Publicat: 9 August, 2020 - 13:48
Share
O gardă militar(izat)ă a însoțit cortegiul până la cimitir

Interlopul Emi Pian, liderul clanului Duduienilor, a fost înmormântat astăzi. Cortegiul funerar care s-a îndreaptat spre capela unde a fost depus sicriul, escortat de polițiști.

Duminică diminața a fost agitație în curtea casei familiei lui Emi Pian, și pe stradă. Zona erae împânzită de jandarmi și polițiști care, de mai multe zile, de la violențele care au dus la uciderea lui Pian, asigură paza (?) în scopul evitării eventualelor conflicte care pot apărea între clanuri.

Gheorghe Emanuel Richard, din clanul Rinu, a fost acuzat de uciderea lui Emi Pian, liderul clanului Duduienilor.

„Din probatoriul administrat a rezultat că, pe fondul unui conflict spontan, izbucnit în timpul unui joc de noroc, bărbatul de 26 de ani ar fi aplicat victimei, un bărbat de 39 de ani, lovituri cu un obiect ascuțit, cauzându-i plăgi profunde, leziuni ce au impus transportarea victimei la spital, unde aceasta a decedat la scurt timp de la internare”, informau procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, în vârstă de 39 de ani, a fost ucis, în noaptea de luni spre marți, după ce a fost înjunghiat la o partidă de barbut cu miză mar, într-un conflict dintre mai mulți interlopi, în sectorul 6.

Tag-uri Nume: