Publicat: 15 Septembrie, 2020 - 13:03
Share

Update 13.06: "Este o mare realizare, trebuie să recunoaştem acest lucru, este cert, după Revoluţie, cea mai mare realizare de acest tip, de tip metrou, din România", a spus Iohannis, la deschiderea magistralei de metrou Eroilor - Drumul Taberei.
 

Premierul Ludovic Orban a declarat, marţi, că punerea în funcţiune a tronsonului de metrou Eroilor - Drumul Taberei este foarte importantă pentru Bucureşti.

"Este o onoare pentru mine ca, împreună cu domnul director general Mocanu, cu care am trudit din greu încă din 2007, 2008 la acest proiect, să avem această bucurie de a fi de faţă la punerea în funcţiune a acestui tronson de metrou foarte important pentru Bucureşti, foarte important pentru locuitorii din Drumul Taberei şi pentru orice alt călător care va avea nevoie de acest tronson de metrou. Nu ne vom opri aici. Toate lucrările ulterioare se vor derula cu o viteză mai mare, vom fi mult mai atenţi în tot ceea ce înseamnă etapele de pregătire şi de execuţie a tuturor contractelor de extindere a reţelei de metrou. Infrastructura de transport este din punctul nostru de vedere prioritate zero, iar investiţiile în infrastructură în general reprezintă prioritate absolută a Guvernului pe care îl conduc", a spus Orban, la inaugurarea magistralei de metrou Eroilor - Drumul Taberei.

Tag-uri Nume: