Publicat: 18 Aprilie, 2016 - 11:27
Share

 
 Epson, lider global al industriei de printing, împreună cu Dacora Print, vor prezenta cea mai noua gamă de imprimante SureColor SC-S cu ecosolvent în cadrul evenimentului Dacora Challenge Days 2016.

Astfel, în perioada 20 – 22 aprilie 2016, pasionații noilor tehnologii large format printing vor avea posibilitatea de a testa echipamentele de vârf din domeniul imprimării de mari dimensiuni. Evenimentul se va desfășura în showroom-ul Dacora Print[1].

Lansată la nivel internațional la sediul din Marea Britanie al echipei de Formula 1 Mercedes AMG Petronas, noua gamă de imprimante de ultima generație Epson SureColor, din care fac parte modelele SC-S80610, SC-S60610, SC-S40610, va fi prezentată în premieră și pe piața din România. Aceste imprimante încorporează numeroase caracteristici noi pentru a oferi furnizorilor de servicii profesionale de printing o calitate superioară, producție sporită şi eficiență în utilizarea cernelii.

Noua gamă SureColor SC-S şi setul de cerneluri UltraChrome GS3 cu formulă nouă oferă companiilor posibilitatea de a alege dintre mai multe imprimante cu 4 până la 10 culori (inclusiv alb şi metalic).  Acestea au o serie de moduri de imprimare dedicate pentru backlit/transparente, materiale POS, autocolante pentru vehicule, tapet şi fotografii imprimate pe canvas şi o productivitate de până la 95,3 m²/h la o singură trecere pentru grafică destinată expozițiilor/afișajelor. Pe lângă o reducere substanțială a prețului cernelii, furnizorii de servicii de imprimare vor beneficia de un consum de cerneală redus semnificativ în urma noii formule chimice din cerneala GS3. Rezultatul este o îmbunătățire substanțială a costului total de exploatare în comparație cu alte opțiuni de imprimare de pe piață.