Publicat: 9 Aprilie, 2020 - 11:23
Share

Președintele CJ Ilfov, Marian Petrache este în legatură cu autoritățile competente. Vicepreședintele CJ, Rizia Tudorache, este în teren și azi pentru a vedea exact ce se întâmplă și pentru a ajuta pompierii și poliția. În momentul de față terenul de 120.000 mp fumegă în continuare pe o suprafață de 5000 mp, iar pompierii intervin cu 16 autospeciale. Ei estimează că vor putea lichida incendiul până în jurul orei 16.00.

Consiliul Județean Ilfov nu are atribuții pentru a lua măsuri pe respectivul teren, competența fiind a Poliției și a Gărzii de Mediu.

Consiliul Județean Ilfov a făcut adresă către Garda de Mediu, pentru a afla cum s-a ajuns la această situație, ce măsuri ia ca să nu se mai întâmple și ce sancțiuni a dat.

Importantă, de asemenea, este ancheta poliției, care trebuie să elucideze cine e de vină pentru poluarea care a afectat atâția oameni.

Reprezentanții Consiliului Județean își exprimă regretul pentru că sunt afectați atâția oameni din cauza poluării din Periș. Vă asigurăm că luăm toate măsurile legale, în atribuțiile noastre, pentru a grăbi rezolvarea acestei probleme de mediu.
 

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: