Publicat: 25 Decembrie, 2017 - 14:28
Share

La data de 24.12.2017, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism-Serviciul Teritorial Suceava au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a inculpatului T. C, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, în formă continuată.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că inculpatul Teodorescu Constantin a deţinut în locuinţa sa cantitatea de aproximativ 2300 grame de cannabis, cu scopul de a o oferi spre vânzare. În cursul zilei de 23.12.2017, cel în cauză a fost depistat în trafic, de către organele de poliţie, având asupra sa 1024,1 grame, din cele menţionate anterior, cantitate pe care urma să o comercializeze.

La data de 23.12.2017, a fost efectuată o percheziţie domiciliară la locuinţa inculpatului Teodorescu Constantin din com. Volovăţ, jud. Suceava, de către procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism-Serviciul Teritorial Suceava împreună cu lucrătorii de poliţie din cadrul B.C.C.O. Suceava, ocazie cu care a fost identificată cantitatea de aproximativ 1300 grame de fragmente vegetale, ce prezintă caracteristicile plantei de cannabis precum şi sumele de 12.000 de lei, 3060 euro şi 40 de lire sterline.

La data de 24.12.2017, inculpatul a fost prezentat cu propunere de arestare Tribunalului Suceava care a dispus arestarea celui menţionat pentru o perioadă de 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia de Operaţiuni Speciale.

La acţiune au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale -I.P.J. Bacău.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie. Comunicat de presă - DIICOT
 

Tag-uri Nume: