Publicat: 5 Iunie, 2015 - 13:09
Share

În data de 04 iunie 2015 inspectorii vamali din cadrul Biroului vamal de frontieră Constanţa au reţinut în vederea confiscării 8950 bucăţi unghiere, în valoare de aproximativ 63 000 lei, urmare controlului efectuat asupra unui container sosit din China pentru o societate comercială cu sediul în Voluntari, Ilfov. Autoritatea vamală a sancţionat
societatea importatoare cu amendă contravenţională în cuantum de 3 000 lei.
În data de 04 iunie 2015 inspectorii vamali de la Biroul vamal de frontieră Constanţa, actionând în baza analizei de risc, au procedat la efectuarea controlului amănunţit asupra unui container sosit din China pentru o societate comercială cu sediul în Voluntari, jud. Ilfov.
Urmare controlului fizic de specialitate efectuat, inspectorii vamali au constatat diferenţe între marfa existentă şi cea menţionată în declaraţia vamală, identificând 8950 bucăţi unghiere, în plus faţă de mărfurile declarate, în valoare de aproximativ 63 000 lei.
Conform legislaţiei în vigoare, reprezentanţii autorităţii vamale au sancţionat societatea comercială cu amendă în valoare de 3000 lei, iar bunurile au fost reţinute în vederea confiscării.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala
Directia Generala a Vamilor