Publicat: 22 Iunie, 2020 - 09:00
Share

Ambasadoarea Franţei în România, doamna Michele Ramis, a participat, vineri seară, la o proiecţie de film în aer liber, în grădina Institutului Francez din România, acesta fiind primul eveniment public la care domnia sa participă, după perioada de izolare.

Cu această ocazie, doamna Michele Ramis a subliniat importanţa reluării evenimentelor culturale, respectând cu stricteţe regulile sanitare pentru limitarea răspândirii infecţiei cu noul coronavirus.

" În perioade de incertitudine precum cele prin care trecem de câteva luni, este esenţial să dăm dovadă de responsabilitate şi să ne protejăm, dar şi să ne adaptăm şi să inovăm. Şi exact asta încercăm să facem cu lansarea ciclului 'Elvire Popesco în aer liber', care propune proiecţii de film în fiecare seară", a explicat Ambasadoarea Franţei.

De asemenea, Ambasadoarea Franţei în România a mulţumit publicului cinematografului Elvire Popesco, în contextul în care cinematograful Institutului Francez a fost, în 2019, pentru al doilea an consecutiv, cel mai frecventat cinema cu un singur ecran din România, cu peste 75.000 de spectatori. Tot în termeni de audienţă, cinematograful Elvire Popesco se situează pe primul loc în reţeaua mondială a Institutelor Franceze, surclasându-le pe cele din Berlin şi din Londra.

Proiecţia de film a fost organizată cu respectarea tuturor măsurilor de siguranţă impuse de autorităţi pe perioada stării de alertă.

Cinematograful Elvire Popesco este unul dintre puţinele săli de cinema din Bucureşti care oferă proiecţii în aer liber. Programul pentru următoarele proiecţii poate fi regăsit aici https://eventbook.ro/hall/cinema-elvire-popesco.

Toate cele cincizeci de bilete puse în vânzare online pentru proiecţia acestui film au fost epuizate.
 

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: