Publicat: 29 August, 2017 - 12:16
Share

Vineri, 1 septembrie, în Brașov, în spatele hotelului Aro, va avea loc lansarea primului electric hub din Brașov. Evenimentul este parte din Tabăra Meseriașilor, un proiect prin care OMV Petrom susține învățământul profesional și tehnic din România. Am ajuns aproape de finalul taberei și săptămâna aceasta electricienii vor încheia a 3-a ediție a acestui program.

 
Viitorii electricieni vor participa la o serie de ateliere de dezvoltare personală și ulterior la workshop-uri de alături de Claudiu Butacu și Mihai Toader Pasti, inițiatorii proiectului EfdeN, primul Centru de Cercetare a Condițiilor de Confort din România. În cadrul atelierelor de dezvoltare profesională, elevii vor lucra alături de cei doi mentori la realizarea unui electric hub, o sțatie de încărcare a dispozitivelor electronice. Ce este și mai interesant este faptul că dincolo de partea de design a stației, dincolo de structura de încărcare ce va funcționa pe baza de panouri fotovoltaice, elevii vor construi acest hub pe care îl vor oferi locuitorilor din Brașov.

Astfel ei vor învăța să fie meseriași, sustenabili și să dea mai departe comunității din care fac parte.

 
Iar dacă nu ai ajuns până acum în Tabăra Meseriașilor, acum e momentul! Ne face o mare plăcere să te invităm la lansarea primului electric hub din Brașov, locul de întâlnire al comunității și al turiștilor. Vom avea o serie de momente pentru a sărbători inaugurarea stației în Brașov, în spatele Hotelului Aro. Vom reveni cu mai multe detalii legate de program.

Iar dacă nu te-am convins încă, uite cum a fost la seria ospătar-bucătar, unde, la final, elevii au organizat o cină festivă pentru invitați din rândul autorităților, instituțiilor și ONG-urilor la Casa de Ceai, din incinta Castelului Bran.