Publicat: 14 Ianuarie, 2016 - 13:17
Share

Epson lansează cea mai nouă serie de imprimante profesionale de mari dimensiuni pentru semnalistică. Astfel, noua serie SC-S oferă posibilitatea de a tipări aplicații de semnalistică şi afișaje aspectuoase, care atrag atenţia. Noua gamă de imprimante va ajuta companiile să maximizeze productivitatea, utilizatorii bucurându-se în plus de mentenanță și asistență.
  
Fiecare componentă a noilor imprimante SC-S80610, SC-S60610 și SC-S40610 a fost proiectată şi produsă în întregime de către Epson pentru a asigura o funcţionare fără probleme şi pentru a garanta rezultate la calitate profesională. De la semnalistică și până la afișaje şi decoraţiuni de nivel înalt, noile modele asigură o imprimare precisă pe o serie de medii de tipărire. Toate materialele, de la afișaje pentru expoziţii, afişe şi panourile iluminate, până la materiale POS, autocolantele pentru vehicule şi tapet, vor fi imprimate cu o acuratețe fără egal, datorită unui sistem foarte avansat de control automat al tensionării (AD-ATC). Acesta se combină cu un sistem sofisticat de alimentare şi cu role de presiune anti-statice cu diametru mare, pentru a optimiza acurateţea prinderii şi a alimentării.

Fiind echipate cu ultima generație de capete de printare Epson, PrecisionCore TFP, imprimantele produc rezultate excepționale, cu printuri clare și culori vibrante. Lucrând în tandem cu o nouă formulă a cernelii Epson, UltraChrome GS3 sau GS3 cu cerneală roşie, utilizatorii pot produce o gamă cromatică largă pentru o imprimare exactă a culorilor. SC-S80610 permite adăugarea cernelurilor roșii şi portocalii pentru a extinde şi mai mult gama cromatică şi posibilităţile de print. Iar modul de imprimare de calitate superioară, „Precision Dot”, uşurează îmbunătăţirea calităţii generale a imprimării pe o serie de medii de tipărire, printre care se numără filmul transparent, vinilinul, pânza şi hârtia fotografică. 

„Am analizat feedback-ul clienților cu privire la modelele pentru semnalistică anterioare şi ne-am decis să dezvoltăm o nouă gamă bazată pe cerinţele lor. Rezultatul este o serie de produse de top, care sunt echipate cu numeroase tehnologii Epson avansate, pentru a oferi acurateţe, precizie şi calitate la un nivel superior. Acestea marchează cu adevărat punctul culminant al cunoştinţelor şi experienţei Epson într-o singură gamă”, spune Dominic Fowler, Product Manager, Epson Europe.  
Designul noii serii SC-S este orientat asupra îmbunătăţirii experienţei de imprimare pentru client. Configurarea se face rapid şi simplu, iar în momentul în care începe procesul de imprimare, ecranul mare, cu afișaj clar, oferă acces la vizualizarea zonei de imprimare, iar luminile cu LED permit inspectarea cu uşurinţă a printurilor.

Noua gamă de imprimante oferă o serie de caracteristici, inclusiv întreţinerea automată a capului de printare şi un sistem de colectare a cernelii pulverizate, contribuind la asigurarea imprimării continue. Produsele beneficiază de o garanţie standard de doi ani pentru a oferi un plus de siguranţă clienţilor. Utilizatorii care doresc să beneficieze de service şi asistență pentru perioade mai lungi de timp, au la dispoziție opțiuni de extindere a garanției.

Epson este lider global în ceea ce priveşte inovaţiile, dedicându-se depăşirii aşteptărilor prin intermediul soluţiilor pentru pieţe diverse, precum cele destinate pentru birouri, utilizarea la domiciliu, comerţ şi industrie. Gama de produse Epson cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală, sisteme de imprimare şi proiectoare 3LCD până la roboţi industriali, ochelari inteligenţi şi sisteme de detecţie şi se bazează pe tehnologii originale compacte, economice şi de mare precizie. 

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are peste 73.000 de angajaţi în 94 de companii din întreaga lume şi este mândru de contribuţiile permanente aduse protejării mediului şi comunităţilor în care operează.

Comunicat de presa: Epson