Publicat: 1 Octombrie, 2020 - 00:00
Share

„Dacă sunteți prea slabi pentru a vă oferi propria lege, atunci un tiran va pune jugul asupra voastră și va spune:„ Ascultă! Strângeți dinții și ascultați! ” „Și tot binele și răul vor fi înecate în ascultarea de el”.

Friedrich Nietzsche

de: Gary D. Barnett
LewRockwell.com

De când privarea corpului și minții de oxigen și respirația dioxidului de carbon expulzat (CO2) sunt bune pentru sănătatea oamenilor?

De când este util să porți o acoperire parțială a feței care este de mai multe ori mai poroasă decât poate proteja împotriva oricărei penetrări a virusului?

De când ascunderea tuturor expresiilor față de alții nu dăunează psihologic?

De când este legitim și nu ipocrit ca statul să scoată în afara legii femeile musulmane de la îmbrăcămintea capului și a feței care fac parte din cultura lor și, în aceeași respirație, îi obligă pe toți americanii să-și acopere fețele cu o mască?

De când are vreun politician dreptul de a dicta întregii populații că trebuie să poarte măști sau orice alt tip de îmbrăcăminte?

De când, în zilele noastre, sclavia absolută a tuturor a devenit un pilon al societății americane?

Purtarea forțată a măștii datorită controlului politic asupra oamenilor este un aspect major al răspunsului tiranic la această „pandemie” de virus fraudulos.

Distanțarea socială, testarea forțată, carantinele, închiderea obligatorie a afacerilor, verificarea temperaturii, supravegherea în masă și orice alte invazii atroce ale vieții private sunt toate înjositoare și opresive, dar ordinele statale și locale susținute de organizațiile politice și de „sănătate” naționale poartă măști, este deosebit de instructiv pentru agenda reală căutată.

Această agendă este la fel de clară ca ziua și este pusă în aplicare nu numai ca un test al conformității societății în masă, ci și pentru a forța oamenii să se despartă și să elimine apropierea, expresia și emoția din psihicul uman.

Acesta este un exercițiu de stat cu intenția de a distruge spiritul publicului american

Acesta este un exercițiu de stat intenționat cu intenția de a distruge spiritul publicului american, lăsând doar o societate de drone nesimțite și ascultătoare care așteaptă următorul ordin dat de sus.

Oricât de rău a fost răspunsul totalitar al clasei conducătoare și politice la această așa-numită urgență, acesta pălește în comparație cu reacția jalnică a oamenilor acestei țări.

Pentru o populație care a pretins multă vreme statutul de superioritate față de toate celelalte de pe pământ, considerând că sunt excepționale, majoritatea s-au închinat față de autoritatea falsă a statului ca și cum ar fi sclavi care se închină în fața unui stăpân.

Aceasta este asemănătoare unei reacții religioase care ar putea fi posibilă numai dacă oamenii cred acum că statul este Dumnezeu. De ce altfel ar permite atât de mulți voluntari să se distrugă pe ei înșiși și pe familiile lor, respectând ordinele de a nu lucra pentru a-și susține mijloacele de trai?

De ce ar fi umiliți atât de mulți la fiecare pas, pentru că erau prea înspăimântați să pună la îndoială astfel de măsuri draconice care să fie puse în aplicare fără ca măcar o urmă de adevăr să fie evidentă.

Cum ar putea chiar oamenii care și-au avut viața în mod intenționat distrusă de statul pe care îl sancționează și îl susțin, să ignore toate minciunile care au fost expuse mereu despre această farsă pandemică? Cum ar putea un om gânditor să nu poată vedea natura absurdă a acestei escrocherii numită Covid-19? Cum ajunge o populație în masă la această stare de ignoranță?

Obținerea conformității de către stat a purtării obligatorii a măștii este testul suprem al acceptării turmei la guvernare

Obținerea conformității de către stat a purtării obligatorii a măștii este testul suprem al acceptării turmei la guvernare și va fi folosit ca măsură de către autoritatea de guvernământ de elită revendicată pentru a vedea cât de departe poate merge statul în eforturile sale de a supune publicul american.

De asemenea, va acționa ca un ghid pentru toate atrocitățile viitoare planificate de monștrii din vârful piramidei de control.

Aceasta va include momentul eliberării următorului vaccin otrăvitor și mortal Covid.

Când majoritatea tuturor se sperie mai mult de acest virus fals decât de a pierde toate libertățile, vaccinul va apărea în mod magic. Acest lucru se va întâmpla în următoarele câteva luni, cu excepția cazului în care va fi pus la dispoziție chiar înainte de alegerile prezidențiale farcice pentru a spori șansele titularului.

Indiferent de momentul în care este eliberat, se va baza pe o decizie politică, nu pe vreo eficacitate imposibilă a preparatului contaminat conceput să dăuneze pentru a avansa o anumită agendă.

Întregul fiasco și pandemia fabricată planificate de mult au fost organizate pentru a iniția și perpetua o resetare globală care va include schimbări cataclismice pentru întreaga umanitate.

Acest lucru necesită distrugerea economică la nivel mondial, conformitatea totală a populației, un sistem monetar nou și restructurat, urmărirea și urmărirea în masă pentru a obține un stat de supraveghere totală la nivel mondial și o construire a infrastructurii tehnocratice controlate care începe în toate orașele mari, cu extindere în timp.

SUA este capul șarpelui și, atunci când elitele puterii americane câștigă controlul total asupra acestei populații, restul lumii se va alinia.

Americanii sunt cele mai mari șanse pe care le are lumea în acest moment pentru a evita această răsturnare dictatorială oligarhică globală

De aceea, americanii sunt cele mai mari șanse pe care le are în acest moment lumea de a evita această răsturnare dictatorială oligarhică globală, dar în prezent, aceasta este una dintre cele mai puțin rezistente și mai slabe populații de pe pământ. Această dinamică va trebui să se schimbe înainte ca orice disidență de succes să poată lua forma.

Primul ordin al lucrărilor ar trebui să fie eliminarea oricărei purtări obligatorii a măștii. Acest lucru ar putea fi realizat cu ușurință dacă un număr mare de oameni renunță pur și simplu la a purta măști.

În orice societate liberă, purtarea sau purtarea unei măști pentru protecție faux ar depinde de fiecare individ. Dacă o afacere privată reală ar alege să o solicite sau nu, aceasta ar fi alegerea lor, dar nimeni nu ar fi obligat de guvern la nici un nivel să poarte sau să nu poarte niciun fel de acoperire a feței.

Cu alte cuvinte, nimeni nu ar trebui să se conformeze oricărui ordin guvernamental emis de vreo amenințare de forță. Din moment ce guvernul există din păcate, acesta ar putea sugera în mod legitim idei pentru public, dar fără nici o cerință atribuită.

Acest lucru ar lăsa sistemul de guvernare mascat, așa cum ar trebui. În trecutul îndepărtat, când oamenii din această țară au înțeles necesitatea și sfințenia libertății, guvernul din zonele de restricție a poporului a rămas impotent.

Așa cum am scris recent în acest articol :

„Puterea și controlul sunt aspectele fundamentale și convingerile de bază ale tuturor acțiunilor guvernamentale. Guvernul, chiar dacă cea mai puternică clasă conducătoare a elitelor bancare, corporative și bogate pretinse să o controleze, este brațul de aplicare al puterii reale.

Prin urmare, guvernarea este cea mai apropiată de popor și, prin demolarea puterii guvernamentale, nivelul superior al clasei conducătoare devine expus și vulnerabil și mai neprotejat. Așadar, rezistența în masă împotriva guvernului poate duce la dărâmarea sistemului puterii și controlului și ne poate ajuta să ne conducem înapoi la mai multă libertate și mai puțină opresiune ”.

Compaciența și conformitatea sunt inutile și vor duce doar la servitute. Momentul acțiunii este acum sau niciodată. (Health impact news)

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: