Publicat: 21 Septembrie, 2020 - 13:25
Share

500 de absolvenţi ai Universităţii Politehnica Timişoara, promoţia 2020, au fost prezenţi duminică seara, în 20 septembrie 2020, pe Stadionul Ştiinţa la festivitatea de absolvire, alte 12.000 de persoane, colegi, prieteni, părinţi sau bunici asistând online, în direct, la bucuria şi emoţia momentului.

Conducerea UPT le-a pregătit absolvenţilor o serie de surprize, pentru a răsplăti o generaţie extraordinară, care a reuşit să treacă cu succes peste perioada pandemiei, obţinând rezultate foarte bune la examenul de licenţă. De altfel, mulţi dintre cei prezenţi au declarat că abia acum au simţit, într-adevăr, că au absolvit facultatea.

Rectorul Politehnicii timişorene, conf.univ.dr.ing. Florin Drăgan, a deschis ceremonia, mulţumindu-le şi urându-le succes celor din ultima generaţie a primului secol al UPT, mulţi dintre ei fiind deja înscrişi la masterat, în prima generaţie a noului secol.

Mesajul rectorului a fost urmat de mesajele decanilor celor 10 facultăţi ale Politehnicii şi de cele ale reprezentaţilor studenţilor.

Evenimentul a fost cu atât mai apreciat de absolvenţi, cu cât tradiţionalele cursuri festive, organizate pe facultăţi, nu s-au mai putut organiza din cauza restricţiilor impuse de pandemie.

Ceremonia a fost presărată cu momente muzicale susţinute de orchestra Asociaţiei Art Time şi de corul Universităţii Politehnica Timişoara, care a interpretat tradiţionalul Gaudeamus, iar finalul festivităţii a fost luminat de un impresionant foc de artificii.

Tag-uri Institutii: