Publicat: 19 Septembrie, 2020 - 10:00
Share
„Ar trebui să ne fie frică”, spune ea, dar „Suntem mulți, ei sunt puțini”

Ea a știut prima dată că pandemia este „falsă” atunci când OMS a declarat pandemia pentru prima dată, cu un anunț de 4.291 de decese la nivel global. Aceasta, spune ea, reprezintă 1 deces la 1,8 milioane de oameni. Contextul este important.

Când s-au schimbat regulile referitoare la codificarea certificatului de deces, așa cum sa întâmplat în America de Nord și nu numai, a fost prima dată în cariera sa profesională când a asistat la acest lucru. Însemna că datele COVID nu puteau fi comparate cu focarele anterioare, nu puteau fi comparate cu „ceea ce se întâmplase înainte”.

În concordanță cu modificările orientative canadiene, așa cum este descris de Rosemary Frei , definițiile simptomologiei COVID au fost largi și lipsite de specificitate.

„Oricine cu temperatură sau tuse înainte de moartea lor, indiferent ce altceva nu era în regulă cu ei, trebuia să fie considerat deces COVID”.

Bolile de inimă, diabetul, cancerul și nenumăratele alte morbidități au fost considerate în mod fals nesemnificative în conformitate cu „noile reguli”.

„Bolnavi, fragili, vârstnici au fost luați din secțiile de spital care nu funcționau la capacitate și au fost aduși în sectorul îngrijirilor.”

Ea îi privea pe oameni cum mureau singuri și afirmă categoric că „ceea ce s-a întâmplat a fost o barbarie”. Aceasta s-a întâmplat „în pas” în toată Europa, spune ea. S-a întâmplat și în America de Nord.

Citând un jurnal medical britanic, ea raportează că 2 din 3 decese „COVID” s-au datorat „măsurilor COVID” impuse de stat, în special blocaje.

Aducând din nou contextul dezbaterii, ea spune că o persoană are o șansă de 0,0112% la sută de „a muri de COVID”, dar șansele sunt mult mai mici dacă o persoană are sub 80 de ani și este lipsită de comorbidități.

În cele din urmă, ea face câteva observații importante:

În primul rând, răspunsul global la COVID este direcționat în fiecare etapă de Organizația Mondială a Sănătății (OMS).

În al doilea rând, finanțatorii cheie către OMS și către centrele de cercetare care au realizat scenarii de modelare a pandemiei extrem de inexacte sunt Fundația Bill și Melinda Gates.

În al treilea rând, persoana cea mai vocală cu privire la necesitatea unui vaccin este Bill Gates.

În al patrulea rând, companiile farmaceutice vor profita cel mai mult de pe urma vaccinurilor, dar nu vor suporta riscurile. Guvernele vor fi răspunzătoare pentru costurile acumulate în urma leziunilor provocate de vaccin.

În al cincilea rând, ea prezice că nu va exista un al doilea val. Virușii se sting singuri (așa cum a făcut SARS-1), iar în prezent COVID este „irelevant din punct de vedere clinic”.

În cele din urmă, ea prezice că va exista un „testdemic” ca pretext pentru închiderea oamenilor din nou.

„Ar trebui să ne fie frică”, spune ea, dar „Suntem mulți, ei sunt puțini ”.

De Mark Taliano

Global Research, 

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Geo: