Publicat: 11 Iunie, 2014 - 19:14
Share

Preşedintele PNL Sfântu Gheorghe, Mădălin Guruianu, arată, într-o declaraţie de presă dată publicităţii miercuri, că, în ultima perioadă, liderii UDMR şi PSD din Covasna par a fi "în cea mai mare opoziție una față de alta", se acuză reciproc, își solicită în public una alteia diverse lucruri, "ca și cum ar avea diferențe ideologice mari și greu de depășit".

Guruianu consideră că, prin aceste acţiuni publice, liderii judeţeni ai UDMR şi PSD nu vor altceva decât să creeze artificial "așa-zise conflicte" între cele două formaţiuni, pentru a da impresia că nu se înțeleg deloc.

"Cred că bănuiţi de ce se feresc și unii și alții. Este extrem de simplu și ar face orice să manipuleze și să prostească lumea din jur. Cum să stai împreună la guvernare, să împarți beneficiile/banii, dar să nu afle electoratul tău sub nicio formă asta. Cum altfel decât să acoperi totul cu «fumigene» care de care mai bombastice. Altfel ar putea să te afecteze grav și pe termen lung ca și partid. Cum să mai fii tu credibil reprezentant al maghiarilor când guvernezi împreună cu urmașii lui Iliescu, plus traseiștii lui Oprea de la UNPR, cu securiștii lui Voiculescu, ba în curând chiar și cu otv-iștii lui Dan Diaconescu? Dar cum să mai fii tu credibil reprezentant al românilor din Covasna, când ești la guvernare cu cei de la UDMR și PCM și nu prea reușești să impui niciun fel de măsură benefică pentru românii de aici? Coaliția PSD/UNPR/PC-UDMR/PCM, din nefericire existentă «pe sub masă», așa cum atrăgeam atenția anul trecut, chiar și în perioada când USL exista la nivel central, afectează grav votanții ambelor partide și de fapt este o palmă dată alegătorilor lor și în fond, nouă tuturor", susţine liderul PNL Sfântu Gheorghe.