Publicat: 18 Decembrie, 2012 - 20:56
Share

În amintirea Revoluţiei din Decembrie 1989, cei mai buni şahişti care s-au întrecut în turneu „Memorialul Revoluţiei din decembrie 1989”, vor fi premiaţi Vineri, 21 Decembrie, începând cu ora 13.00, la Centrul Administrativ al Sectorului 2.

Peste 100 de sportivi, deopotrivă copii şi adulţi, iubitori ai sportului minţii, se întrec în aceste zile în competiţiile desfăşurate pe categorii de vârstă, sub atenta supraveghere a arbitrilor desemnaţi de Federaţia Română de Şah.

 La ceremonia de premiere organizată pentru şahişti de primarul Neculai Onţanu,  vor participa concurenţii clasaţi pe primele locuri, care vor primi diplome şi premii substanţiale în bani, obţinute prin intermediul sponsorilor.

Edilul sectorului 2 consideră că, prin încurajarea şi premierea sportivilor din toate domeniile, se pot descoperi noi talente care să realizeze sport de performanţă, se favorizează dezvoltarea personalităţii copiilor în planul integrării sociale, al iniţiativei, în spiritul competiţiilor şi al fair-playului.

Aflat la cea de-a XI-a ediţie, turneul este organizat de Primăria Sectorului 2 şi Sport Club Juventus Bucureşti.