip de îmbrăcăminte?

De când, în zilele noastre, sclavia absolută a tuturor a devenit un pilon al societății americane?

Purtarea forțată a măștii datorită controlului politic asupra oamenilor este un aspect major al răspunsului tiranic la această „pandemie” de virus fraudulos.

Distanțarea socială, testarea forțată, carantinele, închiderea obligatorie a afacerilor, verificarea temperaturii, supravegherea în masă și orice alte invazii atroce ale vieții private sunt toate înjositoare și opresive, dar ordinele statale și locale susținute de organizațiile politice și de „sănătate” naționale poartă măști, este deosebit de instructiv pentru agenda reală căutată.

Această agendă este la fel de clară ca ziua și este pusă în aplicare nu numai ca un test al conformității societății în masă, ci și pentru a forța oamenii să se despartă și să elimine apropierea, expresia și emoția din psihicul uman.

Acesta este un exercițiu de stat cu intenția de a distruge spiritul publicului american

Acesta este un exercițiu de stat intenționat cu intenția de a distruge spiritul publicului american, lăsând doar o societate de drone nesimțite și ascultătoare care așteaptă următorul ordin dat de sus.

Oricât de rău a fost răspunsul totalitar al clasei conducătoare și politice la această așa-numită urgență, acesta pălește în comparație cu reacția jalnică a oamenilor acestei țări.

Pentru o populație care a pretins multă vreme statutul de superioritate față de toate celelalte de pe pământ, considerând că sunt excepționale, majoritatea s-au închinat față de autoritatea falsă a statului ca și cum ar fi sclavi care se închină în fața unui stăpân.

Aceasta este asemănătoare unei reacții religioase care ar putea fi posibilă numai dacă oamenii cred acum că statul este Dumnezeu. De ce altfel ar permite atât de mulți voluntari să se distrugă pe ei înșiși și pe familiile lor, respectând ordinele de a nu lucra pentru a-și susține mijloacele de trai?

De ce ar fi umiliți atât de mulți la fiecare pas, pentru că erau prea înspăimântați să pună la îndoială astfel de măsuri draconice care să fie puse în aplicare fără ca măcar o urmă de adevăr să fie evidentă.

Cum ar putea chiar oamenii care și-au avut viața în mod intenționat distrusă de statul pe care îl sancționează și îl susțin, să ignore toate minciunile care au fost expuse mereu despre această farsă pandemică? Cum ar putea un om gânditor să nu poată vedea natura absurdă a acestei escrocherii numită Covid-19? Cum ajunge o populație în masă la această stare de ignoranță?

Obținerea conformității de către stat a purtării obligatorii a măștii este testul suprem al acceptării turmei la guvernare

Obținerea conformității de către stat a purtării obligatorii a măștii este testul suprem al acceptării turmei la guvernare și va fi folosit ca măsură de către autoritatea de guvernământ de elită revendicată pentru a vedea cât de departe poate merge statul în eforturile sale de a supune publicul american.

De asemenea, va acționa ca un ghid pentru toate atrocitățile viitoare planificate de monștrii din vârful piramidei de control.

Aceasta va include momentul eliberării următorului vaccin otrăvitor și mortal Covid.

Când majoritatea tuturor se sperie mai mult de acest virus fals decât de a pierde toate libertățile, vaccinul va apărea în mod magic. Acest lucru se va întâmpla în următoarele câteva luni, cu excepția cazului în care va fi pus la dispoziție chiar înainte de alegerile prezidențiale farcice pentru a spori șansele titularului.

Indiferent de momentul în care este eliberat, se va baza pe o decizie politică, nu pe vreo eficacitate imposibilă a preparatului contaminat conceput să dăuneze pentru a avansa o anumită agendă.

Întregul fiasco și pandemia fabricată planificate de mult au fost organizate pentru a iniția și perpetua o resetare globală care va include schimbări cataclismice pentru întreaga umanitate.

Acest lucru necesită distrugerea economică la nivel mondial, conformitatea totală a populației, un sistem monetar nou și restructurat, urmărirea și urmărirea în masă pentru a obține un stat de supraveghere totală la nivel mondial și o construire a infrastructurii tehnocratice controlate care începe în toate orașele mari, cu extindere în timp.

SUA este capul șarpelui și, atunci când elitele puterii americane câștigă controlul total asupra acestei populații, restul lumii se va alinia.

Americanii sunt cele mai mari șanse pe care le are lumea în acest moment pentru a evita această răsturnare dictatorială oligarhică globală

De aceea, americanii sunt cele mai mari șanse pe care le are în acest moment lumea de a evita această răsturnare dictatorială oligarhică globală, dar în prezent, aceasta este una dintre cele mai puțin rezistente și mai slabe populații de pe pământ. Această dinamică va trebui să se schimbe înainte ca orice disidență de succes să poată lua forma.

Marţi, 29 Septembrie, 2020 - 16:27

„Acasă, la București, fac cumpărături dintr-un supermarket deținut de francezi, operatorul meu de telefonie și compania de apă sunt franceze. Plătesc factura la gaze la o multinațională franceză, printr-o bancă franceză, desigur” – Clotilde Armand, Financial Times, 12 februarie 2020.

În ciuda declarațiilor euforice ale lui Ludovic Orban, marele câștigător al alegerilor locale este binomul USR-PLUS. Fără doar și poate.

Ce înseamnă asta? Asta semnifică faptul că trăim momente istorice, am putut vedea cu ochii noștri cum se manufacturează istoria.

Înțelegând cum a câștigat USR PLUS alegerile locale, putem pricepe cum s-a impus bolșevismul în Rusia sau comunismul în România.

Exagerez? Haideți să vă exprim niște chestiuni care sunt fapte indubitabile: alianța USR PLUS este un partid nesemnificativ la nivelul României, neavând mai mult de câteva mii de membri, posibil să fie undeva în zona cifrei de 5.000.

Mai mult decât atât, deși este un partid parlamentar, euro-parlamentar și promovat de presa corporatistă, USR PLUS nu a avut candidați pentru toate primăriile din această țară la alegerile locale 2020. Mai rău, în sute de comune și sate, USR PLUS nu a avut nici măcar candidați pentru consiliile locale sau a avut un singur rătăcit pe listă. Până și partide de buzunar, precum ALDE, PMP sau Pro România au avut, dar USR PLUS, nu!

Vorbim de un partid care vrea să guverneze o țară pe care nici nu o cunoaște. USR PLUS nu are nici cel mai elementar feed-back de la fața locului, când vine vorba despre hălci imense din această țară. Dar nu vă mirați: USR PLUS nu a fost niciodată menirea de a fi reprezentativ pentru poporul român: această construcție a avut ca obiectiv coagularea unei minorități agresive, care să fie împinsă de la spate pentru a conduce țara în ciuda majorității acestui popor.

Azi știm: fără tancurile sovietice, comuniștii ar fi fost cel mult un partid de buzunar în România. Fără banii Germaniei și ai marilor finanțatori interbelici, Lenin ar fi ajuns să „predice” eventual prin Siberia.

Revoluția bolșevică a fost marcată de violență.

Același lucru s-a întâmplat în România. Au fost ani mai violenți ca ultimii trei ani de la mineriade încoace?

Stăteam și mă gândeam: care este proiectul sau proiectele sau realizările pe care le pot lega de numele USR, în toți anii ăștia. Nu mi-a venit în minte decât proiectul legii „DNA-ului pădurilor”. Adică o lege prin care se mai înființează o procuratură. Atât. Nimic constructiv, nimic concret: doar demolări, contestări, demitizări, acuzații, agresivitate, utopii.

Luni, 28 Septembrie, 2020 - 12:21

Domnule Pascal Bruckner, cum de s-a ajuns la această situație, cum de a devenit corectitudinea politică un adversar al libertății cuvîntului?

Corectitudinea politică e un soi de balustradă, un paravan de protecție, în plan semantic, dacă vreți, pentru a numi anumite categorii. E un mecanism de bun simț, absolut funcțional. Doar că, încetul cu încetul, s-a transformat într-o ideologie care te împiedică să spui lucrurilor pe nume. Dacă spui lucrurilor pe nume, dacă spui exact ce crezi, riști să stîrnești un scandal, ești arătat cu degetul, pus la zidul infamiei. Corectitudinea politică e puternică în Franța, dar în Statele Unite ale Americii sau în Canada e încă și mai rău. Acolo a devenit într-adevăr un instrument care înăbușă orice altă viziune asupra lumii.

Și care e momentul în care corectitudinea politică s-a transformat în ideologie, în doctrină? Puteți identifica un moment anume în istorie?

Cred că e vorba de anii ’90… Erau anii lui Bill Clinton în Statele Unite. E vorba, mai exact, de momentul cînd lupta pentru drepturile sociale a fost abandonată pentru a fi înlocuită cu o luptă pentru drepturile minorităților. Această trecere a fost urmată de erupția corectitudinii politice. Am văzut asta cu ochii mei, am trăit această transformare, căci pe atunci predam în Statele Unite. Îmi amintesc cum mi s-au explicat noile reguli de urmat în universitate: cum să mă port cu studentele, pe care nu trebuia să le privesc în ochi, cărora nu trebuia să le fac complimente, nu trebuia să vorbesc cu ele într-un birou cu ușa închisă decît dacă discuția era înregistrată pe reportofon. Mi s-a mai spus că e de evitat să iau liftul cu o femeie singură și că orice relație cu o studentă, chiar dacă majoră și chiar dacă a consimțit, era pasibilă de un proces în instanță. Ei, începînd din acel moment, preceptele corectitudinii politice s-au extins la toate minoritățile, astfel încît astăzi totul a culminat cu un sistem care sugrumă orice reflecție, orice gîndire. Un sistem care, după părerea mea, a contribuit în mare măsură la victoria lui Donald Trump în Statele Unite. Asta, pentru că dreapta devenise exasperată de această modă nouă, a corectitudinii politice, venită, evident, dinspre stînga.

E diferită situația din Europa Occidentală de ce se petrece în Statele Unite? Cultural, social, politic?

Da, e diferit, pentru că avem alte tradiții și alte moravuri. Dar sîntem influențați de Statele Unite și tindem și noi, din ce în ce mai mult, să ne închipuim lumea în termeni de majoritate oprimantă versus minorități oprimate. Riscul e deci că ne americanizăm încetul cu încetul, pierzînd, în același timp, ceea ce reprezintă specificitatea culturii europene. E un risc politic foarte puternic. Dar totul e la nivel de limbaj. Corectitudinea politică e poliția limbajului. Dacă, de pildă, apropo de atentatele teroriste, spui că există o legătură cu islamul și că poate e o problemă cu islamul, atunci ești imediat acuzat de rasism, de generalizări… Și imediat vei fi arătat cu degetul.

Cum de vă preocupă islamul și rasismul în relația cu islamul?

Vine de la faptul că am avut două sute patruzeci și șapte de morți în ultimii trei ani… Ultimele victime au fost în această primăvară, la Paris, în apropiere de Operă, cînd un extremist a ucis cu cuțitul trecători, strigînd „Allah Akbar!“. În fine… E o problemă pe care eu o tot semnalez din 1983, în cartea Lacrimile omului alb. Lumea a treia, culpabilitate și ură de sine. Și problema nu încetează să se agraveze. În Franța am avut foarte multe atentate și, prin urmare, e normal să ne preocupe aceste chestiuni. Și cei care sînt cei mai preocupați sînt chiar musulmanii, căci ei sînt primele victime ale propriilor teroriști. Eu cred că dintre intelectualii musulmani trebuie să-i susținem pe cei luminați, liberali, moderniști, și nu pe fanatici, nu pe retrograzi, nu pe cei care n-ar schimba nimic în religia lor.

Dar cum se face că tocmai corectitudinea politică împiedcă o dezbatere autentică despre raporturile dintre Occident și islam?

Asta se întîmplă mereu. Stînga și extrema stîngă nu contenesc să ne explice că atentatele n-au nimic de a face cu islamul, că unele atacuri sînt din vina noastră… ni se amintește că Franța a colonizat, că-și tratează rău imigranții, că îi trimite în cartierele cele mai sărace și că, de fapt, Franța ar trebui să fie supărată pe ea însăși din toate aceste motive. Ecuația pe care acești stîngiști vor să ne o servească e următoarea: victimele sînt făptașii, iar făptașii sînt, de fapt, victimele. Și asta e de nesuportat. E o atitudine pe care o largă majoritate în Franța nu o mai admite. E o negare a realității. Corectitudinea politică e, de fapt, o negare a realității. Nu vrem să vedem ceea ce vedem; vedem, în schimb, altceva, o grilă politică anterioară evenimentului. Deci nu mai putem nici să vedem, nici să auzim, nici să înțelegem.

Cartea începe cu un motto, un scurt citat din romanul autobiografic al lui Salman Rushdie Joseph Anton: „Un nou cuvînt a fost inventat pentru a permite orbilor să rămînă orbi: islamofobia. Să critici violența militantă a acestei religii în incarnarea sa contemporană era considerat drept fanatism.“

Vineri, 25 Septembrie, 2020 - 00:00

Probabil ca niciodata pana in prezent o confruntare intre doi protagonisti ai vietii publice, pe care anterior ii facusera cunoscuti performantele sindicale si cele sportive, nu a fost asteptata asa cum a fost intalnirea celor doi candidati la fotoliul de primar general. Refuzul lui Nastase de a accepta o astfel de discutie in timpul campaniei, coroborat cu insistenta cu care Ciorbea o reclama, au incins spiritele suficient de mult pentru ca Super-Finala Turneului Candidatilor sa devina evenimentul numarul unu al alegerilor locale 1996.
Acerba concurenta dintre posturile de televiziune - implicate pentru prima data intr-o campanie electorala (in '90 si '92 nu exista decat TVR) - a fost un alt motiv care a inflamat spiritele. Consecinta disputelor consumate in culise a fost surprinzatoare pentru multi. Oricum, inedita. Era pentru prima data cand un canal comercial TV avea prioritate in difuzarea unei manifestari de mare interes, si - deasemenea - prima data cand emisia unei televiziuni private era preluata de Televiziunea Nationala!
In acea zi de joi, seara, din Baneasa a fost transmis in eter un veritabil meci, in care protagonistii nu s-au menajat. Si nu i-au menajat nici pe telespectatorii aflati in numar record, in fata televizoarelor.

Super-Finala: Victor CIORBEA - Ilie NASTASE: Bataie la fileu!

(12 iunie 1996)

O. Andronic: Buna seara, stimati telespectatori! Interesul cu care a fost asteptata aceasta veritabila super-finala a Turneului Candidatilor releva un moment important al procesului democratic din societatea romaneasca: ideea de lupta deschisa pentru atingerea unui obiectiv in egala masura politic cat si social. Functia de Primar General al Capitalei este o misiune importanta. Atat de importanta, incat 47 de candidati, apartinand feluritelor formatiuni politice, s-au inscris la start in urma cu mai bine de o luna. Sita urnelor a cernut, lasand in competitia finala pe doar doi dintre ei: domnii Victor Ciorbea si Ilie Nastase, exponenti ai celor mai importante formatiuni politice ale momentului. In aceasta seara, asezandu-se fata in fata, domniile lor satisfac una dintre cele mai clamate exigente ale acestui moment electoral. O intalnire in premiera absoluta si a carei cota de interes a generat o alta premiera in mass-media romaneasca: reunirea a doua canale de informatie: al televiziunii nationale si un import ant canal privat, al Antenei 1, spre a difuza in eter spre electorat mesajul celor doi candidati. Este totodata punctul final al unei initiative publicistice la care au participat alaturi de Antena 1, ziarele Libertatea si Jurnalul National, precum si Promotion Company, ce a adus in fata telespectatorilor de-a lungul a 15 reprize, insumand tot atatea ore de transmisie, un numar de 33 de candidati la functiile de primar general si primar de sector al Capitalei. Iata-ne astazi, in fata unei finale care are un castigator dinainte stabilit: electoratul bucurestean. Pentru ca el va fi acela care, in deplina cunostinta de cauza, va decide duminica,16 iunie, pe mainile cui vom da Capitala pana in anul 2000. In conformitate cu acordul intervenit intre cele doua staff-uri electorale, super-finala se va desfasura ca un meci, in doua reprize. In prima, voi adresa un numar de intrebari comune celor doi candidati care vor avea la dispozitie maximum 2 minute pentru a raspunde. Dupa o pauza, va intra in scena ca arbitru - m oderator dl Emanuel Isopescu, redactor-sef la Televiziunea Nationala, care va transmite domnilor Ciorbea si Nastase intrebari primite din partea bucurestenilor, rugandu-i sa ofere raspunsurile cuvenite in aceeasi unitate de timp. Finalul ne va regasi impreuna pentru un test surpriza si pentru cuvenitele urari pana la reintalnirea de duminica. Considerand ca invitatii nostri nu mai au nevoie de nici o prezentare, rog regia sa declanseze cronometrul primei reprize.
Stimati domni, stimate dle Ciorbea, stimate dle Nastase, prima intrebare s-ar putea sa vi se para putin retorica: "cu cine ati votat la 2 iunie? Cata incredere aveti in candidatul caruia i-ati pus stampila si de ce?" Dle Ciorbea:
V. Ciorbea: Chiar daca o sa pierd putin din timpul acordat, nu pot sa nu-mi exprim bucuria ca, in sfarsit, particip la aceasta intalnire fata in fata cu dl Nastase, pe care sunt sigur ca si-au dorit-o si ceilalalti 45 de contracandidati si, in mod cert, si-o doresc bucurestenii. Eu am fost si raman un fan al dlui Nastase si pastrez si acum un autograf pe care mi l-a acordat in 1978, pe o legitimatie studenteasca. Asadar, indiferent de rezultatul acestui meci, voi continua sa il admir pe marele sportiv Ilie Nastase. Raspunsul este simplu: am votat pentru candidatul Conventiei Democratice, pentru cel care va vorbeste, in care cred eu ca merita sa am incredere, avand in vedere tot ce am facut pana acum. Atu-urile care sunt bine cunoscute si pe care n-am de gand sa le reiau, le enunt doar: faptul ca sunt un jurist cu experienta, fost magistrat, fost cadru didactic la Facultatea de Drept, sef de promotie pe tara, am promovat toate examenele cu 10 si la cursurile postuniversitare si examenele de doctorat. Dupa acee a, sunt lider sindical jurist, am contribuit la punerea bazelor dreptului sindical, a legislatiei muncii noi din Romania si la punerea bazelor noilor contracte colective de munca la nivel national. Am experienta de manager, intrucat am condus organizatii cu milioane de membri, am experienta inclusiv in domeniul contactelor internationale, sute de intalniri cu reprezentanti ai lumii de afara.

Miercuri, 23 Septembrie, 2020 - 15:11
„TURNEUL CANDIDAȚILOR” organizat de Antena 1 și Libertatea

Aventura televiziunii.    Cu toate ca, dupa Revolutie, am fost invitat de multe ori sa particip la emisiuni de televiziune, in calitatea pe care o aveam, de gazetar si de director de ziar, nu am avut nici un moment sentimentul ca genul meu de reactii s-ar potrivi cu aceasta. Aveam obsesia ca, in fata camerei de luat vederi, ideile mi se sterg din memorie, sau se compun haotic, ca voi face pauze jenante sau, pur si simplu, ca ceea ce voi emite eu "pe gura" nu va fi la inaltimea asteptarilor sau a judecatilor celorlalti participanti.

Marţi, 22 Septembrie, 2020 - 00:00
Ștergerea istoriei și ștergerea adevărului: cenzura și distrugerea înregistrărilor este piatra de temelie a tiranilor

Tirania cere ca adevărul să fie redus la tăcere, ca istoria reală să fie ștearsă și rescrisă, ca vorbirea să fie restricționată și ca gândirea individuală să fie redusă la tăcere.

În această perioadă de tulburări constante, steaguri false, războaie, tulburări civile și acum bioterorism intern și pandemii fabricate, o agendă majoră a aparatului de stat este aceea de a reduce la tăcere orice disidență și de a impune conformitatea.

Este imperativ, având în vedere planul statului de control total, că acesta înăbușă criticile și își păstrează puterea de a controla narațiunea principală, eliminând în același timp agresiv orice altă rezistență și întrebare.

Aceasta este starea lumii în care trăim astăzi. Pe măsură ce lucrurile continuă să se deterioreze, neconformitatea nu poate fi permisă dacă guvernarea globală și o resetare globală vor avea succes.

Cenzura actuală a atins niveluri nevăzute în trecut

Cenzura actuală a atins niveluri nevăzute în trecut și, cu toată tehnologia avansată disponibilă, acest complot nefericit pentru a reduce la tăcere gânditorii și a ascunde adevărul ar putea afecta toate formele de vorbire.

Este din ce în ce mai dificil să găsești informații veridice, deoarece cele precum Google, Amazon, YouTube, Facebook, Twitter și multe alte locații elimină conținutul și accesul la conținut într-un ritm fulgerător.

Rareori trece o zi fără ca ceva ce citesc sau să cercetez pe aceste site-uri să fie luat în jos sau ascuns.

Acest lucru poate duce doar la o lume consumată doar de propagandă, garantând astfel că numai narațiunea de stat va fi prezentată în orice format mainstream sau ușor accesibil.

Aceasta este o situație periculoasă, mai ales având în vedere probabilitatea ca prin vaccinare sau alte metode, o mare parte a populației să devină în curând supusă experimentării transumane în care nanoparticulele și cipurile injectabile ar putea fi utilizate pentru a modifica comportamentul uman.

Tiranii de-a lungul istoriei omenirii au cenzurat scrierea și vorbirea pentru a-și proteja structura puterii

Acesta nu este un fenomen nou, întrucât tiranii de-a lungul istoriei umane au cenzurat scrierea și vorbirea pentru a-și proteja structura de putere.

Puterea este mereu tulburată de oricine îndrăznește să gândească și de oricine îndrăznește să pună la îndoială.

În vremurile străvechi și nu atât de vechi, cărțile erau arse pentru a împiedica populația să aibă acces la orice material care nu era acceptat de tron ​​sau de autoritatea politică actuală.

În cazurile de rezistență la autoritatea „înaltă”, mulți au fost, de asemenea, uciși de stat și, în multe cazuri, aceste „curățări” erau direcționate către clasa educată, deoarece aveau capacitatea de a gândi critic și de a-și exprima ideile în mod public.

Cei care dețin puterea prin forța armelor nu vor permite niciodată critici și disidențe, deoarece acest lucru ar putea duce la ostilitate și insurecție din partea poporului.

În acest timp al Covidului și al acestei pandemii de virus fals, lucrurile s-au schimbat parțial, dar multe sunt așa cum a fost întotdeauna de-a lungul istoriei.

Acesta este unul dintre motivele pentru care istoria este atât de importantă, deoarece, indiferent de progres și inovație, motivele care stau la baza clasei conducătoare s-au schimbat puțin în timp.

Banii, puterea și controlul au fost întotdeauna preocupările cheie ale clasei conducătoare, doar că metodele de păstrare a puterii și controlului s-au schimbat.

În loc de sabie și ghilotină, propaganda și frica au devenit principalele instrumente folosite pentru a păcăli oamenii în conformitate. Pentru ca propaganda să funcționeze, eliminarea disidenței este imperativă.

Cenzura joacă un rol uriaș în orice efort de a obține sprijinul maselor, deoarece fără posibilitatea de a ajunge la cea mai mare parte a poporului, spunătorii adevărului sunt marginalizați și sunt evitați și ridiculizați ca fiind confruntători și teoreticieni ai conspirației.

Duminică, 20 Septembrie, 2020 - 10:00

Când citeşti o carte scrisă de un evreu, te aştepţi ca (aproape) orice abordare să fie (1) sub influenţa religiei iudaice, care are pretenţia că este religia „poporului ales al lui Dumnezeu” și (2) cu elogii la adresa realizărilor poporului evreu.

Citind cele trei cărţi scrise de „evreul pur sânge” Yuval Noah Harari[2] rămâi şocat de modul de abordare cu totul și cu totul diferit al religiei, în general și al celei iudaice, în special.

Sunt texte pe care citindu-le eşti tentat să îl consideri pe Harari că este un trădător de neam și un antisemit.

Pentru a se înţelege cât mai corect modul „şocant” de abordare a religiei de către  „evreul pur sânge” Harari, în Nota nr. 1 de la sfârşitul acestui articol am făcut o scurtă prezentare a acestuia.

După ce ai citit cu atenţie cele trei cărţi ale lui Harari rămâi cu convingerea că acesta este un evreu genial, cu o concepţie despre viaţă, despre lume și despre religie care va schimba modul de gândire al multor oameni de pe întreaga planetă, indiferent de concepţia lor despre viaţă și despre religia lor.

Cei care se îndoiesc de această afirmaţie le recomand să citească fie și numai trei pagini, respectiv cele de la  nr. 195 la nr. 198 ale paragraful intitulat „Fizică evreiască, biologie creştină” din cartea „21 de lecţii pentru secolul XXI”.

Harari afirmă că[3], până în jurul anului 1800, evreii nu au jucat un rol semnificativ în progresul ştiinţei, nu au contribuit câtuşi de puţin la declanşarea Revoluţiei Ştiinţifice.

Excepţie a făcut Spinoza[4], dar și acesta a fost renegat de către comunitatea evreiască pentru că avea o gândire neconformă cu religia iudaică.

În timp ce până la începutul secolului al XIX-lea minţile strălucite din lume studiau și promovau ştiinţa, evreii trăiau mai mult studiind Tora[5] și Talmudul[6] și rugându-se, neavând nici o contribuţie remarcabilă în ştiinţă.

Marea schimbare s-a produs începând cu secolul al XIX-lea cu evreii (1) din lumea occidentală, (2) care au trecut din sinagogi[7] în laboratoare şi (3) care au adoptat stilul de viaţă și viziunea asupra lumii din ţările cele mai dezvoltate.

Tot mai mulţi evrei au început să studieze asiduu în cele mai prestigioase universităţi și centre de cercetare din lume, precum în Germania, Franţa și Statele Unite.

Având o bogată zestre cerebrală, o mare dorinţă de a-și dovedi și de a-şi pune în valoare potenţialul lor intelectual, fiind educaţi și disciplinaţi, aceştia au reuşit să obţină succese remarcabile, din ce în ce mai mari, până când au ajuns să uimească lumea și să capete recunoaştere internaţională.

Evreii care au continuat să trăiască în rugăciuni, au rămas cu rugăciunile.

Sâmbătă, 19 Septembrie, 2020 - 00:00
Propaganda antiecumenistă și Noua Ordine Mondială

,,Sfântul și Marele” Sinod din Creta, din iunie 2016, reprezintă, în opinia mea, o întrunire menită să ofere o bază legală de aplicare a Super memorandumului semnat la Strasbourg în iunie 2014[1]. Este o parte a unui plan diabolic, cu urmări pe toate planurile. Este o întrunire menită să-l scoată pe Hristos din inimile oamenilor, Singurul lor Sprijin adevărat. Mă întreb de către cine ar putea fi considerat sfânt? Poate pentru dușmanii lui Hristos și a ideii de sfințenie! De către cei care vor să ne mintă, în loc să ne îndrume spre mântuire! Cum să se aducă o asemenea hulă Duhului Sfânt?

Am selectat câteva alineate sugestive din Super memorandum care, sub oblăduirea documentelor semnate la Sinodul din Creta, deja atestă punerea în aplicare a acestuia, din 2016! Mai întâi, voi cita câteva prevederi referitoare la Biserică.
10.b. Începând cu data de 20.10.2017 se introduc, în toate Bisericile creştine, instrumentele muzicale şi se vor organiza concerte nu doar cu caracter religios chiar în interiorul bisericilor. Dacă în Super memorandum Una Sfântă Sobornicească și Apostolească Biserică, adică Biserica Ortodoxă, este pusă pe același plan cu ereziile, la fel s-a întâmplat și la întrunirea din Creta, din 2016!

Iar concertele de toate tipurile deja au loc în unele parohii!

11.a. Începând cu data de 15.08.2017, conducător al Bisericii creştine devine Vaticanul.  De ce Vaticanul și nu Hristos? De ce a fost ales Vaticanul, dacă există atâtea mijloace de informare prin care se poate stabili care este adevărul în materie de credință creștină? Chiar dacă în documentele întrunirii din Creta nu s-a precizat acest lucru, se observă cum, profitându-se de erezia infailibilității papale, Papa este acceptat, în mod tacit, drept conducător în unele patriarhii, mai ales în Patriarhia Română, unde a fost deja primit cu un fast suspect.

Dacă strănută Papa la Vatican, Patriarhul Daniel, la București, își pune masca! Și îi obligă și pe ceilalți să procedeze la fel, indiferent de vârstă, alăturându-se, ca și Papa, puterii lumești! Dacă papismul a fost militarizat deja, se încearcă același lucru și la ortodocși! Așa se explică toate caterisirile nedrepte ale opozanților Trădării Ortodoxiei de la Creta și abuzurile comise asupra preoților care au luat atitudine față de această trădare! Dacă Papa acceptă ideea de pandemie, la fel procedează și Patriarhul Daniel, chiar depășindu-și în zel superiorul! Dacă Papa Francisc acceptă vaccinul contra COVID -19, probabil, îl va accepta și Patriarhul Daniel! Nu contează ce conține și ce efecte are pe plan social și spiritual!

Iată un rezumat al materialului video https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=oRm39OMO4MY&feature=emb_title (,,Apel de trezire către umanitate. Se pregătește vaccinul luciferaza!”):

,,Rezumativ, clipul vorbește despre transhumanism, adică despre trecerea de la omul actual (homo sapiens, omul 1.0), la omul “îmbunătățit” genetic sau prin bio-tehnologie, la omul re-editat (homo deus, omul 2.0). În clip se vorbește despre vaccinul celor de la Moderna, o companie de biotehnologie care lucrează la primul său vaccin, bazat pe ARN modificat genetic, odată cu care în corpul omului nou-normal se vor introduce o enzimă cu nume ciudat – luciferaza (s.n), cu rol de marker identitar, și niște nanoroboți – hydrogel, cu rol de conexiune permanentă la centrul de control și supraveghere operat de proprietar (s.n). În clip se vorbește, de asemenea, de implicarea armatei americane în proiect (prin DARPA) și de obligativitatea vaccinarii sub pretextul neutralizării covid-19.”

Joi, 17 Septembrie, 2020 - 00:00
Avertismentul lui Soljenițân adresat Occidentului

Cu mai bine de jumătate de secol în urmă, pe când eram încă un copil, îmi amintesc că am auzit o serie de oameni în vârstă oferind următoarea explicație pentru marile dezastre care au avut loc în Rusia:  Oamenii l-au uitat pe Dumnezeu; de aceea toate acestea s-au întâmplat.

De atunci am petrecut aproape cincizeci de ani lucrând la istoria Revoluției noastre; în acest proces, am citit sute de cărți, am adunat sute de mărturii personale și am contribuit deja cu opt volume proprii la efortul de a îndepărta dărâmăturile lăsate de acea răsturnare. Dar dacă mi s-ar cere astăzi să formulez cât mai concis posibil principala cauză a Revoluției ruine care a înghițit aproximativ șaizeci de milioane de oameni ai noștri, nu aș putea să o spun mai exact decât să repet:  oamenii l-au uitat pe Dumnezeu; de aceea toate acestea s-au întâmplat.

Mai mult, evenimentele Revoluției Ruse nu pot fi înțelese decât acum, la sfârșitul secolului, pe fondul a ceea ce sa întâmplat de atunci în restul lumii. Ceea ce apare aici este un proces de semnificație universală. Și dacă aș fi chemat să identific pe scurt trăsătura principală a  întregului  secol al XX-lea, și aici, aș fi în imposibilitatea de a găsi ceva mai precis și mai înverșunat decât să repet încă o dată:  oamenii l-au uitat pe Dumnezeu.

Deficiențele conștiinței umane, private de dimensiunea sa divină, au fost un factor determinant în toate crimele majore din acest secol.

Deficiențele conștiinței umane, private de dimensiunea sa divină, au fost un factor determinant în toate crimele majore din acest secol. Primul dintre acestea a fost Primul Război Mondial și o mare parte din situația noastră actuală poate fi urmărită înapoi. A fost un război (a cărui amintire pare să se estompeze) atunci când Europa, plină de sănătate și abundență, a căzut într-o furie de auto-mutilare care nu a putut să nu-și scape puterea timp de un secol sau mai mult, și poate pentru totdeauna. Singura explicație posibilă pentru acest război este o eclipsă mentală printre liderii Europei, datorită conștientizării pierdute a unei Puteri Supreme deasupra lor. Doar o amărăciune fără de Dumnezeu ar fi putut muta statele aparent creștine să folosească gaz otrăvitor, o armă atât de evident dincolo de limitele umanității.

Același fel de defect, defectul unei conștiințe lipsite de toate dimensiunile divine, s-a manifestat după al doilea război mondial, când Occidentul a cedat tentației satanice a „umbrelei nucleare”. Era echivalent cu a spune: Să eliminăm grijile, să eliberăm generația tânără de îndatoririle și obligațiile lor, să nu facem niciun efort pentru a ne apăra, să nu spunem nimic despre apărarea altora - să ne oprim urechile către gemetele emanate din Est și să trăim în schimb în căutarea fericirii. Dacă pericolul ar trebui să ne amenință, vom fi protejați de bomba nucleară; dacă nu, atunci lăsați lumea să ardă în Iad pentru tot ce ne pasă. Starea jalnic de neajutorată în care s-a scufundat Occidentul contemporan se datorează în mare măsură datorită acestei erori fatale: credința că apărarea păcii nu depinde de inimile puternice și de oamenii statornici,

Lumea de astăzi a atins un stadiu care, dacă ar fi fost descris până în secolele precedente, ar fi strigat strigătul: „Aceasta este Apocalipsa!”

Cu toate acestea, ne-am obișnuit cu acest gen de lume; chiar ne simțim ca acasă în ea.

Dostoievski a avertizat că „mari evenimente ar putea veni asupra noastră și ne vor prinde nepregătiți intelectual”. Tocmai asta s-a întâmplat. Și a prezis că „lumea va fi salvată numai după ce va fi posedată de demonul răului”. Dacă va fi cu adevărat salvat, va trebui să așteptăm și să vedem: acest lucru va depinde de conștiința noastră, de luciditatea noastră spirituală, de eforturile noastre individuale și combinate în fața circumstanțelor catastrofale. Dar s-a întâmplat deja că demonul răului, ca un vârtej, înconjoară triumfător toate cele cinci continente ale pământului ...

Marţi, 15 Septembrie, 2020 - 00:00

Există întotdeauna o scuză pentru a pune restricții totalitare asupra publicului. Există întotdeauna un motiv. Și, adesea, aceste motive sunt concepute pentru a părea logice și practice în acel moment. În Germania, după Primul Război Mondial și până la începutul anilor 1930, militanții bolșevici și Partidul Comunist German (KPD) s-au angajat în sabotaj economic agresiv, violență pe stradă și chiar asasinate. Această situație, alături de Marea Depresiune, a determinat clasa de mijloc germană să susțină Partidul Național Socialist și cel de-al Treilea Reich (fascism). O mare parte din poveste se concentrează pe ororile naziștilor, dar mulți oameni nu sunt conștienți de amenințarea extremă a revoluției comuniste în Europa în acest moment, o amenințare care a fost folosită de naziști ca o justificare perfectă pentru construirea un stat de poliție. Fără existența unui comunism dur, fasciștii nu ar fi avut niciodată sprijinul public necesar pentru a se ridica la putere. În Rusia, după revoluția bolșevică, poliția secretă Cheka a fost creată în numele prevenirii „contrarevoluției”. Acesta este un aspect interesant comun comunismului în special; se agață disperat de narațiunea că ELI sunt „revoluționarii” chiar și atunci când au toată puterea. Deci revoluția nu se oprește niciodată pentru că există întotdeauna oameni care nu sunt de acord cu comunismul. Oricine refuză să respecte mandatele marxiste devine un dușman imperialist și un bogeyman și este prezentat ca un exemplu de ce revoluția trebuie să continue pentru totdeauna. Statul polițienesc trebuie să existe pentru totdeauna pentru a eradica clasele malefice care se ascund în umbră. În timpul epidemiei de gripă spaniolă din 1918, un virus cu o rată a mortalității mult mai mare în rândul tinerilor americani decât coronavirusul de astăzi, marile orașe americane precum New Orleans au introdus legislația marțialismul și închiderea economiei; au închis școli, biserici, mijloace de transport în comun și locuri de recreere. Desigur, în ciuda acuzațiilor făcute în urma Covid, aceste măsuri au contribuit cu greu pentru a opri răspândirea virusului și publicul a fost frustrat de incapacitatea sa de a funcționa în economia de zi cu zi (sună familiar). Oamenii au început să se răzvrătească împotriva restricțiilor care duceau la deteriorarea situației financiare și guvernele puteau face puțin în acest sens. Am observat că mass-media obișnuită a încercat, în ultimele șase luni, să rescrie istoria gripei spaniole ca și cum măsurile legii marțiale ar fi fost un succes, chiar dacă, în cele din urmă, gripa a făcut-o. și-a urmat cursul natural în majoritatea orașelor americane. Infecțiile și decesele au continuat fără întrerupere până când virusul a ars și a dispărut (nu s-a produs niciodată un vaccin eficient, deși multe încercări nu au avut succes, din cauza presupunerii că boala a fost bacteriană). Acțiunile legii marțiale au servit doar pentru a trage cronologia virusului. Ai putea spune că acum o sută de ani, guvernele nu aveau aceleași instrumente ca și astăzi. Dar suntem cu adevărat atât de departe? Virologii au lucrat la un vaccin SARS eficient de aproape două decenii, fără prea mult succes ; ideea că pot dezvolta un vaccin eficient împotriva Covid în termen de un an (așa cum sugerează multe guverne) pare absurdă. Istoria ne arată că atunci când vaccinurile sunt produse în grabă de autorități, se întâmplă lucruri foarte rele. Indiferent de măsurile de izolare, ratele de infecție continuă să crească în multe țări, justificând blocaje chiar mai lungi sau mai frecvente. Acest lucru creează un ciclu nesfârșit de instabilitate economică pe care publicul nu îl poate suporta, iar mulți oameni încep să se întrebe care este utilizarea restricțiilor pandemice? Acest lucru nu este evident pentru a încetini virusul și pentru a salva vieți, deoarece este puțin probabil ca un vaccin eficient să fie dezvoltat la timp pentru ca măsurile de izolare să fie importante. Dar dacă doriți să construiți rapid un sistem totalitar, atunci utilizarea unei amenințări globale pentru sănătate ca justificare ar putea fi calea de urmat.

Luni, 14 Septembrie, 2020 - 08:28

Virușii mută, nu există nicio îndoială, tocmai din acest motiv vaccinul antigripal trebuie actualizat în fiecare an.

„Videoclipul în care Laurence Camoin, profesor de hematologie și Didier Raoult au vorbit ieri, a fost cenzurat de YouTube. De ce ?

„Marile personalități ale lumii științifice” care s-au răspândit pe rețelele de socializare în mesaje de ură irepresionabilă (după ce au mers atât de departe încât să vorbească despre Didier Raoult în New York Times) sunt probabil la originea mai multor rapoarte.

Nu ar trebui să știți nimic despre diferitele mutații ale virusului și despre factorii trombotici asupra cărora acționează hidroxiclorochina, un medicament utilizat din ce în ce mai mult în lume. „Nu există un singur virus. Am detectat șapte mutanți care au circulat ”, a spus cercetătorul de la Marsilia. Potrivit acestuia, „probabil că aceasta nu este o veste proastă”.

„Din iulie, de la apariția acestui al doilea act, genomurile pe care le avem nu sunt aceleași cu cele pe care le-am avut înainte […] Nu există un singur virus. Am detectat șapte mutanți care au circulat [...] Mutațiile pe care le vedem sunt asociate cu degradarea organismelor [ale virusului, nota editorului]. Când se întâmplă, este pentru că lucrurile merg prost pentru bestie ”, a spus Didier Raoult pentru Radio Classique.

Catastrofă: doar vaccinul rus ar funcționa ...

Suntem într-adevăr într-o competiție și într-o cursă geopolitică, aproape mai mult decât sănătatea. Seamănă puțin cu cucerirea spațiului și cucerirea lunii. Mai mult, rușii nu se înșeală și și-au numit vaccinul Sputnik 5 cu un vaccin bazat pe doi adenovirusuri care joacă rolul sateliților. Există toate aceste imagini apropiate de science fiction.

Printre cei mai avansați în cursa vaccinurilor, Universitatea din Oxford și laboratorul anglo-suedez AstraZeneca au anunțat că au semnat un acord cu Fundația Carlos Slim „pentru a produce între 150 și 250 de milioane de vaccinuri pentru toată America Latină cu excepția Braziliei, care va fi disponibilă în prima jumătate a anului 2021 ”.

Pentru a reuși, nu au ezitat să manipuleze studiul de recuperare, oferind doze letale de hidroxiclorochină pacienților; a fost necesar să se demonstreze că această moleculă veche nu era eficientă

Ideea este de a distribui un vaccin subcontinentului american la „prețuri rezonabile”, stabilite între 3 și 4 dolari pe doză. Laboratorul AstraZeneca și Universitatea din Oxford efectuează în prezent teste în mai multe țări, combinând faza 2 și 3. În total, 5.000 de voluntari au fost recrutați în Brazilia. În plus, 4.000 de britanici s-au înscris deja în studiile clinice efectuate de prestigioasa universitate.

Grupul farmaceutic britanic AstraZeneca a anunțat că a suspendat studiile clinice ale vaccinului său după apariția unei „boli potențial inexplicabile” la un participant. Aceasta este prima suspendare cunoscută a studiilor clinice pentru un vaccin de investigație împotriva Covid-19.

Comparând vaccinurile de la Oxford și centrul rus Gamaleïa, purtătorul de cuvânt al Kremlinului a indicat că vaccinul rus Sputnik V este „mult mai fiabil”, deoarece se bazează pe adenovirale umane, în timp ce cel al AstraZeneca este baza adenovirusului maimuței.

Săptămânalul britanic „The Lancet” a publicat rezultatele a două studii pentru vaccinul rusesc anti-Covid-19, efectuate în iunie-iulie a acestui an și care au implicat 76 de participanți, care au arătat că 100% dintre participanți au dezvoltat anticorpi împotriva noului coronavirus și că acestea nu au prezentat efecte secundare grave. Primele teste sugerează că vaccinul Sputnik V ar declanșa protecție împotriva coronavirusului pe termen mai lung decât cel al anticorpilor.

Vaccinul anti-COVID-19 rus "Sputnik V" a produs un răspuns imun la toți participanții la primele studii clinice, potrivit rezultatelor publicate vineri de jurnalul medical american The Lancet.

Rezultatele celor două studii, desfășurate în iunie-iulie anul acesta și care au implicat 76 de participanți, au arătat de fapt că 100% dintre participanți au dezvoltat anticorpi împotriva noului coronavirus și că aceștia nu au prezentat efecte secundare grave, d 'după The Lancet.

„Sunt necesare studii mari pe o perioadă mai lungă, inclusiv o comparație cu un placebo și o supraveghere suplimentară pentru a asigura siguranța și eficacitatea pe termen lung a vaccinului”, a adăugat analiza.

Șeful fondului de avere suveran Kirill Dmitriev a declarat joi într-un briefing online că vaccinarea „grupurilor de risc”, inclusiv a personalului medical, va începe și săptămâna viitoare, în mod voluntar.

Peste 20 de țări au solicitat achiziționarea unui miliard de doze de vaccin, a adăugat el. El a menționat că Rusia a fost de acord să producă vaccinuri în cinci țări.

Kirill Dmitriev a mai indicat că prevede începerea „vaccinărilor masive în Rusia în octombrie”, începutul livrărilor de vaccinuri în străinătate fiind programat pentru noiembrie sau decembrie. O delegație a Ministerului Sănătății din Arabia Saudită este așteptată să viziteze Moscova săptămâna viitoare, a adăugat el.

Rusia a acordat aprobarea de reglementare pentru primul vaccin COVID-19 încă din august, devenind prima țară care a făcut acest lucru.

Cu aceste rezultate publicate pentru prima dată într-un jurnal internațional și lansarea săptămânii trecute a unui studiu clinic avansat de 40.000 de persoane, Moscova a răspuns criticilor săi, în special în străinătate, a comentat Kirill Dmitriev, șeful fondului suveran rus care a ajutat la finanțarea vaccinului.

Protecția limfocitelor ar fi mai puternică decât cea a anticorpilor

Potrivit acestuia din urmă, cel puțin 3.000 de persoane au fost deja recrutate pentru procesul la scară largă al Sputnik V, ale cărui rezultate sunt așteptate în octombrie sau noiembrie.

Lancet a adăugat că studiile timpurii sugerează că vaccinul Sputnik V declanșează un răspuns de la anumite celule ale sistemului imunitar, limfocitele T. Acestea pot oferi protecție pe termen mai lung decât anticorpii împotriva coronavirusului.

Fiți siguri că nu mâine vom fi inoculați cu un vaccin rusesc, mass-media ne-au condus să credem că un medicament inofensiv a fost letal, apoi un vaccin rusesc ...

Sâmbătă, 5 Septembrie, 2020 - 00:00

Dialogul dintre Snowden şi interlocutorul său, Shane Smith, fondatorul revistei VICE. 

„Uitaţi de politică, avem o criză naţională! Suntem în război. Nu mai există politică!”

– Guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo.

Shane Smith: De ce pare că suntem atât de slab pregătiţi în faţa acestei pandemii? Ne comportăm ca şi cum nu am mai văzut niciodată un astfel de virus şi a apărut aşa din neant. Însă am avut în trecut SARS, MERS, ne-am mai confruntat în trecut cu astfel de probleme. Ba chiar ştiam că vom mai avea astfel de probleme în viitor şi cu toate astea nu ne-am pregătit deloc. Sau cel puţin pare că am fost luaţi complet prin surprindere că asta se întâmplă acum şi are un efect atât de profund. Dacă vorbeşti cu orice epidemiolog sau virusolog ţi-ar spune că ştiau demult că asta se va întâmpla!

Edward Snowden: Nu este nimic mai previzibil decât o criză de sănătate publică sau o pandemie, în condiţiile în care trăim în oraşe supraaglomerate cu poluare ridicată. E adevărat, orice academician sau cercetător care s-a uitat în această direcţie ştia ce va urma. De fapt, chiar şi serviciile de informaţii ştiau şi se pregăteau pentru pandemii. Eu însumi am citit rapoarte cu privire la acest lucru. Şi totuşi, când am avut cea mai mare nevoie de el, sistemul ne-a dezamăgit profund. Ceea ce consider grotesc la această situaţie este că oamenii cărora li se cere cele mai mari sacrificii sunt oamenii care au cel mai puţin de oferit!

Ni se spune mereu că suntem cea mai bogată ţară din lume. Dar când oamenii încep să rămână fără locuri de muncă, când nu se mai pot plăti chirii pentru că oamenii nu au de muncă, ne întrebăm… unde sunt resursele noastre? Când spitalele noastre spun că au nevoie de ventilatoare, unde este toată această măreaţă tehnologie care se foloseşte pentru a supraveghea întreaga populaţie până la cel mai mic detaliu? De ce nu ajută să creeze lucrurile care chiar salvează vieţi?

Telefonul mobil devine un lanţ legat de picior

Shane Smith: În Coreea de Sud, care s-a descurcat foarte bine măcar la aplatizarea curbei, Guvernul trimitea mesaje text pe telefon cetăţenilor care au intrat în contact cu persoane infectate de COVID-19, ceea ce înseamnă că ei ştiau cine are COVID-19 şi cu cine au intrat aceştia în contact. Ba chiar Guvernul le ştie şi numărul la care să le trimită mesajele. Guvernul ştie cum să îi contacteze.

Taiwan creează un aşa-zis „gard mobil electronic” prin care, dacă ştiu că eşti infectat, vor pune un gard electronic în jurul tău şi dacă părăseşti perimetrul vei intra în bucluc. Practic este ca şi cum telefonul tău mobil devine ca un lanţ legat de picior. Ne uităm la ce a făcut China. Au sudat uşile oamenilor cu ei în interior pentru a nu ieşi din blocuri. Noi am spus că din punct de vedere cultural nu putem să facem la fel şi totuşi cifrele de infectaţi au sărit în sus. Aşadar, sunt regimurile autocrate mai eficiente în aceste situaţii decât cele democratice?

Edward Snowden: Nu cred că este aşa. Există discuţii cum că în China se pot face lucruri pe care America nu le poate face. Asta nu înseamnă că ceea ce fac aceste ţări autocrate au cu adevărat o eficienţă mai mare. Sunt doar două lucruri pe care le ştim că sunt reale. Unul este că nimeni nu cunoaşte numărul exact de persoane infectate. Ceea ce putem şti în cel mai bun caz sunt persoanele depistate pozitiv în urma testelor efectuate. Când te uiţi mai atent la aceste structuri politice pe care eu le-aş numi autoritare ajungi să vezi că în loc să fie ghidată politica de ştiinţă şi de fapte, se întâmplă invers şi informaţiile care sunt făcute publice sunt influenţate politic.

Câtă încredere putem avea în cifrele oficiale

Asta nu este ceva nou. La fel s-a întâmplat şi cu gripa spaniolă din 1918, care nici măcar n-a pornit din Spania ci a fost cauzată de condiţiile în care au luptat soldaţii în timpul Primului Război Mondial. Atunci rapoartele au fost influenţate de forţele militare pentru a nu pune beţe în roate eforturilor militare, însă acum suntem ceva mai avansaţi decât atunci. Dar asta nu înseamnă că oamenii de la putere care observă că există un avantaj pentru ei din a ascunde, manipula sau nega cifrele nu vor alege să mintă. S-a întâmplat în trecut şi cu certitudine se poate întâmpla şi acum.

Joi, 3 Septembrie, 2020 - 00:00

Calitatea vieții unei națiuni este una dintre cele mai importante probleme politico-economico-medicale ale acesteia. De ea depind viitorul biologic, economic, social, cultural al respectivei comunități, cu alte cuvinte prestigiul și locul acestei națiuni în lume.

Rolul medicinei, devine astfel determinant în procesul ameliorării și menținerii calității vieții, însă demersul medical depinde exclusiv de condițiile politico-economico-administrative care i se oferă.

Calitatea este un termen care cuprinde o sumă de însușiri care diferențiază un lucru de celalalt, o stare de altă stare. În medicină ne interesează din acest punct de vedere: valoarea, exactitatea, acuratețea și perfomanța în activitate. Cu alte cuvinte, boli tratate bine și la timp, reintegrarea profesională și socială rapidă și de bună calitate, prevenirea îmbolnăvirilor și interesul primordial pentru om, fie el pacient sau sănătos. Calitatea vieții desfășurată și concepută în acest mod va fi răsplătită cu un ridicat grad de satisfacție din partea membrilor societății.

Sănătatea este cel mai important factor economic și cea mai mare avuție a unui popor. Din acest motiv, responsabilitatea pentru sănătate trebuie repartizată în mod egal între toți factorii amintiți ai sistemului. Ne aflăm în fața unei schimbari de paradigmă, adică trebuie să trecem de la un sistem medical centrat pe boală, la o viziune centrată pe persoană. Este nevoie de o abordare transversală a medicinei prin abordarea primordială a persoanei care trebuie văzută și cercetată în mod holistic.

Dezvoltarea durabilă având în centrul preocupărilor sale omul și sănătatea lui și a mediului, trebuie sa devină preocupările primordiale ale secolului nostru.

Medicina celor patru P – concept lansat de laureatul premiului Nobel pentru Medicina Luck Montagnier, pornește de la principiul fundamental al lui “ Primum non nocere ”.

Pentru a respecta principiul amintit, marele savant are în vedere patru elemente, pe care le consideră fundamentale pentru medicina – prezentului și a viitorului, pentru sănătatea și calitatea vieții omului și a planetei. Medicina celor 4 P propusă de Luck Montagnier constă în P1 medicina Predictivă – anticipativă, adică să ai inteligență, că pe baza evoluțiilor trecute și actuale în patologie și în starea de sănătate a colectivității să poți prevedea viitorul (cel puțin cel apropiat) și să te pregătești a-l întâmpina.

Predicția implică pe lângă studii științifice și interpretări aprofundate și spirit anticipativ. Anticipația inteligentă te scutește de a fi surprins de fenomen – rămânând fără replică în fața lui (situație nu rareori întâlnită în sistemul nostru actual de sănătate).

 

Fenomenul demografic, durata de viață, patologia geriartrică, bolile infecțioase, psihice, metabolice și nu în ultimul rând problema medicamentelor, sunt doar câteva dintre marile probleme de sănătate care au nevoie de o viziune anticipativă corectă.

Un singur exemplu, de acută actualitate, poate fi relevant: antimicrobienele devin ineficiente într-un ritm mult mai mare decât viteza găsirii și dezvoltării unor înlocuitori.

Să nu uităm că secolul XX a adus medicinei progrese nemaiîntâlnite în istoria sa, creând premizele și punând bazele unor reușite medicale uluitoare de care astăzi se poate beneficia. Ce facem noi pentru a le oferi românilor ?

Să nu uităm deasemenea că dezvoltarea nu are limite, pentru că inteligența și imaginația la rândul lor nu au limite.

Conducătorii sitemului de sănătate trebuie să includă în viziunea lor toate aceste elemente care trebuie să le anticipeze și să le gestioneze cu inteligența.

Miercuri, 2 Septembrie, 2020 - 00:00

Marius Albin Marinescu: Domnule profesor, v-am invitat să ne spuneți cum mai vedeți evoluțiile politice din SUA, în această perioadă dinaintea alegerilor prezidențiale. Pe plan internațional, omenirea este cutremurată de confruntarea dintre forțele internaționale globaliste și susținătorii suveranismului național. În SUA, această confruntare a luat forma unui adevărat război civil. Pe marginea acestei stări de fapt vă rog să ne faceți un comentariu despre cum vedeți dumneavoastră evoluțiile politice.
 

 
Corvin Lupu: Conflictul intern actual din SUA, ca și din UE, dintre globaliști și suveraniști este, după părerea mea, cea mai dură confruntare ideologică a epocii contemporane. Vreau să explic această afirmație și pentru aceasta am nevoie să reamintesc cititorilor noștri un scurt istoric. Până la Primul Război Mondial, ideologia capitalistă domina întreaga Europă și lume a Commonwealth-ului Națiunilor și era controlată financiar de bancherii evrei, atât la New York, cât și la Londra și în alte mari centre financiare ale lumii occidentale.
 
Revoluția bolșevică din Rusia a fost, în foarte mare parte, o creație a acestor bancheri, care au finanțat-o foarte puternic cu scopul de a elimina regimul țarist naționalist rus, care nu permitea evreilor preluarea controlului politic și economic asupra Rusiei, cea mai bogată țară din lume la care aspirau elitele financiare evreiești. În majoritate zdrobitoare bolșevicii au fost evrei. În paralel, Germania a finanțat și ea bolșevismul, cu scopul de a scoate Rusia din Primul Război Mondial și de a închide frontul de est, pentru a lupta pe un singur front, în vestul Europei. Apoi, prin intermediul internaționalismului proletar promovat de bolșevici, care a fost prima formă a globalizării, evreii urmăreau răspândirea influenței lor pe tot globul. Nu greșim când spunem că internaționalismul proletar și globalismul s-au confruntat în timpul Războiului rece (1945-1989) „cu mănuși”, pentru că aveau aceeași sorginte și un țel comun.
 
După Acordul (verbal) din Malta (2-3 decembrie 1989), modificarea modului de promovare a propriilor interese de către Federația Rusă și renunțarea la comunism, evreimea internațională a acaparat o influență mare și asupra acestei țări, prin intermediul oligarhilor evrei care s-au prăvălit asupra bogățiilor Rusiei. După 1999 și venirea la conducerea Federației Ruse a echipei naționaliste ruse conduse de Vladimir Putin, această țară a ieșit de sub dominația evreiască, oligarhii au fost puși sub control și ascultare și obligați să lucreze în favoarea și în profitul Rusiei. Cei care nu s-au supus au înfundat pușcăriile, sau au fost nimiciți economic. Unii au murit suspect.
 
După alegerile prezidențiale din 2016 din SUA, noua administrație de la Casa Albă, de la Pentagon și o parte a serviciilor secrete americane au declanșat lupta pentru eliberarea țării de sub stăpânirea aşa-zişilor „iluminați”, susținătorii principali ai globalizării despre care Donald Trump spunea că este „gogorița băgată forțat pe gâtul popoarelor”. Aşa-zişii „iluminați” sunt cei care controlează sistemul bancar american și internațional, Federal Reserve, Fondul Monetar Internațional și Banca Mondială. Desigur, ei controlează și cea mai mare parte a presei din sfera de influență a SUA. Întâmplător sau nu, aceștia sunt cu toții evrei. În cel mai înalt cerc al puterii globaliste ne-evreii sunt rarități și nu dețin decât o influență limitată și controlată. Cei mai importanți dintre ei sunt familiile evreiești Rothschild și Rockefeller. Dar mai sunt familii foarte importante de mari bancheri evrei. George Soros și Bill Gates, amândoi tot evrei, sunt actualmente cei mai activi globaliști, dar ei sunt actori executivi ai aşa-zişilor „iluminați”, interfața acestora, nu sunt decidenți principali, jucând rolul pe care îl deținea și Comisia Trilaterală, ai căror membri, Valéry Giscard d’Estaing (94 de ani), Henry Kissinger (97) și fostul prim-ministru al Japoniei, al cărui nume îmi scapă pe moment, sunt foarte în vârstă și nu mai am energia necesară ducerii luptei pentru dominația mondială. Comisia Trilaterală este factorul executiv al Organizației Bilderberg. Council on Foreign Relations, organizația care făcea președinților SUA recomandări cu putere de ordin, este o anexă a aşa-zişilor „iluminați”, din anticamera lor.
 

Subscribe to Special 1