Publicat: 27 Iunie, 2014 - 16:51
Share

”Pierdut Tăriceanu, declar nul”, a comentat, vineri, în cadrul Congresului extraordinar al PNL, deputatul liberal Ludovic Orban, intenția acestuia de a-și înființa un nou partid și de a candidat la cursa pentru Cotroceni. 

”Vorba unui anunț la mica publicitate: Pierdut Tăriceanu, declar nul. Îmi pare rău că a ajuns din postura de rege al animalelor în postura unui biet iepure al PSD”, a comentat Ludovic Orban. 

”Este evident că la ora actuală domnul Tăriceanu este un rentier al PSD, că tot ce face în politică este pentru PSD și pentru Victor Ponta și că nu face altceva decât să își depună o candidatură care are un unic scop - acela de a încerca să fure voturi din zona dreptei politice și de a le livra în turul doi către Victor Ponta”, a completat deputatul liberal. 

Acesta a spus că Tăriceanu nu are nicio șansă la prezidențiale, dat fiind că ”stânga va vota cu Ponta și dreapta cu Iohannis”. 

Călin Popescu Tăriceanu a anunțat, vineri, că va iniția procedurile pentru înființarea unui nou partid liberal și strângerea de semnături pentru înscrierea în cursa pentru Cotroceni