Publicat: 17 Septembrie, 2020 - 20:33
Share

: Un test simplu pentru toti cei care nu sunt siguri de faptul ca  situatia nemaiîntâlnita(imposibil de explicat in mod rational !! )in istoria omenirii, pe care o trăiesc cu suferinta si amărăciune de 6 luni , care a bulversat viețile a miliarde de oameni , este rezultatul unei politici globalist- altruiste ,a unei politici care nu urmărește decit binele cetățenilor și nicidecum interesele grupurilor de putere nationale si  multinaționale ...sau ..este rezultatul  unei  înțelegeri supranationale ,a unor grupuri oculte care se autointitulează  "elita mondiala "  si care urmăresc un plan ascuns,si   care ,cu siguranta, nu își propune ca oamenii de pe pământ sa fie cu toții fericiți ! 
Dacă aveți un răspuns clar,simplu,logic ,real si  argumentat științific la întrebările de mai jos înseamnă  ca am întrat ,cu ajutorul acestui Corona virus, intr-o epoca noua ,măreață o epoca in care toti politicienii lumii s-au transformat peste noapte in slujitori devotați ai cetatenilor care nu se mai gândesc la nimic altceva decit la binele fiecăruia dintre noi ! 
Dar dacă  nu găsiți  răspunsuri la aceste întrebări este momentul sa va reconsiderati  punctul de vedere și sa începeți sa cercetați, sa analizati cu spirit critic ce s-a întâmplat în aceste 6 luni pentru a găsi adevarul si astfel de a incepe sa va aparati drepturile și libertățile câștigate cu atâtea sacrificii in trecut !

: DE CE? 

1.De ce sunt impuse mastile daca NU EXISTA nici un studiu stiintific oficial ca purtarea acestora ar preveni la raspandirea coronavirusului nou?

2. De ce sunt impuse mastile daca OFICIAL (asa spun producatorii pe etichete si ANPC) acestea nu protejeaza impotriva virusurilor? Pe scurt, care este tipul de masca OMOLOGAT oficial care ar proteja impotriva coronavirusului nou?

3.De ce nu se face diferenta CLARA intre mastile chirurgicale si mastile „medicinale” existente in faramacii si comert? Mastile chirurgicale (minim 10 euro) sunt concepute ca BIO-RESPIRABILE si nu exista pe piata, ele vin direct in spitale, in timp ce masca „medicinala” (0.50 euro) NU ARE filtre bio-respirabile?

4.De ce NU SE SPUNE ca mastile chirurgicale NU PROTEJEAZA impotriva virusurilor, ele fiind concepute pentru a impiedica secretiile umane pentru mediul septic necesar interventiilor medicale?

3.De ce suntem diagnosticati ca si purtatori de coronavirus nou daca testele pot fi OFICIAL fals-pozitive in procent de minim 30% (asa spune producatorul). Producatorul testelor mai spuen OFICIAL ca aceste teste SA NU FIE FOLOSITE pentru diagnosticare deoarece acestea identifica TOATE coronavirusurile si nu se stie daca printre acestea exista si coronavirusul nou, deci poti fi GRESIT diagnosticat cu covid?

4.De ce la diagnosticare se face DOAR un test, iar dupa „tratament” se fac OBLIGATORIU 2 teste? De ce NU ESTE PERMIS inca un test la diagnosticare?

5.De ce copiii SUNT OBLIGATI sa poarte masca daca e dovedit OFICIAL ca NU EXISTA mortalitate la copiii, iar procentul de infectare a acestora este EXTREM de mic?

6.De ce copii SUNT OBLIGATI sa poarte masti „medicinale” (comerciale) si nu alte tipuri de masti (confectionate in casa sau esarfe) daca NU EXISTA oficial TIPUL de masca omologata in nici un act normativ?

7.Cum poate un ASIMPTOMATIC sa transmita coronavirusul nou daca acesta NU STRANUTA si NU TUSESTE iar OFICIAL spune si OMS ca asimptomaticul NU TRANSMITE boala sau o transmite in procent nesemnificativ, deoarece coronavirusul nou se transmite DOAR prin stranut, tuse si rinoree, iar asimptomaticul nu tuseste, nu stranuta etc?

8.De ce a fost declarata OFICIAL pandemie daca conform protocolului oficial OMS o pandemie se declara DACA 1% din populatia globului este infectata? Ca o paranteza, in Romania nu a fost NICIODATA pandemie si nici macar epidemie OFICIAL declarata.

7.Cum poate un vaccin ADN sa fie eficient la un virus (gripa, viroza) sau coronavirus daca certificat OFICIAL ca orice virus/coronavirus este ARN?

8.Cum poate unul nevaccinat sa contamineze pe unul vacinat (intrebare pentru Arafat si Tataru, cu dedicatie). Deci care mai e LOGICA vaccinului?

9. Ce studiu OFICIAL exista ca virusul este mai agresiv noaptea? Nu am gasit nimic in acest sens...

10.Ce studiu OFICIAL exista ca bisericile, teatrele si locurile de joaca pentru copiii sunt incadrate in zona de risc zero ca si pericol de contaminare? Nu au existat nici un focar in acest sens.

11.Cum va explicati ca NU A EXISTAT nici un focar in hypermarkets si puscarii (unde nu exista distanta sociala) in timp ce bisericile (cu distanat sociala maxima) sunt incadrate la pericol maxim de contaminare?

12.De ce Romania foloseste ventilatoarele daca OFICIAL acestea au fost INEFICIENTE (SUA, Franta, Italia etc), mai mult, peste 95% „ventilati”la ATI au decedat in timp tarile care au renuntat la ventilatoare au rata de mortalitate la ATI de doar 40%?

13.De ce copiii sunt OBLIGATI sa poarte masca in timpul orelor daca exista deja distanta sociala in salile de clasa (doar un elev in banca si plexiglas). Doar in Romania si Spania masca este obligatorie IN TIMPUL orelor de curs.

14.De ce Romania este UNICA tara din lume care face internari fortate? Si s-a dovedit ca acest lucru NU A CONTRIBUIT la combaterea raspandirii coronavirusului nou?

15.De ce tarile care NU AU IMPUS obligatoriu purtarea mastilor au rate de „infectare” mai mici sau mult mai mici decat tarile care AU IMPUS obligatoriu purtarea mastilor?

Tag-uri Nume: