Publicat: 26 Februarie, 2016 - 17:14
Share

A inceput editia de primavara a Targul de Turism al Romaniei organizat de Romexpo! Targul de turism este locul ideal in care sa va planificati vacanta! Agentiile de turism si tour-operatorii prezenti la targ va pun la dispozitie o multime de reduceri pentru ofertele early booking pe care le achizitionati pana la finalul lunii februarie. Economisiti inca de pe acum pentru experientele de neuitat din vacanta!

Doar pana duminica puteti sa va personalizati vacanta dorita impreuna cu agentiile de turism prezente, in functie de bugetul disponibil, si de preferintele pentru o vacanta linistita sau, dimpotriva, una plina de aventura.

Nu vor lipsi ofertele last minute, pachetele turistice de pe litoralul romanesc, grecesc sau bulgaresc pentru vara acestui an, city-breakurile in marile capitale europene sau ofertele pentru destinatii exotice in voga precum Zanzibar, Maldive sau Seychelles.

Romexpo impreuna cu partenerii sai si firmele expozante v-au pregatit si multe surprize constand in momente artistice, premii si intalniri cu personalitati ale culturii, sportului sau turismului romanesc.

Ofertele nu se opresc aici! Veniti la Targul de Turism al Romaniei organizat de Romexpo intre 25 si 28 februarie pentru a le descoperi pe toate!

Program de vizitare:
25-27 februarie 2016 (joi-sambata): intre 10.00-18.00
28 februarie 2016 (duminica): 10.00-16.00

Bilet intrare adulti si studenti: 10 lei/zi
Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita
Tarif acces parcare : 3 lei/ ora