Publicat: 4 Mai, 2016 - 19:48
Share

Fostul premier Victor Ponta acuză de ”incompetență ori ticăloșie” ANAF-ul care a publicat pe site lista datornicilor români, însă a omis de pe listă ”toate societățile aflate în insolvență, ale căror datorii totale erau estimate la 10 MILIARDE de RON”

”Am văzut "lista datornicilor" la bugetul de stat - praf în ochi pentru presă. CNH sau TVR nu o sa plătească niciodată că nu au de unde, iar "European Food" nu plătesc pentru că au decizii internaționale să primească da la Statul român mai mult decât au ei de dat! Interesant este cine a fost "omis" de pe lista! Și mă refer la toate societățile aflate în insolvență, ale căror datorii totale erau estimate la 10 MILIARDE de RON! Bani nu glumă!”, a scris Ponta pe Facebook.

”Știți de ce nu se publică și acea listă!?”

”Ghici ghicitoare - pe primul loc cu aproape 100 milioane de RON (peste 20 milioane Euro) datorii doar la bugetul de stat se află "Realitatea Media"! Da, aia unde "Napoleon cu batistuță" și "Analistul politic interplanetar" mai încearcă încă zilnic să îl pupe în fund și în case pe "Președintele Lor"! Unde fac Gorghiu, Blaga și Perdoiu emisiuni fabuloase cu rating zero, unde Marian Munteanu este prezentat ca noul Petrache Lupu de la Maglavit și unde se mai screm să atace forțos pe toți "dușmanii poporului" - inclusiv pe amețitul de Ludovic Orban care tocmai dorea să îi cotizeze lui "Analistul Interplanetar" cam 30.000 euro cash (dar ghinion nu i-a lăsat DNA)!”, a mai scris Victor Ponta.

”Deci pe 25 milioane de euro bani publici se țin doi lăutari care cântă și ei de doi poli la cine dă banul! Și au fost și "șterși" de pe lista datornicilor ca oamenii s-au obișnuit să fie fraieriți pe banii lor! Bună afacere pentru contribuabilul român! Dar în afară de ăștia pe care îi știm deja, oare pe cine mai protejează ANAF-ul "tehnocrat" și nu îi da pe lista!? O să aflăm vreodată!? Dvs. ce credeți?”, a mai scris Victor Ponta.