Publicat: 27 Iunie, 2019 - 12:21
Share

Purtător de cuvânt al social democraţilor, Mihai Fifor, a scris pe Facebook, că dacă va câştiga funcţia de secretar general al PSD la congresul de sâmbătă, îi va chema pe toţi să facă o echipă performantă şi să lase la o parte orgoliile.

"Le mulțumesc tuturor colegilor care m-au sunat să îmi spună că mă susțin în competiția in care m-am inscris la Congres, respectiv cea pentru funcția de secretar general al partidului.

Congresul acesta nu trebuie sa fie despre functii. Congresul nostru trebuie sa fie despre un PSD care redevine partidul deschis tuturor romanilor, oriunde s-ar afla ei, un partid modern, competitiv, european, un partid nascut dintre oameni si total dedicat lor.

Tocmai de aceea, fac un apel și la contracandidații mei, ca indiferent cine va câștiga, să rămânem uniți și să ne sprijinim reciproc în viitoarele încercări electorale.

Dacă voi câștiga aceasta competitie onoranta, îi voi invita pe colegi ca, de a doua zi dupa Congres, să lasam orice orgolii deoparte si împreuna, intr-o echipa PSD redutabila si performanta, ca intotdeauna, sa trecem la treaba pentru reconstrucția partidului nostru.

Partidul are nevoie de fiecare membru al sau, de fiecare militant, de simpatizantii sai, partidul are nevoie sa se reintoarca la oamenii care ne-au acordat atata incredere in 2016.

Susțin o competiție deschisă, onestă, în care toți candidații să pornească de la aceeași linie de start. Fie ca cel mai bun să câștige!", a scris Mihai Fifor, pe Facebook.
 

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: