Publicat: 14 Februarie, 2018 - 12:50
Share

Hanner România implementează schimbări de management, ca urmare a noii dinamici a portofoliului companiei și a evoluției echipei pe piața locală. Compania a finalizat recent vânzările pentru THE PARK, un proiect rezidențial cu 460 de apartamente, o investiție în valoare de peste 40 milioane de euro. Hanner a început lucrările de construcție pentru o dezvoltare imobiliară mixtă, alcătuită din patru monumente, clădiri noi și spații publice, într-un efort de restaurare și transformare a fostei fabrici de bere Grivița.

Investițiile Grupului Hanner în România se ridică la peste 100 de milioane de euro. În prezent, toate eforturile companiei se concentrează asupra proiectului de restaurare a fabricii de bere, denumit FOSTA FABRICĂ, însă compania se află și în căutare de noi oportunități de investiții. Grupul Hanner este prezent pe piețe precum Lituania, Letonia, România, Ucraina, Rusia și Belarus. 

„Am intrat pe piața locală cu proiecte rezidențiale de mari dimensiuni. Pentru viitor avem în vedere proiecte imobiliare mixte, cu impact mare pentru comunitate, cu zone de co-working, spații comerciale și publice pe care vom continua să le administrăm și după finalizarea proiectului. Componenta rezidențială va fi în continuare prezentă”, a declarat Mindaugas Valuckas, CEO & Member of the Board Hanner Group OU și CEO Hanner România. „Există loc pentru inovație în domeniul imobiliar și planificăm crearea și exploatarea segmentelor de piață care nu sunt încă în centrul atenției pentru mulți dintre jucători, aducând o nouă viziune pentru un București care este mai mult decât pregătit să primească proiecte îndrăznețe și de calitate”, a adăugat Mindaugas Valuckas.

Mindaugas Valuckas este în prezent CEO & Member of the Board Hanner Group OU, cel mai mare dezvoltator imobiliar din Lituania, având o experiență de peste 16 ani în Europa Centrală și de Est. Mindaugas Valuckas este un tânăr om de afaceri cu abilități antreprenoriale, care administrează o companie cu un portofoliu ce cuprinde active și dezvoltări estimate la peste 1 miliard de euro. Cariera sa în cadrul companiei Hanner a început acum 15 ani, imediat după absolvire.

În 2009 este numit Member of the board Hanner AB, iar în 2013 devine CEO și Member of the board Hanner Group OU, grupul de companii Hanner. Valuckas este direct responsabil pentru toate activitățile companiei, cu focus pe proiectele din Letonia și România. 

Silviu Grigorescu a făcut parte din echipa Hanner România pentru mai bine de 10 ani. Activitatea sa a fost esențială pentru dezvoltarea operațiunilor companiei în București. A deținut funcția de director general pentru mai bine de trei ani, perioadă în care s-a ocupat de implementarea tuturor aspectelor administrative ale proiectului THE PARK și a fazelor incipiente ale proiectului FOSTA FABRICĂ, pentru realizarea tranzacției, obținerea autorizațiilor și selectarea echipelor.

“Am câștigat o experiență valoroasă în domeniul imobiliar alături de o echipă foarte tânără și creativă. Sunt dornic să folosesc această experiență în noi proiecte personale, activând în același timp ca membru al echipei Hanner România. Sunt mândru că am contribuit la dezvoltări inovatoare, cum ar fi proiectul THE PARK și la implementarea viziunii FOSTA FABRICĂ și aștept cu nerăbdare să continui colaborarea cu Hanner”, a declarat Silviu Grigorescu.

Silviu Grigorescu, în vârstă de 34 de ani, a absolvit Universitatea Tehnică de Construcții în anul 2008, în limba engleză. Și-a completat studiile cu un Master în Dreptul Afacerilor și a dobândit experiență în Project Management, construcții și autorizare.