Publicat: 18 Februarie, 2018 - 11:33
Share
Deși se află în Costa Rica, e decisă să ofere țării sale cei doi gemeni cu care este gravidă

Înrtr-o declarație  pentru Antena 3, prima de la plecarea sa în Costa Rica, Elena Udrea a dezvăluit că este însărcinatăși că va avea gemeni.

”Costa Rica este o țară frumoasă și prietenoasă, însă pentru cei care trăiesc aici mi se pare o țară foarte scumpă. Eu am venit, mi-am vizitat niște prieteni foarte buni. Am găsit niște vechi cunoștințe care ne-au arătat locuri foarte frumoase. Am văzut Capitala. De obicei nu dau socoteală de ce plec din țară, dar când lucrurile par ascunse dau naștere la tot felul de scenarii. Eu sunt între două proceduri medicale, pe care le fac la Atena. După ce am făcut-o pe prima, am venit aici. Apoi, săptămâna viitoare o voi face pe cea de a doua. Dacă toate lucrurile decurg bine, mă întorc acasă”.

Fosta ministresă a Dezvoltării, în prezent acuzată și judecată în mai multe dosare penale, a declarat că este într-o formă bună. „Este vorba de o sarcină gemelară. Nu prea mă lasă medicii să merg cu avionul, nu sunt recomandate călătoriile. Am un psihic puternic. Am prieteni aici, voi mai sta in Costa Rica”.

Localizare: 

Geolocation is 9.748916999999999, -83.75342799999999

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: 

Tag-uri Geo: