Publicat: 20 Octombrie, 2013 - 14:06
Share

Salonul Auto Bucureşti şi Accesorii şi-a deschis porţile joi 10 Octombrie pentru toţi pasionaţii industriei auto din România. În primul weekend de la deschidere, peste 30.000 de vizitatori i-au trecut pragul, demonstrand încă o dată că publicul din România este un avid consumator de fenomen auto.

In cadrul Salonului Auto Bucuresti vizitatorii vor descoperi urmatoarele premiere nationale venite direct de la Frankfurt: noul BMW Seria 4, noul Mercedes Benz S-Class, noul Range Rover Sport, noul Jaguar F Type, noul Hyundai ix35 Facelift, noul Hyundai i10, noul model Honda CR-V echipat cu noul motor diesel i-DTEC de 1.6 litri si 120 Cp, noul Citroen C4 Grand Picasso, Citroen C4 Picasso, noul Peugeot 308, noul Seat Leon.

Va reamintim ca marcile prezente la Salonul Auto Bucuresti 2013 sunt: BMW, Chevrolet, Citröen, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Jaguar, Kia, Land Rover, Mercedes-Benz, MINI, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Seat, Skoda si Suzuki.

Tot la SAB puteti vedea si modelul BMW X6 M de 555 cai, cea mai puternica masina de serie din cadrul salonului.
O alta atractie a Salonului Auto Bucuresti este si Bentley - The Other Gun. Masina expusa de Oldtimer Studio in cadrul Bucharest Classic Car Expo este un Bentley din 1927 cu un motor de 8 litri. Masina a fost folosita cu succes in cursele din epoca pe circuite si restaurata incepand cu anul 2004 de catre Stanley Man, unul din cei mai faimosi Bentley Boy. Caroseria masinii este din aluminiu slefuit si nu vopsit, in incercarea de a o face cat mai usoara posibil. Masina a fost adusa in Romania in anul 2012, este in intretinerea Oldtimer Studio si poate fi admirata la SAB 2013.
Dintre vehiculele produse in Romania, GHE O Motors a lansat in premiera la SAB vehiculele Rescue si Fire Fighter, noi concepte care au in primul rand scopul de a salva vieti, fiind solutia ideala pentru transport, suport medical, stingerea incendiilor, interventii in diverse situatii emergente pentru care in prezent nu exista solutii reale. Tot din categoria vehiculelor utilitare de transport, General Conf Grup prezinta marcile Argo HDI 8X8 si Frontier 6x6.