Publicat: 14 Februarie, 2020 - 13:38
Share

Timp de 4 zile, în perioada 20-23 februarie 2020, Primăria Municipiului Constanţa prezintă la Bucureşti o experienţă turistică integrată în care istoria, cultura, diversitatea gastronomică şi savoarea locală completează viziunea provocatoare a generaţiei Z, pentru a oferi tuturor celor care ne vizitează o experienţă unică.

De la evenimentele cu tradiţie, deja cunoscute pe plan naţional şi internaţional, până la atracţiile pregătite pentru sezonul estival 2020, aplicaţiile SMART care îi vor încuraja pe turişti să exploreze obiectivele destinaţiei sau invitaţia de a practica sporturi acvatice (kite, kaiac, snorkeling, parasailing sau windsurf), Constanţa - Mamaia este alegerea perfectă pentru petrecerea unei vacanţe în Capitala Tineretului din România.

De la noi răsare soarele! Acesta este mesajul cu care îi vom întâmpina pe toţi cei care ne vor trece pragul în Pavilionul B2, stand 334-340, alături de concursuri ce vor avea ca premii bilete de avion, acces gratuit în cel mai nou parc acvatic din staţiune, sejururi, abonamente la cel mai mare festival de la Marea Neagră sau genţi de voiaj.

Le mulţumim tuturor celor care vor fi prezenţi împreună cu noi la TTR 2020, cel mai mare eveniment de profil din România: Organizaţia Patronală Mamaia-Constanţa, Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, Consiliul Judeţean Constanţa, Fanfara Forţelor Navale Române, Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu, CT BUS, Direct Aeroport, echipa Constanţa-Capitala Tineretului din România 2020-2021, Mangia-Mangia, Amos, Breeze, Nuba, Fratelli, Loft şi Crazy Beach.
 

Tag-uri Institutii: